Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.08.2011., 00:17   #1
mars952
Premium

Datum registracije: Nov 2003
laptop samsung R538-DA05

Ima li tko ovaj laptop da mi pomogne. Pokušavam mu instal Win 7. Instalacija prođe, a onda se ugasi HDD i ništa. Kod bootanja na ekranu stoji Windows se podižu i tako to stoji i stoji...
Ugasim ga i ponovo upalim i opet isto. Piše wind se podižu a HDD pogašen (led diodica HDD-a ne gori) i ništa se ne događa.
Ima li tko ovaj laptop? Zna li netko nešto, što sam propustio. Boot je podešen na dizanje s DVD-a - postavljen AHCI mod.
Staro 10.08.2011., 06:33   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Samsung laptopi su novi na našem tržištu tako da će ti teško netko imati iskustva s njime.
Na tvom bi mjestu prvo posudio drugi W7 dvd. Drugo što bi probao je prebacivanje hdd u IDE mod (iako bi se W7 trebao instalirati i na AHCI modu).
Oglas

Oglas
Staro 10.08.2011., 08:07   #3
mars952
Premium

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Samsung laptopi su novi na našem tržištu tako da će ti teško netko imati iskustva s njime.
Na tvom bi mjestu prvo posudio drugi W7 dvd. Drugo što bi probao je prebacivanje hdd u IDE mod (iako bi se W7 trebao instalirati i na AHCI modu).
Ma sve sam to isprova i na kraju sam mu stavio Win XP SP3 (prebacio u IDE mod). Jedva naša drivere i to od nekog drugog Samsungovog modela, koji nema veze s ovim, ali potrefilo se.
Dosta čudan laptop-dva sam promjenio dok nisam pokušao s XP. Sedmica dođe do kraja i kad se restarta (nakon aktivacije) HDD-mrtav!? Jednom se pogasio, a da nisam uspio instalirat ni čitavu sedmicu. Ne znam...ne znam...Jutros do 3 ipo se zahebava s njim... ogadija mi se kompjuter. Neću ga uključiti 3 dana.
Staro 10.08.2011., 08:13   #4
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

imao sam ih ja par pod rukama, doduše predinstalirane i kao takvi su normalno radili... ali da, imaju jako smiješan support, čak i iz ruke samsung 'rvacke.
syss je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno