|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako ce biti barem slicno Quakeu....KUPUJEM ![]() Inace zaista nisu nesto novo napravili dosta dugo... bilo je i vrijeme da se probude
WarPig - MB:ASrock Z97X Killer CPU:i7 4790K @4.4, COOLER: Scythe Asuhra LE, RAM:4*4GB G.Skill Trident 2400mhz , SSD: 250GB, 120GB, 120GB Intel 535, HDD: WD Caviar RED - 1TB, GFX:Nvidia Gainward 970GTX Phantom, CASE:Antec GX700,PSU:Antec 850W High Current Gamer modular, Asus Xonar DX 1+ Logitech 2.1 Z-323, Headset: Roccat Kave 5.1, Monitors: Samsung LS24D590PLX, Mouse:Logitech G602, Tipkovnica:Logitech Orion Spark, Mouse Pad: Logitech G240, OS:Win 10 64bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#43 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rage - Making of Dawn Diary
![]() |
#44 |
Super Moderators
|
![]() |
#45 |
Guest
|
auuu odlicno moram skrpat novi komp brzoo ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Super Moderators
|
Ne izgleda loše ![]()
![]() |
#50 |
Super Moderators
|
id Software i Carmack su radili Fallout 3 i Morrowind, ajde ![]()
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Rage ima veze sa dotičnima koliko i starcraft2/diablo3 sa activision-om. Naučite se ljudi da je posljednja igra što je baš id napravio od njihovih ip-ova je doom 3 i možda ekspanzija ali nisam siguran, quake 4 wolfenstein i onaj MP quake su radili drugi timovi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#53 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Iz zadnjeg videa mi se sviđa interakcija neprijatelja sa okolinom. Kada ovi vojnici šutiraju bačve, postavljeni top da dođu do tebe. Da ti razvale bulju. Ta novina mi se sviđa u igri.Daje dobar štih igri. To mi je falilo u Fallout 3 i N.V. ![]() Zadnje izmijenjeno od: donbon. 11.08.2011. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
Citiraj:
PC će imati naravno pun kufer bolju grafiku. Neće ga nabrijavati za teselacijom jer im nije u interesu na već ispolirani proizvod dodavati to. X360 bu za najbolji gaming experience zahtijevao da se igra instalira na interni disk kako bi sustav mogao što prije potegnuti potrebne teksture jer bi optički pogon laggao, a o kvaliteti PS3 naslova ovisi pregovaranje sa Sonyem koliko bu im dali mjesta na disku da iskoriste. Također DVD verzija bu delala bolje od bluray verzije jer bu bilo manje lagga! |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
mene samo brine raznolikost okolisa, tj nedostatak iste uvijek vidimo isti gameplay.. nadam se da igra nudi vise od sivo/zutog wasteland (ipak nije rijec o falloutu 3 koji nudi pun k vise interakcije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jbt ova igra se vuce jos od 2008 ak se ne varam. Nakon toliko vremena mora bit dobra. Borderlands je meni bio dobra igra a ovo bi trebalo bit jos bas za klasu bolje iako nebi bilo nista cudno da ispadne totalna pljuga kao i mnoge igre koje su obecavale u najavama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
Ovo nije ista kategorija kao Borderlands i mješati njih dvije nema nimalo smisla. Ovo je prvo i osnovno FPS ![]() Anyway: http://forum.pcekspert.com/showthrea...25#post1964725 |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bilo je danas malo gamplaya u seriji Braking Bad, ep 7. Obje igre, Borderlands i Rage su prije svega FPSovi sa slicnom tematikom i vjerojatno atmosferom. To sto Borderands ima RPG elemenata ne cini ga RPGom a nisam bas 100% siguran da ce i Rage bit cisti FSP(malo ekonomije, body upgrade, car upgrade i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
u zadnjoj epizodi Breaking Bad onaj djaner igra rage na plazmi, sa gunom http://imageshack.us/f/8/unledhor.jpg/ dobra reklama edit> da da pardon, promaklo mi ocito Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 31.08.2011. u 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|