|
![]() |
#1053 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Da li netko zna kako mogu prebaciti slike sa mobitela na PC tako da mi sve slike budu u istom folderu? Gdje je nastao problem: Prebacio sam sve slike i video sa mobitela na PC koristeći Nokia PC Suite-Store Images (odabrao slike i video, zatim odabrao da mi sve posloži po datumima). Sve se to lijepo prebacilo, ali vidim da ima jaaako puno foldera a u svakom 5-6 slika ili pokoji video clip. Pošto tamo gdje sam odabrao da mi posloži po datumu postoji i opcija da sve stavi u jedan folder ponovno sam pokušao prebaciti sve isto ali da mi stavi sve u jedan folder i nikako to ne mogu napraviti, prikaže samo poruku da nema novih fotografija za prebaciti. Pokušao sam: 1. Uslikati par novih fotki pa prebaciti na PC - (prebaci samo nove) 2. Deinstalirati Nokia PC Suite sa Perfect uninstalerom i ponovno instalirati ali opet javi da nema novih slika za prebaciti. 3. Izbrisati folder u koji sam prebacio slike i napraviti novi sa drugačijim imenom ali opet javi da nema novih slika. Neznam da li bih reinstalacijom windowsa nešto postigao (ali to mi je zadnja opcija), pošto nije pomoglo ni kada sam sa perfect uninstalerom deinstalirao Nokia PC Suite, neznam gdje to zapamti da su slike već jednom prebačene i neće ih više prebaciti (možda u mobitele negdje?)....eto ako netko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
zamjena za coreplayer?
nikako nemogu pronać verziju coreplayera za s60v5. sve su za v3, da li je moguće da v5 verzija ne postoji? da li ima neka adekvatna zamjena za ovaj all in one draguljcic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Nokia 5800 ExpressMusic otkodiranje
ovako,prije dvije godine kupio sam navedeni mobitel i bio među prvima i bio sam siguran da mi mobitel nije kodiran,ali naravno kodiran je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
http://forum.smartphonegeeks.in/index.php?topic=7.0 Mob se jednostavno NE PALI, tu i tamo zavibrira i to je sve. Probao sam već svašta i nikako ne ide. U paketu se nalaze svi fileovi osim rofs3, ali ne pali flashao ja bez njega ili s originalnim rofs3. Može pomoć?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je bilo slicno, dok sam bio stavio na use ini, samo mi je originalni FW flashao kako treba, inace se mob upali, pokaze par slika kao da je ekran oso i ugasi se. Rijesio sam tako da sam svaki od MCU, PPM i APE rucno dodao, a ne use .ini Zadnje izmijenjeno od: h3lld. 21.04.2011. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zelim stavit photon na svoj 5800xm, koji od navedenih core fileova moram skinut (trenutni fw: v52.0.007.c02.01) RM-356 V52 RM-356 V52.0.101 RM-356 V52 (NEW C6 RM-624 Core) ? i dal mi uopce treba navifirm u procesu instalacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni od tih nijedan nije radio, ja sam to ovako rijesio: Stavio originalni v52, odabrao Vodafone UK, zatim skinio PNHT c6 port koji je napravljen, zamjenio core i rofs2, te UDA. Flashao to, nakon toga skinio photon 3, sve ostavio, samo zamijenio rofs2 i UDA. I voila, radi, jedino mi tako radilo, svi ovi core fajlovi, nijedan mi nije radio |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
mozes samo napisat koje si dodao pod mcu, koje pod ppm i koje pod ape? edit: objasnjeno je na http://www.youtube.com/watch?v=A4epZ...layer_embedded ali se jos uvijek nece upalit edit: RIJESENO problem je bio u nokia flash driverima (windows ih ne instalira po defaultu), treba skinut pc suite Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 22.04.2011. u 01:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
EMP moderator
|
Riješio i ja... Core C6 fileovi na Smartphone Geeks i DailyMobile forumima ne valjaju. Proradio je tek kad sam skinuo ove s PNHT-a i to prvo C6-01 pa onda upgrade na C6-03. Ako nekome treba, uploadat ću cijeli paket koji sam koristio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel se isplati preći na c6-03? (imam c6-02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
neznam da li vam ovo pomaže, na ovom linku su sve verzije firmware-a za sve nokije: http://www.blue-nokia.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Instalirao c6-03, u odnosu na c6-02 ne vidim nikakav pomak u ničem, samo sam si dao posla oko ponovnog podešavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze preporuka Video Playera za 5800?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nema skinove, automatsko skidanje teksta pjesme i slike albuma, vizualizacije, mini player na početnom zaslonu, timer, pokazuje detalje pjesme (kbit/s...), crossfade, alarm, izmjenu naziva pjesme teksta i slike albuma unutar playera... Sve to ima TTpod 4.30 English translation i besplatan je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
EMP moderator
|
Tražio se video player, ne audio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Zna li možda netko kako se može Nokia 5800 XM najlakše otključati da radi na sve mreže? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Htio bih izbrisati sve programe s 5800,dakle,sve programe ,igre itd. Sve vratiti kao kad je kupljen. Na mobu je Photon C6-04,dakle,da photon ostane,samo da se sve pobrise,da ne brisem jedno po jedno... Gdje se nalazi takav reset? Dakle,ne hard reset,nego ajmo reci "formatiranje"? Zadnje izmijenjeno od: Mikygs. 13.09.2011. u 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|