|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ati mobility radeon driveri
Imam ati radeon hd 2400 xt na laptopu i sad me zanima gdje mogu skinuti drivere nove za tu grafu, jer laptop je od acera a na njihovoj stranice su uvijek isti driveri |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Posavjetuj se sa ovim, i dobro slijedi upute http://www.driverheaven.net/modtool.php Meni odlicno funkcionira na mobility hd2600 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To sam imo bio ali nekad mi je izbacilo blue scrren of death na ulasku u neki 3d, onda sam ga restaro i onda je opet dobro bilo, mislim nije bas bila rijetkost blue scrrena, zato sam mislio bas original stavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Intel Pentiumnaš 4-vretaš
Datum registracije: Sep 2008
|
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/136454 evo tu ti je baš za ati mobilty
![]() |
#5 |
Premium
|
Fala, al vidim da su i tu driveri iz 2007 neznam zas ne updejtaju drivere |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Imam hp6715 laptop sa ati x1200. probao sam skinuti nove drivere za grafičku i kad ih instaliram nešta mi se poremeti na desktopu. kliknem na jednu ikonu a označe mi se sve tako da sam ostavio na starim driverima.sad je ok, al htjeo bi stavit nove drivere i izvuć max iz ove ati grafićke koja i nije baš nešta. što me još zanima..... e da ... dok sam igrao cod2 trzalo je na najslabije postavljenoj rezoluciji i detaljima. sad sam video postavku u igri stavio na direct x7 i u ati catalyst control centru sam eksperimentirao sa SCREEN REFRESH RATE-om. bio je na 60hz, a ja sam ga postavio na 85hz (override!). sad radi igrica super. zanima me dali radi bolje zbog direct x7 ili osvježavanja slike na 85hz i dali tih 85hz koje sam postavio mogu naštetit laptopu i kako ??? ![]()
![]() |
#7 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pozdrav,imam stariji hp,nx6325,win7 friško stavljeni gore,kod gledanja videa,jako šteka sve i preskačeblokira se,gasi..,koji drivere staviti..? grafička je ati radeon xpress,na ati.com ne mogu naci za nju,na hp-ovoj stranici sam našao ali ne rade jer su za xp..stvarno ne znak kako dalje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|