|
![]() |
#155 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
IIRC radi se o modu Corsair 650D (ofarban u zeleno) "kodnog naziva" Vesta nešto... Sa 590-kom, P67A-UD7, 12GB Dominatora, AX850 itd. Prvi filmić sa projektorima bio je sa neizmjenjenim Nvidia Vesta sistemom. Najnoviji je sa dvije 580. ![]() Mogu nać sve te filmiće ali ljen sam. Nek pročešlja Linusov(e) YT kanal(e) kog zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#161 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
EVGA Untouchable, specijalno dizajnirane za odredene ljude... BTW, Tin radi u EVGA-i odnedavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Baš se pitam koliko to čudo troši struje u punom pogonu. Gledam i svu silu ovih ventilatora, draža je meni moja GTX560 sa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Premda se zna da to nije za stalnu upotrebu i da definitivno nitko neće ništa takvo koristit za kućnu uporabu, zanimljivo izgleda, a usput i dokazuje koliki su enormni potrošači struje ta dva GPU-a, pa samim time u biti ispada pohvalno što je nvidia uopće uspjela ikako sastavit dual GPU sa tako jakim čipovima. A sad pitanje, imaju li kakvi rezultati od tog setupa, zanima me kad joj se napokon da dovoljno struje što je u stanju napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Nvidia priprema reviziju dvoprocesorske grafičke kartice koja bi napokon trebala ispraviti mogućnost izgaranja prilikom overclockiranja http://www.bug.hr/vijesti/geforce-gt...ii/108680.aspx New GTX 590 with Stronger VRM Circuitry Will be Released http://www.geeks3d.com/20110516/new-...l-be-released/ Bolji OC potencijal, ili će ispraavit samo da može normalno radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
sad bi bio već lakši odabir dali kupit 6990 ili 590 spominje se i drugo hlađenje za 590 da su ga usra** sa trenutnim gtx 590 karticama jesu i neznam tko bi ih uopće više i kupio pa da strahuješ kada će crknut sada će vlasnici prvih verzija palit namjerno kartice,ta nvidia je stvarno gaf za gafom Zadnje izmijenjeno od: prt scr. 16.05.2011. u 12:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Slušaj, uvijek netko nešta zaje..... pa tako i NVidia. I Ati je uvijek imao nekih problema s svojim karticama..... Jedino po meni je kada kupijes neku takvu grafu je bolje pricekati par dana dok ne izade koji review i ako ima kvarova da korisnici pocnu pisati iskustva. Ne odmah sve kupovati ko muva bez glave ![]()
WarPig - MB:ASrock Z97X Killer CPU:i7 4790K @4.4, COOLER: Scythe Asuhra LE, RAM:4*4GB G.Skill Trident 2400mhz , SSD: 250GB, 120GB, 120GB Intel 535, HDD: WD Caviar RED - 1TB, GFX:Nvidia Gainward 970GTX Phantom, CASE:Antec GX700,PSU:Antec 850W High Current Gamer modular, Asus Xonar DX 1+ Logitech 2.1 Z-323, Headset: Roccat Kave 5.1, Monitors: Samsung LS24D590PLX, Mouse:Logitech G602, Tipkovnica:Logitech Orion Spark, Mouse Pad: Logitech G240, OS:Win 10 64bit |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Onaj tko ju je kupio ( 5k kn) sigurno je u strahu. Definitivno je treba OC-at jer mu od 1523 fps-a treba jos 2, i definitivno ce je skurit i dobit drugu... NOT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
ja bih bio jako razočaran i ljut da sam kupio odmah gtx 590 i onda se nvidia sjeti izbacit bolju verziju jer su ovu nabrzinu sklepali zbog konkurencije koja je btw bila opet prva kak se veli prvi mačići se u vodu bacaju,a prve gtx 590 se pale sa furmarkom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma j.... ti ja grafu koja ne može podnijet abuse u nekom benchmarku. A ak joj je previše nek se ugasi, a ne da eksplodira... I to sve za 5k kuna. Pa otišao bi u Nvidiu i u facu bi im je bacio. Ovog nikad nije bilo prije par godina. Ak pretjeraš, baci koji artefakt, BSOD, reset...a ne vatromet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne pratim baš situaciju, jesu trenutno na tržištu ove 590-tke sa revidiranim PCB-om? Zanima me jer je namjeravam kupiti. Kako ću znati jel kupujem revidiranu? Strah me da ovi ne izvuku s lagera staru i uvale mi je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema revizije 2 niti će je biti. Nego, što će ti tako jaka grafa? Pitam te jer sam imao 4870X2 prije sadašnje Zelene Munje (zapravo, imam je još ![]() U igrama ne vidim neko veliko poboljšanje performansi, samo u sintetici. Za naše monitore je 580 GTX overkill, kamoli 590. Tvoja je lova, ali u retrospektivi i sa današnjim iskustvom, 4870X2 je savršeno jaka grafa za 24" monitore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
odakle ti to, nije li bilo najavljeno druga revizija s drugim pcbom? @ neo : Ali u svakom slucajno potpis na garru.Utrosit ces si zivaca u strepnji da ne crkne ako kupis prvu verziju, ovako uzmi gtx 580 ako vec mislis grunut toliko love za grafu i bit ces i prezadovoljan ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 04.08.2011. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bilo je najavljeno, pa je utihla vijest. Jedino kaj ziher dolazi je Asus Mars II. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bilo koja 590 ce prozvakat njegov procesor za dorucak. Bolje ce perf u dobrom djelu novih igri imat ekipa sa 580 i nekim i7 procom. Bez i7 ili 2500k je to bacanje novaca. Dobar primjer je Witcher 2, http://www.techspot.com/review/405-t...nce/page8.html Cak i Crysis koji nije toliko CPU bound ide puno bolje na novim procevima, http://www.techspot.com/review/379-c...nce/page8.html Sa 6990 je situacija nesto bolja kao i opcenito kod radeonki. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.08.2011. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala svima, znači ništa od rev.2, a i mislite da je overkill. Pošteno, onda ću poslušat mamutov savjet, ne čini se loša ova "munja" ![]() Hoće li ovaj moj proc biti dovoljan za nju, trenutno radi na 3.6ghz ali mislim da može na 4 bez problema, valjda će joj onda biti dosta? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|