|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Dal da ubodem zvučnu?
Imam onboard Realtek HD zvučnu (mb P35C-DS3R) i relativno kvalitetne slušalice (Tehnics RP-F800) na kojima najčešće slušam stvari na kompu, iako imam i vulgaris 2.0 PC zvučnike sa ugrađenim pojačalom. sve u svemu, razlika između slušanja kvalitetnog audio zapisa na slušalicama i na zvučnicima je ono nebo i zemlja (naravno u korist slušalica) e sad, nisam neki audiofil da brijem na zvuk ali itekako volim da je zvuk kvalitetan i pun kod multimedije, pa me zanima vaše mišljenje: da li se za dotične slušalice isplati ubosti neku zvučnu i ako da, koju? Koliko sam proučavao po netu, nekako se za slušalice ovog ranga (a da nije overkil) isplati kupiti Xonar DG ili da idem na DX ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Xonar DS ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Powaaa user
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Powaaa user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
uh, sad se pacam na DG ![]() xulos i fook, možete li mi dati subjektivnu ocjenu kvalitete zvuka na DG naspram Realteka onboard? ono recimo onboard 3/10 a DG 5/10? I da li ima neka mana sa samim zvukom na DG tipa dal fali topline ili da li je zvuk prezagušen ili tako nešto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Powaaa user
|
Pa, subjektivno bi onboardu dao tipa 3-4 od 10, jer ipak sluzi svrsi. Meni je zvuk na Realtekovoj onboard bio zamuljan, bas mi nije bio onako cist i sto mi je islo na zivce, imas osjecaj da se zvuk preko zvuka cuje tj onda jedan ne cujes ![]() ![]() ![]() Visoki cisti, bas definiran i jak, bez "muljanja" zvuka, kad gledam film, razgovori likova razgovjetni. Uvijek ima boljih zvucnih, ali za te novce ja nemam zamjerku. Ako kupis, nadam se da ces primjetiti sve te razlike na svom setupu ![]() Pitaj ako te sta zanima, ovo sam nalupao na brzinu dojmove o kartici, pa ako te konkretno sta zanima samo pitaj ![]() Zadnje izmijenjeno od: fooK. 27.07.2011. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Powaaa user
|
|
![]() |
![]() |
|
|