|
![]() |
#3033 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3034 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji modani rom (Gingerbread) bi bio OK za LG O2X? Stock Froyo je katastrofa za bateriju, a ni s kamerom nisam bas pretjerano zadovoljan... Probao sam OVAJ. Nije los, ali mi zvucnik ubija uho prilikom razgovora. Sve sam probao i pomoci nema... Uz to nikako mi nije jasno kako ne moze instalirati neke aplikacije s marketa koje oznacim prilikom prvog pokretanja. Odaberem par stvari, među kojima i Gmaps i pise this item could not be found. ![]() Isprobah i OVAJ, ali na govnu nece pokrenut market da sam Isus! ![]()
#3035 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima mozda netko HTC Sensation, zanima me iskustva sa baterijom, odnosno kakav je u usporedbu sa DesireHD? Na DHD-u je trajala cca 1 dan, jel na Sensationu nesto bolja situacija? Pročitao sam dosta reviewa i nisam uspio zakljuciti kakva je baterija, jer svaki review ima svoje misljenje. Kapacitet baterije je povecan, a potrosnja smanjena i baterija bi trebala duze izdrzat, ali ngedje sam pročitao je baterija koma i da nema nikakvog napretka? Realna iskustva? I jel istina da Sensation dolazi sa zaključanim bootloaderom? Ako i dolazi, kazu da ce uskoro biti otključan ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 16.07.2011. u 02:47. |
![]() |
![]() |
#3036 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Puno ti to trosi... Neznam al ja sam na typhoon-ovom CM7 romu vec mjesecima i potrosnja je u standbyu 3 mA. Jedino sam imao slučaj kad sam vibru upalio da na sve vibrira onda je potrosnja bila oko 270 - 300 mA i par dana nisam ni skuzio zbog cega toliko trosi... Pa ako ti je upaljena vibracija probaj je iskljuciti...
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
![]() |
![]() |
#3037 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
A kako doznati kolika je potrosnja u standbyu? |
![]() |
![]() |
#3038 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#3039 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
#3040 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam isto čitao o tome. Isto tako zanima me i taj famozni death grip. Neki kažu da postoji neki da ne. U ponedjeljak idem po svoj primjerak, pa ću napisat kratak osvrt na dotični uređaj.
#3041 |
crnjo
|
Deathgrip se lako rijesi, kupis "poklopac" i nema problema, ali ovo je vec malo iritantnije i puno gore... Samo ne znam jesu svi Sensationi takvi ili samo prva serija ili sta.. Uzasno glup "bug" ![]() ![]()
#3042 |
Bazinga
|
Kolko sam čitao domaći korisnici nisu imali tih problema, a dok na XDA forumu svaki drugi-treći korisnik se požalio da ima probleme.
#3043 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Ja se dvoumim izmedu S2 ili senzacije. Sensacija mi je ljepsa i ugodnija za koristit, ovo sta S2 dobije par stotina bodova u nekom 3d marku mi je LoL... Ovdje par ljudi ima senzaciju vec par dana. |
|
![]() |
![]() |
#3045 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3046 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3047 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3048 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zanima me je li itko možda testirao da li brže microSD kartice povećavaju brzinu mobitela, pogotovo kod ovih custom APP+ SD modova sa EXT particijama. Baš izaša novi Leedroid, ali traži 1GB EXT3/4 pa mi palo napamet da staru 4GB zamjenim nečim novim u rangu 8-16GB. ![]()
#3049 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Sutra napišem kratak osvrt.
![]() |
#3050 | |
Premium
|
Posaljem ti veceras Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 18.07.2011. u 13:47. |
|
![]() |
![]() |
#3052 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Recite molim vas koliko vam traje baterija na obicnom desireu sa custom romovima,vise neznam sta da uzmem,htio bi ostat na androidu al da mi baterija traje duze od 1 dana...razmisljao sam o bb. curve 8900 vise nisam pametan |
![]() |
![]() |
#3054 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]() Za sve ove koji cijepe s baterijama na smartphoneovima, kupite Nokiu 3210 za u dzep a za smartphone se prestanite brinut oko tih stvari. S obzirom sto sve dobar smartphone moze, 1 dan baterija je cudo.
![]() |
#3055 |
Bazinga
|
HTC: Sensation
Nakon 10 dana čekanja, stigao je Sensation. Kao što sam obećao, napisat ću nekoliko riječi o uređaju iz prve ruke. Mobitel na prvi dodir daje dobar osjećaj u ruci. Malo je teži i za mene je to dobro jer moram imat osjećaj da imam nešto u ruci, a ne ko da držim čokoladu s rižom. Ogromna je, a laka kao perce. Kvaliteta izrade je i više nego dobra. Stražnji pokopac je u potpunosti "stopljen" s ostatkom uređaja. Isto tako nema škripanja i sličnih stvari. Što se tiče samo rada uređaja mogu reći da svaku aplikaciju instantno otvara. Nisam primjetio nikakvih lagova, zastajkivanja i slično. Zasad jedini minus koji sam pronašao je taj famozni "death grip". Na mojem primjerku primjetio sam samo da gubi Wi-Fi signal dok držim prste na određenom dijelu kućišta. Mrežni signal ostaje isti. Kameru sam nabrzinu isprobao i mogu reći da su slike poprilično dobre. Okinuo sam dvije slike tako da opet ne mogu pričat o nekim detaljima. Postavke su bile defaultne. O bateriji ne mogu baš previše pisati pošto je uređaj nov i baterija je bila na nekih 35-40 posto kapaciteta kod prvog uključivanja. Trenutno je na punjaču. Prije punjača ekran je bio 85% vremena upaljen i stalno sam nešto prčkao po njemu i istraživao. Izdržala je nešto više od 4 h. Nešto više detalja ću napisati dok ga malo bolje upoznam E sad nekoliko pitanja za vas. Bateriju na prošlom mobitelu sam zeznuo prvim punjenjem i ne bi htio zeznut ovu, pa me zanima optimalno vrijeme punjenja baterije i da li je bolje da je mobitel ugašen ili upaljen za vrijeme prvog punjenja?
#3056 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nove baterije tvornički dolaze formirane i one fore s 3-5 punjenja se ne spominju više niti u HTC manualima. Potrebno je jedino kalibrirati bateriju da bi ti Android OS iskoristio njen puni kapacitet. Za 2-3 tjedna baterija će ti trajati duplo duže - ne zbog kalibriranja nego zato jer ćeš se ohladiti od prčkanja po mobu ![]()
![]() |
![]() |
#3057 | |
Bazinga
|
Znači sad da ga ostavim ugašenog na punjaču dok se ne napuni? Trenutno svijetli narančasta LED-ica, pretpostavljam da će ona promijenit boju dok će se mob napunit. Nov sam u smartphone svijetu pa postavljam blesava pitanja. ![]() Citiraj:
![]() |
#3058 |
Premium
|
Nazalost,pretrazio cijeli hard ali taj kernel mi je negdje nestao. Baci PM ili post u threadu od Pongstera na XDA forumu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026 |
![]() |
![]() |
#3059 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Slobodno stavi na punjac cijelu noc, on se automatski prestane punit kad se napuni, tako da mu nece nista biti ni da ga ostavis mjesec dana. Meni zanima kako radi browser sa upaljenim flashom! |
![]() |
![]() |
#3060 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
I gledam malo po egayu opremu za njega. Ima li tko kakvu preporuku? Treba mi baterija, screen protector, neki case i usb kabel. Kakve su kvalitete (prvenstveno baterija) u onim 10in1 itd. ponudama? |
|
![]() |
![]() |
|
|