|
![]() |
#3241 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
#3242 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ![]() možda bi onda još bolje radio ipak je to onda puni tretman ![]() Usput da priupitam, što kupiti za cca 1000kn keša glede smartphona, nisam ograničen glede marke bitno da ima navigaciju. |
![]() |
![]() |
#3243 |
Guest
|
Imam i ja jednog frenda kojemu cijeli komp radi brže nakon kaj ga ispuše (Da ne bi bilo zabune, nije clockanje u pitanju pa da mu temperatura viša zbog nakupina prašine...). Autosugestija je moćna stvar! |
![]() |
#3244 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3245 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#3246 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
ja sam odustao jer ima previše toga... ali meni ne šteka mob, odnosno nije štekao kad sam stavio 2.3.3 barem nisam skužio da šteka. autonomija baterije se popravila, jedino je sense nešto zezao ali ionako ga nisam koristio. go launcher mi je puno bolji ![]() Zadnje izmijenjeno od: dekky. 12.08.2011. u 22:43. Razlog: edit: a da , ja ne igram igrice :) |
|
![]() |
![]() |
#3249 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lg optimus one P500 i stavis neki bolji rom gore. Dobijes uredjaj sa 600mhz cpu ,adreno 200 grafom i 512 RAM-a. Ja ga trenutno imam, pojacao sam zvuk slusalice preko TEST menija ,koji je imho bio prejadan i sad imam odlican telefon za 700kn. Po oglasnicima se nadju i po 900kn novi. |
![]() |
![]() |
#3250 |
Premium
|
#3251 |
Bazinga
|
#3252 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ja kupio senzaciju!! Znam za sve probleme.. Mrtve gluposti i tako dalje.. Dobio sam ga za 398 kn u tarifi XL.. Uglavnom vauuu efekt.. Genijalan ekran, ne znam tko ima bolju kameru, bar ja nisam vidio.. E sada.. Par minusa bar meni. 1. Kamera nema zastitu, dakle lens viri van.. 2. Telefon je cvrst ali mi ne daje sigurnost da ce ostat takav ako se cesto bude otvarao zadnji poklopac. 3 kamera je brutalno glasna.. kao da je mehanicka. grebe nest unutra (zoom) 4. Grije se kao pec a vjerovatno toliko i trosi bateriju. Uglavnom nebitne gluposti koje mi ne smetaju ali eto.. E sada da pohvalim t com i kazem da je u t centar u Slav. Brod stigla samo 1 Senzacija. WTF?????? |
![]() |
![]() |
#3254 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3256 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() SGS2 puno iritantnijih problema. Kamera je ista. Community je valjda 40ak puta manji. Jedino što valja na Samsungu je ekran, makar i taj ekran, osim ako ne planiraš cijeli dan buljit u slike, ne pravi nikakvu razliku. Nebi ni pogledao Samsunga kraj Sensationa.
#3257 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kada dolazi nova šperija mini kod nas ? Pošto mrzim te blokove ekrana od 13 cm koji koštaju po 5k kn. |
![]() |
![]() |
#3258 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
nisam htio zapocimat rasprave samsung vs senzacija.. Oba moba su vrh i gotovo.. Nema rasprave. Kom se svidja samsung nek ga kupi, nije pogrijesio.. Kom senzacija istoo.. Bar im je cijena ista.. |
![]() |
![]() |
#3259 |
Premium
|
Možda u t-skumu, u VIP-u su cijene različite. Čak je SGS2 poskupio za par sto kuna (konkretno, 200kn za tarifu Bez limita 200) u zadnjih mjesec dana. http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3823 http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3706
#3261 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Mene zanima sljedec, ukoliko imam Galaxy S iz T-mobilea, koji je zakljucan na T-mobile, i na njega Flasham onaj 2.3.4 Sluzbeni FW, koji je Bruno u svom tutorijalu dao, da li onda dobijem otkljucan uredaj,iline?? |
![]() |
![]() |
#3262 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3264 |
Bazinga
|
@extasy Ostavi oglas na tržnici. ![]() Meni kod Sensa najviše smetaju bočne tipke za regulaciju glasnoće. Malo je prevelik razmak između, pa često pogodim u prazno. Nadam se da me neće sad pogodit neki urok, ali nijednom nisam primjetio bilo kakav problem s touchom. Jedino mi se zrnce prašine uvuklo pod ekran i to me poprilično iritira. Sad ne znam da li je to moguće reklamirat ili se moram pomirit s tim.
#3265 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3266 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne mogu ga ispuhati jer su touchscreen i lcd "u komadu" i ne mogu se razdvajati. Nosi i reklamiraj. |
![]() |
![]() |
#3267 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3268 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Naravno da ne bi uzeo SGS2 pored Sensationa. Koristio sam oba mobitela i HTC je definitivno kvalitetnije urađen uređaj. Sto se tice te prasine, nije nikakav problem ako je uređaj legalno kupljen i imas jamstvo. Postoji serija koja je imala taj problem, ali se kod takvih uređaja bez problema dobije drugi ekran za touchscreenom. |
![]() |
![]() |
#3270 |
Bazinga
|
Znam da su "sljepljeni", pa mi je zato i čudno. Otišao sam danas do dućana di sam ga i kupio i ispričam ženi situaciju i ona mene pita kaj radim s mobitelom da mi je prašina ušla pod ekran. Mislio sam joj reći da igram nogomet s njim, ali sam se ipak suzdržao. Zadnja dva uređaja mazim i pazim, stalno su u futroli. Isto je i s ovim HTC-om. Od drugog dana je u futroli i tu prašinu sam primjetio prošli vikend. Vidi se jedino na bijeloj podlozi i pod uvjetom da se malo fokusiraš. Pomalo iritantno i sigurno ću ga reklamirat. Sad ne znam jel bi bilo bolje da ga osobno odnesem u neki ovlašteni servis ili da ga dam ovima u VIP-u pa da ga oni šalju. Mislim da bi to moglo potrajati.
|
|