|
![]() |
#1171 | |
Guest
|
Citiraj:
zbog takve stoke posteni najebu. ne kuzim, trebali su dobiti grafu iste snage sa punom garancijom i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
#1172 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Pa ja sam od Gigabytea direktno dobio 5 puta bolji i noviji proizvod od reklamiranog, ali isto 22 mjeseca nakon kupnje, već debelo u EOL stanju. jebiga, isto tako su takvi konji i Logitech umalo uništili. nemoš tu ništa. HGSpot je imao krivu politiku. ljudi su imali diskove Seagate sa 60 mjeseci jamstva, pa su riknule diskove od 320GB mjenjali za grafičke i matične ploče, jer su imali račune kad je taj HDD koštao 1200kn. kako to objasniti? naravno da su propali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Ali opet,sve je to kap u moru i kako mi stara kaze,svi proizvodaci/prodavaci,kaj god,racunaju da ce neispravne robe biti oko 10% i s time se ide u poslovanje i sve normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1176 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi, ovo je tema o HGspotu! Sve o čemu govorite u zadnjih nekoliko postova je odavno prožvakano u temi o Garancijama. Move on.
![]() |
#1178 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Taman zatišje o novostima vezanih uz Hg spot, kada ono http://www.poslovni.hr/vijesti/sasa-...ta-184364.aspx Ništa novo...
![]() |
#1179 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Nabasao na news na fejsu Uskoro otvaramo Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Da živim u Zagrebu ni u bunilu ne bi nogom tamo kročija, a šansa da svratim u splitsku poslovnicu postoji jedino ako im ona bude paravan za tihi obrt ![]()
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
|
Nažalost, i kod nas se konkurencija svela na par firmi (Eurotrade, Ventex) i jedini koji ima kakav-takav izbor je skupi stinx. Mene čudi da ADM & co. ne otvaraju poslovnice po ostalim gradovima. Znam da to nije jeftino, ali ima ljudi koji bi kupovali kod njih radije nego u stinxu.
![]() |
#1182 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
Šta se tiče ADM ( i sličnih npr. "MagacinRS" ) pretpostavljam da im je zasada web shop poslovanje za ostale dijelove Hrvatske sasvim dovoljan ![]() No dosta OT
![]() |
![]() |
#1187 |
Split resist itself!
|
Zar je plaćanje osobnog savjetnika u poslovnicama (koji vjerojatno qurca ne razume ili možda ciljano zayebu kupca da očiste lager) ili davanje akcija u pola noći imalo ikakve logike. Tribali su još otvorit u Istri (Rijeka) i Slavoniji (Osijek) i amen, ali njihova logika je jača ![]()
![]() |
#1188 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Zapravo, otvaraju samo one poslovnice u kojima su imali prihode Zagreb Utrine, Split i Vinkovci; http://www.hgspot.hr/uskoro-otvaramo Kada su nas očekivali djelatnici u Rijeci o kojima se pričalo na prethodnim stranicama, nije ni čudo što pojedina trgovina nije imala prometa. Nadam se da će nas na novom otvorenju dočekati i novi djelatnici.
![]() |
#1191 |
Premium
|
Mo'š mislit. Da su ih htjeli promijeniti napravili bi to odavno jer je prigovora na njih bilo i previše. Prvo što bi trebali napraviti je smanjiti cijene i promijeniti izgled web stranice.
![]() |
#1192 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nedaj boze da opet mjenjaju web pa koja bu sada narandjasta ili pinky ![]()
![]() |
#1195 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
http://www.hgspot.hr/62892/monitor-l...signer-ips-23- Nije loša prilika, čini mi se. Jest da firma propada, a to je uvijek frka oko garancija onda...
![]() |
#1197 |
Premium
|
Zašto frka oko gare? Pa nije ga HG uvezao. Pošalješ ga uvozniku ako HG propadne. Da ga odneseš u HG i oni bi ga poslali uvozniku na servis.
![]() |
#1198 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Bottom line je treba bit da nije nis jeftinijii monitor nego u Protisu, npr., a taj ducan barem posluje, i valjda nece sutra propast. ![]()
![]() |
![]() |
#1199 |
Guest
|
Ne samo Protis. Za 1400-1500 kuna taj monitor ćeš nać još u: Telebit LD Soft Futura IT MagazinRS ADM Zagria M-Computers Info Spot Gor Info ... Akcija im je stvarno "ludnica". ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Oni ni dalje ne kuže bit akcije ![]() ![]() Ona rasprodajna akcija prošle/pred prošle godine...e to je bila akcija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|