|
![]() |
#3151 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma jesi siguran?? Naravno da ne mislim na to dal je kvačica na GPS upaljena ili ne, već mislim da korištenje navigacije (iGo itd), hoćeš reć da korištenje navigacije troši manje baterije od SAMO upaljenog ekrana, ili WTF? Jer po meni je ovo ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 | ||
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#3153 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3154 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Eto, ako netko hoce zamjenit mob za mob (HD2 za Desire) neka mi se javi na pm (Btw, uvjet je da je mob pod jamstvom i da je ispravan naravno). Moj Desire ima garanciju negdje do 8mj 2012 ako se ne varam (moram pogledat papire). |
|
![]() |
![]() |
#3155 | |
49%winner
|
Citiraj:
Nadovezao sam se na tvrdnju da GPS najviše ždere bateriju (ne navigacija, nego samo korištenje GPS-a). Korištenje samog GPS-a bez upaljenog ekrana (npr. fitnes aplikacije itd) ipak ima blaži utjecaj na bateriju čak i od običnog prčkanja po mobu gdje ti je upaljen samo ekran jer dok prčkaš po mobu CPU je puno življi nego dok je mob u sleepu i eventualno limitiran setCPU-om.
![]() |
![]() |
#3156 | |
49%winner
|
Citiraj:
http://revolutionary.io/ Wildfire korisnici bi trebali izvaditi onaj šampanjac iz frižidera ![]()
![]() |
![]() |
#3157 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo uskoro izlazi miui rom koji bi trebao bit ono sto je trebao bit na pocetku za SGS http://www.galnetmiui.co.uk/content/...ws-everybody!/ Evo kaj je rekao jedan od developera: Just to give you a bit of an update (it's nothing i've not already said on the official forums already), but here's some frequently asked issues I can clear up. Battery Life: With the development version im currently running now, it's everybit as good as, and in my opinion better than stock battery life. UI: It will for all intents and purposes look identical to what you are used to seeing. All the original theme compatability will still be there. ROM Base: It will be based on 2.3.5 Speed: If you think v6 is fast, wait until this is released! We are working on getting things running a good as we can get them at the moment, but please be patient. All the "When will it be released?" questions are just annoying to be blunt. We want this released as much as you do, but we WILL NOT release it until we feel it's good enough. We are picky as anything, and if it isn't good enough for us to use as a daily ROM, we won't expect anyone else to use it.
#3158 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovo sam čekao! Konačno >>dual boot na Desire HD-u.<< Malo sam se uljenio u zadnjih par mjeseci u isprobavanju ROMova ali ovo će vjerujem promjeniti stvari. MDJ's Sense 3.0 vozim već duže vrijeme, još uvijek brz i fluidan u svemu, i još uvijek baterija drži 3-4 dana lagano ![]()
#3159 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima li tko kvalitetno riješenje za lock screen, tj javljanje na poziv. Kako su topla vremena, Desire držim u džepu od kratkih hlača i u jedno 90% slučajeva kad me netko zove nehotično odbijem poziv dok ga vadim iz džepa (napravi slide up u kontaktu s hlačama). Ima li neki ui modifikator da se javljanje izvede na način kao u iphoneu a da zadržim Sense (LeeDroid 2.3.3).
#3160 | |
|
Citiraj:
I ja imam isti problem no odlučio sam ga ignorirati, nek i odbijem poziv, glavno da imam kickass lockscreen od Sensea 3.0 sa onim prelijepim weatherom. Što se tiće nekog drugog lockscreena, padaju mi na pamet oni novi od MIUI-a di se mora pritisnuti lokot da bi dao nove opcije i onda točno odvući na poziv.
![]() |
#3162 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
i ni sa jednom do sad nisam imao problema Moj Galaxy 3 izdrži i do 6 dana ako ne koristim 3G i WiFi, samo pozivi i SMS |
|
![]() |
![]() |
#3164 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Od Kineza s ebaya? Ne, jer ćeš vrlo vjerojatno dobiti fake bateriju. A ako poželiš naručiti bateriju baš tolikog kapaciteta, to će te koštati. Pri tolikom izboru novijih i boljih mobitela, uložiti u stari model je neisplativo.
#3165 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
jel ima kakav 3rd party app da Sense 3.0 lockscreen radi na obicnom Desireu, odnosno na Gingerbreadu (Oxygen ROM)? |
![]() |
![]() |
#3166 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#3167 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da je izašao službeni GB update za Desire. Zasad samo za nebrandirane modele, ali ubrzo i za ostale. Distribucija putem OTA. http://www.gsmarena.com/htc_desire_gingerbread_update_released-news-2949.php
#3168 | ||
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
http://levelx.me/android/official-an...sire-released/ Citiraj:
![]() |
#3169 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Informacija o OTA updateu i neznanje da njena firma nudi RUU update jednako kao i OTA graniče s Tele2 službom za korisnike. Nema OTA nego je update dostupan u RUU formatu na http://developer.htc.com.
![]() |
![]() |
#3170 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Treba malo sačekati da ljudi na XDA krenu raditi nove romove na bazi toga i onda istestirati. Mislim da je negdje pisalo da je promjenjen hboot tako da ako ovo instalirate nema rootanja ponovo, zato polako. ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Guest
|
Sviđa mi se kaj su sve izbacili van :P Samo tako! Nadam se da bu što prije došao OTA official! |
![]() |
#3172 |
|
Ovo bi trebalo biti dobro. ROM napravljen u kolaboraciji nekoliko istaknutih "kuhara" >>Synergy DHD ROM<< Upravo mi se boota DHD sa tim ROMom, pa da vidimo.
#3173 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3174 |
|
Javi kako ti ide. ![]() Ja isprobao. I nakon 15 minuta maknuo. Lagga u sweep-anju homescreenova, lagga u meniu. Nije strašno, ali vidi se da nije skroz fluidno. Inače lijepo izgleda. Mogao bi biti dobar. Vjerujem da će se to sve ispolirati do "prave" verzije pošto je ovaj Synergy još u RC2 fazi. Prebacujem se sad malo na >>novi MIUI<<. Čak ima i lockscreen gotovo identičan Senseu 3.0 (ali bez lijepog weather animationa)
#3175 |
Premium
|
Oho! Konacno dobar custom Sense ROM i jos ima Sense 3.0 lockscreen. Meni nema laga u sweepanju i cini mi se fluidniji nego stock rom. Mislim da bih mogao ostati na ovome neko vrijeme. Startup animacija je odlicna! ![]() Edit: I da, nakon 15 minuta je poceo laggati. Vracam se lagano na stock GB ![]() Jel se moze kako "ugraditi" ovaj Sense 3.0 lockscreen ili barem da se odgovara na na onaj nacin? Ovo sada je zivi ocaj! Uvijek odbijem poziv kada vadim mobitel iz dzepa. Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 01.08.2011. u 23:23. |
![]() |
![]() |
#3176 |
|
Na DHD-u se može "ugraditi" lockscreen ali mislim ne na stock. Znam da je za DHD bio uvjet da ROM bude baziran na Pyramid ROMu. Mogla se ubaciti bilo koja Sense 3.0 komponenta (weather, lockscreen, alarm...) no samo na Pyramid-based ROMove
#3177 |
Premium
|
Ubacio sam taj lockscreen, ali je javljanje na poziv ostalo isto, a i na lockscreenu nema weather animacije. Nema veze, ionako Sensation dolazi za koji dan ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 |
49%winner
|
Probajte Agile lock za sense 3.0 lockscreen: http://www.youtube.com/watch?v=yDEKjIrfnJI Prema videu djeluje lose, ali tko zna...
![]() |
|
|