|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Meni je danas serviser bio doma, Telsey mi ima napadaje, ponovno... zamrzne se, pa ga onda po 4 - 5 puta moram paliti i gasiti na on - off da bi se upalio i pokenuo prikaz programa. Naravno, danas kada je serviser bio ovdje, radilo je sve kao urica, i router (D - Link, stalno se connecta i disconnecta) i Telsey. Pitao sam ga ima li TP - Linka i Motorole, pa ako je moguće da se zamijeni, ali nažalost, trenutno ih nemaju (barem ih sami serviseri ne dobivaju za intervencije). Nakon sat i pol silovanja routera i uređaja, i nikakvog uspjeha da se pojavi ikakva greška, prebacio mi je D - Link na Annex A (do sada je bilo na Auto Apply), te mi rekao da pratim kako će sada raditi, te ako bude i dalje frke, neka zovem i neka se ne dam s telefona dok mi ne potvrde da mi šalju Motorolu i TP-a. Btw. da li netko od vas ima problema s HDMI izlazom, tj. zvukom preko njega? Ili je to do mog TVa? Danas mi je jednostavno nestao zvuk, i ne bi ga dobio nazad da sam Papa Štrumf, a na SCARTU ga ima. edit: Doma me dočekalo "veselje". Palim komp, ne prepoznaje mrežu... resetirao router, sada radi... koliko dugo... tko zna... Zadnje izmijenjeno od: drazenzg. 03.11.2010. u 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Bilo je nekakvog cirkusa u kombinaciji D-link - Telsey pa su s toga davali TP likn koji je, navodno, kompaktibilniji. Navodno je jedna veća serija D-linkova bila u banani što se tiče IPTV-a. TP link možda još dobiješ, ali Motorolu mislim da nema šanse. Kako je meni rekao serviser, nemaju više Motorola i izgleda da ih neće niti dobijati. Testiraju neke druge uređaje i modeme, ali o modelima - niti riječ. Ovo sa smrzavanjem recivera prijavljuj da ti ga zamjene, tako je i moj prvi Telsey kenjao i nakon što su mi donijeli drugi sve je sada OK. Zvuk - nemam pojma, meni radi sve bez nekok posebnog namještanja. Pogledaj u opcijama zvuka na Telseyu da li ti je na analogno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Čuo sam se sa serviserom danas, rekao mu da Telsey od jučer do ujutro radi k'o urica (nisam ga gasio, baš da vidim hoće li blesnuti), samo to što mi je router zblesao, kaže da može biti zbog promjene modulacije koju je napravio i neka ga ostavim na defaultnim postavkama. Krajem 11. bi trebali dobiti neke nove routere, ne zna se točno koje, pa će, ako dobiju, javiti da prijavim kvar i zamijenim. (crossed fingers da dobiju nove routere, da izbacim ovog D - Linka, muka mi je od njega... nit stabilan, nit mu je wireless signal dobar [Thomson od T - Com - a je imao jači izlaz...]) |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Od početka prosinca u osnovni paket dolazi Sci Fi Channel. Izvor: http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/OptiTV-jer-svi-volimo-FER/173800116461?v=wall#!/notes/optitv-jer-svi-volimo-fer/novi-program-sci-fi-pocetkom-prosinca-na-optitv-u/461221476243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne trosi, odnosno trosi, ali se ne racuna u promet.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Bok ljudovi! Jedno pitanjce..korisnik sa OptiTV-a. Htio sam pitati da li mogu ištekati onaj internet kabel i STB-a i uštekat ga u internet switch i onda iz switcha jedan kabel u STB i jedan kabel u svoj WDTV Media Player..? Jel bi to hodalo tako..? Ili možda ne može ići preko switcha u STB..? To mi treba da ne furam tri-četiri kabla iz rutera za svaki aparat posebno. THX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Hvala! Probao sam i radio mi je samo STB..a media player nije radio. To sam i očekivao. Najbolje je da ostavim taj kabel u STB-u i da provučem još jedan kabel do switcha i onda iz switcha u media player, dvd recorder itd. Mislim da bi to funcioniralo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Premium
|
Citiraj:
prvi konektor : 1 - bijelonarančasta 2 - narančasta 3 - bijelozelena 4 - / 5 - / 6 - zelena 7 - / 8 - / drugi konektor : 1 - bijeloplava 2 - plava 3 - bijelosmeđa 4 - / 5 - / 6 - smeđa 7 - / 8 - / Ovo navedeno je s jedne strane kabela, s druge treba isto tako spojiti dva konektora. To nije baš standardno, ali na manju udaljenost bi moglo raditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
imam maxadsl i maxtv 3 godine i razmisljam o prelasku na optimu,zanima me jel moguce imat optiTV i flat internet brzine 8 ili 10 mbit/s? |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
PizzoZder
|
Evo me. ![]() ![]() U cetvrtak dodjem doma, optitv blokiran na zadnjem kruzicu kod boota. Net radi. Nazovem szk, pa idu klasicna pitanja ala "Koliko je dug kabel, u koji port na routeru je ustekan...bla bla bla", Na kraju, zenska kaze "Poslat cemo tehnicara". Da bi nakon 20 min. nazvala i kaze "Oprostite, nesto su tehnicari zaboravili napravit, sad bi trebalo biti ok". Ja probam i za divno cudo radi. Ali.. Postoji neka frka sa linijom. Ako otvaram na netu neku stranicu ili stavim download necega sa neta, zvuk na tv-u na stotinku zaskvici i slika na stotinku zatrza. Dosta iritantno. U routeru mi se "cini" sve ok, osim sto mi za Power (Downstream) pise 0.00. ![]() Netko imao nesto slicno?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
PizzoZder
|
Nije to problem kod mene. DL je znao biti full speed (600-700kbs) pa slika nije ni zatrzala. Prije ovog gore, bio je i tehnicar kod mene i kaze da su "nesto" u centrali sredjivali, mjenjali, prosirivali. Nakon toga je gornji problem i jos nije rijesen. A power vrijednost mi se kod resetiranja linije pojavi na 2-3 sec. i onda padne na 0. Ulovio sam i sshot. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
"Naručio" sam OptiTV u ponedjelja i danas dobio kovertu sa prsitupnim podacima. Piše da se imam pravo žaliti 7 dana od dana primitka podataka. E mene zanima nakon koliko vremena (nakon tih 7 dana) vama je oprema stigla...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
Evo da sam sebi odgovorim... Točno 14 dana nakon razgovora sa agentom mi stigao paket. Spoji danas i sve radi odlično, zasada ![]() E mene zanma da li je tko pokušavao Logitech Harmony upogoniti da radi sa TELSEY-om. Koje god postavke da napravim, nerade. A logitech baza ne poznaje STBFS6 model TELSEY-a ![]() Jedino mo preostaje ručno ukucavanje svake tipke, al to bi izbjegao ako se može drugačije EDIT: da sam sebi odgovorim, možda nekom zatreba... Brzina sa OptiTV-om i bez je ista: ![]() Moja greška što sam TELSEY uređaj dodavao u SET TOB BOX izbornuku za dodavanje u Logiceh, a netreba ga tražiti tamo nego u PVR uređajima. Tamo normlano postoji FS-6 uređaj, doda komande i sve šljaka bez greške. Treba samo doadti tipku Teletex (zasada sam to primjetio da nema) Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 15.06.2011. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je nakon grmljavine prosli ponedjeljak krepa internet, s tim da je sva oprema funkcionirala (d-link router + telsey) normalno, no konekcija se nije mogla uspostaviti.. Nakon 5 dana (subota) ujutro stize tehnicar i promjeni router (TP-link TD W8901G) da bi sve proradilo normalno. Zadovoljan sam novim routerom, ne blokira kad pokusam uci u postavke a pritom skidam torrente (za razliku od d-linka), ping je dosta manji u igrama i ne gusi se pri surfanju kad skidam vise stvari odjednom.. No problem je u tome sto sad na speed-testu imam max 4/0,5Mbit dok je prije rez bija 5,5/0,6Mbit.. Dali tribam zvati SZK da mi ucitaju drugi profil ili sto? Znam da bi za Opti-TV profil dl/ul triba biti uvjek isti (ili se varam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
|
Zovi SZK i reci da ti je premala brzina i da ti stave veći profil. Sam OptiTV vuče 4-5Mbita, pa onda ne ostane punih 5 za internet ako je port limitiran na 8M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, znam da Tv vuce 4-5, ali prije sam ima punih 5Mbit ukljucujuci ostalih 4-5 rezerviranih za tv - nista morat cu ih nazvati.. Jos jedna stvar, koliko primjetim u zadnje vrime ne dobivam punu brzinu kad Tv ne radi (s prijasnjim i sadasnjim routerom), znaci dl ostane na nekih 5-5,5Mbit, dok je u pocetku moga povuci i 9 s tim da je tv ugasen.. Dali je to samo do mene ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
dali national geographic i discovery imaju titlove? pogledao sam na njihovoj stranici, ali nisam nasao odgovor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja ti jedino mogu na ovo odgovorit, zavisi od serije/dokumentaraca , vecina ih ima, al neki noviji nemaju, ali svi programi s filmovima su titlovani kolko sam primjetio, isto tako i vecina s serijama |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|