|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
hp pavilion g: zamrzne se kod gašenja...
Pozdrav, jučer sam kupio "hp pavilion g" i instalirao win 7 (64bit). Nakon nekog vremena mi se dešava da internet više ne radi iako piše da je spojen (neće učitati niti jednu stranicu), spajam se wirelesom. Također kad se gasi laptop zablokira se, javi poruku da mora prisilno ugasiti neke procese i zablokira i ne ugasi se uopće i moram ga prisilno ugasiti. na laptopu je instalirano win 7., driveri za wireles, avast i firefox 5. Jel to do laptopa ili do nečeg drugog (software)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Odi u Event Viewer i vidi šta piše kao razlog problema. Meni nekako više vuče na software.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Windowsi su bili preinstalled ili si imao "svoje". Meni vise vuce na problem sa windowsima/driverima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
windowsi su moji koje koristim i na stolnom računalu i rade normalno. Ne vjerujem da sam imaš šta "zeznut" kod win, pošto sve svodi na "next, next, next...", od drivera sam stavio samo za wireles |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Nisam samouvjern, to je bilo ubiti više pitanje, možda sam se krivo izrazio. Javim konfiguraciju kad dođem doma, nemam sad ovdje podatke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
ovo sa wirelesom se desava i meni na pavilionu dv7,imam dva i to na oba dva...znaci jednostavno neradi net iako pise da je uredno spojen,problem rijesim tako da ugasim tj pritisnem tipku za wireles da ugasim i jos jedan put da upalim i nakon toga radi...nije do drivera jer sam probao sve moguce kombinacije...ovo je serijska greska na pavilionima izgleda...
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 14.07.2011. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
evo ovdje su komponente laptopa: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=7124 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
Nisam ali očito ću morati. Problem se pojavljuje kad se gase win. i kad se pojavi poruka da mora prisilno ugasiti neki program/proces, nakon toga dođe do logging off i tu stane. Skužio sam da se radi najčešće o FF pa sam proba i 64bitnu ver. FFa, međutim isto. Sad isprobavam Chrome pa ću vidjeti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|