|
![]() |
#271 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Chelsea dobila A.Villu 2:0. Curica dala gol. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zjyIP...layer_embedded Zabili su i tajlanđane 4:0. To je vjerojatno bilo kao malo slabiji trening. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=OerY7zuwFi4 |
![]() |
![]() |
#272 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#273 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja kažem. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Z0U1QRn0wtk Zadnji gol je dobar. Isto neka pripremna tekma. ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Problem je sto svi ocekuju visoke rezultate, a kad nas netko spusti na zemlju onda kukamo. Realnost je sasvim drukcija. Kakav nam je seljacki HNL, takva je i reprezentacija. Par OK pojedinaca i to je to. Onoga Modrića uzdižu, a što je lik konkretno napravio u reprezentaciji? Isti je kao Messi, kad mu sve u klubu serviraju suigrači legenda je, a kad obuce nacionalni dres i kad nije tako onda je manji od makova zrna. ![]() ![]() Bilićev nasljednik treba biti netko tko neće biti pod utjecajem onog starog prdonje Markovića ![]() Idealan bi bio stranac, a da nije pretjerano zvucno ime. Jer onda bi vec prije prve Q utakmice bili prvaci svijeta. ![]() Što se tiče skupine, da je bilo sreće moglo je lakse, ali sto je tu je. Bar nismo opet sa Englezima jer bi nas i ovaj put rastavili ![]()
![]() |
#278 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
|
![]() |
![]() |
#283 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.hrsport.net/vijesti/42209...dijske-arabije Majke ti garave, gdje smo došli kad smo postali kanta za napucavanje Saudijske Arabije.... |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nema nikakve veze što Saudijska Arabija nije neka nogometna velesila, tj. nije nikakva sila ![]() Naši su se odlično pripremili, odigrali su čak jednu prijateljsku utakmicu, dok su ovi prije mjesec dana otputovali u Kolumbiju. Sad će i Nigerija ubit boga u nama, pa bi nas i Gvatemala mrtva mogla osramotiti, a drugi puta će valjda debili shvatiti da se bez priprema ne može igrati. Mamić je odlično postupio ne pustivši Vrsaljka i malog Kovačića u tu prčiju ![]()
#286 |
Premium
|
Pišu ajdukovci da ih je put jako umorio pa se nisu mogli iskazat protiv zadra, al vele da budu dobili stoke i prošli dalje, ja im ništa ne vjerujem ![]() HRV(20) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
Koji jad od nogometa, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Super Moderators
|
Fala kurcu više ![]() Bar jedan gol ![]()
#291 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ili nisi gledao utakmicu ili ne shvaćaš da neki put lopta neće i neće u gol. Na kraju ipak je. Shvaćam zvižduke jer je vjerojatno pola stadiona, a čak i više igralo čistu 1. pa da se otplati ta kupljena karta. ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Super Moderators
|
Ali Jurčić je car, 10 minuta pred kraj vadi napadača i uvede braniča...čuva rezu čoek ![]()
#293 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Inace je Dinamo gubio ovakve tekme. Gledam Livescore, ispao Partizan, Rangersi, jucer Panathenaikos. Jos smo i dobro se provukli. Mozda i netko od splicana sutra prodje na guzicu. ![]() Btw, jedan od komentatora sa Partizan-Racing Genk. Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Fina utakmica, moglo je bit realnih bar 3:0 pa i više. Ajde, pobjeda je tu. Moram pohvalit obranu, stvarno su odigrali vrlo dobro. Čudno je slušati od punog stadiona normalno navijanje, bez skandiranja i uvreda Maminju, pa i bacanja petardi. Nadam se da će to čim duže potrajati.
#295 |
Super Moderators
|
I Dynamo Kyiv je popljugao ![]()
#296 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ma bit ce to sve ok... Sam da malo bolje pogadjaju i eto nas u LP ![]() Nego, partizan je ispao, rangersi, mislim da dinamo ima dost lake protivnike kak su sad neki presli u nositelje... Jos da sutra bar split i varazdin prodju bilo bi super, moze i hajduk, al oni mi nisu toliko simpaticni... Za 2 god i hajduk bude igrao kvale LP ![]()
#297 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#298 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Dok se "kaljuža" ne isprazni sa stadiona teško će oni dalje ![]() Triba država stegnit "lepog" Nadana, Grgića, Fiorentinija, Šurjaka, Štimca i slične, te namirit sebe i malo pokradenog vratit Hajduku. Ovako smo opterećeni prošlošću i krpamo kraj s krajem ![]() EDIT Čestitke Dynamu, zasluženo ![]()
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 03.08.2011. u 23:10. Razlog: Čestitka :) |
![]() |
![]() |
|
|