|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Kvar na laptopu
Nešto mi se desilo laptopu (Compaq 615) kroz noć,ali doslovno.Navećer sam bio na njemu i sve je radilo savršeno i ujutro se probudim i ekran šteka.laptop mi je svaku noće dolje pokraj kreveta i neznam što se moglo dogoditi.upalim ga i sve je oke,ali slika nije.vidi se početak ali ne radi mi miš ni ništa drugo.ekran mi je podijeljen na dva dijela.na desnoj strani je kao neka crna točka iz koje počinju crte vodoravno preko monitora.ako mi netko može pomoći,dati neki savjet šta da radim,bio bih jako zahvalan.hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pomoglo bi da uslikas tu pojavu, ali ovako otprve rekao bi da ti je panel pukao.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: nino. 18.07.2011. u 14:10. |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kada mices ekran, dali titra i mijenja se izgled? Mozda se flat kabel pomaknuo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
da.i titra i mijenja izgled. |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Dal je laptop pod garancijom? Ako nije ne bi ti preporučio da se upuštaš u šarafljenje ako nemaš iskustva. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ubio si ekran stavljajući i vadeći laptop ispod kreveta jer si to radio jednom rukom, pritisno si prejako i oštetio lcd |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
danas sam se malo pozabavio s njim i vidio sam da mi sve radi,tj ušao sam u svoj korisnički račun,otvarao svemali sam morao ponekad malo pomaknut ekran da bi se mogao kretati mišem.i nakon 10 min slika je toliko titrala da nisam ništa vidio ![]() i šta sad da radim? dat nekome ko zna s time pa da baci oko il da ga jednostavno odnsem na servis? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|