|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nokia 5800 - C6CFW par minuta razgovora na dan, 10ak poruka, malo interneta i traje 3-4 dana. Ako koristim malo više neta i navigaciju onda 2 dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Powaaa user
Datum registracije: Oct 2008
|
Iphone 4 mi izdrzi tipa dan i pol maksimalno. Ja ne znam kak vama po dva dana ili vise, jedino da stoji na polici i da ga ne diram :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, na galaxy mini 4 dana i 13 sati zadnje, taman kad mi je javio da ga prikopčam na punjač (15%). Par kratkih razgovra svaki dan, par poruka, malo wlana svaki dan, i koja staza angry birds-a također, osvjetljenje je otprilike na 1/3. Rom koji je gore je Cyanogenmod 7 od TJ-style, sa stock rom-om ili leakanim 2.3.4 je duplo manje trajala.
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Na iPhone-u 3g 16gb, s igranjem igrica 1h, rad s Wi-Fi 1g i tako nekim stvarima baterija traje prosjčno 2 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Cudno, evo meni je danas drugi dan (jucer ujutro u 7 skinut sa punjaca) i baterija je na 63%. Također Desire Z sa stock 2.3.3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ali i kad ga manje koristim, nema sanse da mi 2 dana izdura... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Samsung Omnia 7 Dnevno cca 10min razgovora, 10 sms-a, pola sata neta, data conection upaljen stalno, dva maila se syncaju svakih sat vremena, 3 puna dana. Nakon kaj sam stavio NoDo, barem za 30% se produljio standby |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Pozdrav! HP iPAQ Buseiness Navigator. Ok, znam da je smeće ali jbg... Ali ne mogu da vjerujem da baterija traje samo jedan dan. Mislio sam da je do baterije pa sam nabavio još jednu. Rezultat - ista stvar se dešava. Ne dao Bog da upali wireless, baterija ode za dva sata. Baš bzv... googlao sam ali jedino na šta sam naletio bilo je da update-ujem sistem (Windows Mobile 6.5 je instaliran) ali nikakve vajde od toga. Da li postoji neki software na WM 6.5 koji može malo da uštedi bateriju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
iphone4 100% brightness, povremeno paljenje wifi-a i 3g-a (na po 10-20 min), igranje oko 5 min dnevno standby: 3 dana usage: 4h i 16min baterije preostalo jos 19% neda mi se sad spajati na komp pa da skrinšat opalim na net ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
LG Optimus One P500 ako često koristim WLAN / 3G, pozive, poruke = 1 dan povremeno Wlan / 3G, pozivi, poruke = 2 dana GPS promet dok sam na biciklu = pola dana samo pozivi, poruke = cca 4 dana mobitel se nikad ne gasi preko noći |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
Datum registracije: Jul 2011
|
iPhone 4 16GB Baterija drži oko 2 dana ako puno razgovaram i koristim internet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
HTC DESIRE software - oxygen mod 2.3.5 downclock procesora na - 576 mhz 3G - stalno ON Wifi i ostali moduli - stalno off osvjetljenje - Automatsko Trajanje originalne baterije - 2,5 dana Trajanje zamjenske sa deal extrema - 3 dana
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
SE W810 , prastari, sve pogaseno - 2 dana. Baterija u njemu stara nekih 5-6 godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nokia N900 - umjereno korištenje (većinom offline, razgovori, poruke) izdrži 2 dana bez problema - jače korištenje (stalno online, surfanje, poruke, razgovori, gps) 1dan |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
evo meni defy trenutno 3 dana baterije jos ostalo 50%. sa time da sam na wif-u 24h dnevno. Igram igre 10-20 min dnevno. 3g ne koristim. Slabo zovem i slabo saljem smsove. Stalno nesto petljam po temama i tak to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Iphone 3gs dan, dan i po. Nema bas telefoniranja, uglavnom 3G i igranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Samsung GalaxyS - Darky ROM 10.2 RE ![]() cca... - 20-30 minuta razgovora dnevno - par poruka dnevno (< 5) - 3-4x po 10 minuta WiFi (ukupno mi je bio uključen 13h i 22m) - 20-ak minuta 3G-a dnevno - ništa igranja - ekran na 35% osvjetljenja - 5 pokušaja slanja i primanja MMS-a ![]() Sustav je friško formatiran prije tjedan i pol, a baterija je kalibrirana odmah nakon formata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Samsung Galaxy 5 (GT-I5500) U prosjeku mi traje 2 dana baterija....standardni android 2.1...Jako malo razgovaram,5-10min dnevno...WiFi bude oko 30min dnevno ukljucen,3G stalno ukljucen...malo igranja,glazbe itd...Fejs oko 20min dnevno.... Mali offtopic: Zna netko koja je zadnja verzija Androida za ovaj mob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Sensation - s minimalnom upotrebom može izdržat dva dana(10-15 min razgovora). Dok s prosječnom upotrebom izdrži jedan dan. 3G uključen po potrebi, a "obični" mobilni je stalno uključen. Sync s dva mail računa i ekran na 50 %.
![]() |
|
|