|
![]() |
#752 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Prizeljkivao sam pobjedu Hayea, kad ono kifla. Ali budimo realni, boks je bio katastrofa. Haye je bio brz, ali ni on nije uputio pravi udarac da bi samo tako bio pobjednik ![]() Uzalud izubljena 2 sata, bolje da sam vjezbao parcijalne derivacije ![]()
![]() |
#754 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
pojma nemam. hay, pa do sada je barem pokazao prakticki jedini nesto protiv jednog od brace, i mora se priznati da mu je malo falilo. nije boks kakav je bio prije iskljucivo zbog brace klicko, jednostavno su preveliki, imaju snage, imaju tehnike (ovaj mladi vise od starijeg, ali znaju), boksaju (koliko je meni poznato) samo u njemackoj koja je njihov teren, i mozda najvaznije - danas nema postenog teskasa koji bi im zaprijetio / porazio ih. jer, cisto ovo gore da malo objasnim. kako boksati protiv klicka, bilo kojeg? veliki i jos veci, ruke predugacke, forma je tu, znanje i iskustvo......... i sta napraviti? hay je veceras po meni itekako bacao laznjake, veliki broj nikakvih zalijetanja u prazno, padanja na koljena u vise navrata nego sto ga je klicko stisnuo, spustene ruke....... ne znam. istina jest da je klicko bio dominantniji od samog pocetka, cak da je i generalno vise napikavao i trazio udarac, ali sto jest jest, hay eskivira mozda najbolje u zadnje vrijeme sto sam gledao boks i ima odlicne reflekse. inace da je malo sporiji (ili da se preformuliram, da je malo tezi i pripadniji teskoj kategoriji), veceras nebi bio ovakav mec nego lagano i sigurno razbijanje od strane klicka. ali najvise fer bi bilo da su suci dali dodatnu rundu za odboksati, bodovati nju i ko' vise pogodi - njegova cura. ovako iskreno je ispalo cisto sranje, po bodovima je ispalo da je klicko uvjerljivo pobjedio, sto bas i nije.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam samo pogledao borbu do kraja i prebacio program, nisam ni gledao proglašenje ![]()
![]() |
#757 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Ma fuj, pa kad te neko opali po faci razbijes mu njonju, al ovo je neki korporativni boks. Svi su izgubili srce, samo taktiziranje. Opet su me navukli, ocekujem bit ce bolje. Mhh, mo'š mislit'. Haye bolji, odluka sudaca vrlo upitna, Kličko nezasluzeno dobio meč. Ma ne gledam vise teškaše ....pas m***r
![]() |
#758 |
Guest
|
NHF ljudi, ali po čemu je to Haye zaslužio pobjedu? Boduje li se eskiviranje, trčanje i bacanje na pod? ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
"ljudi se čude što je Kličko dobio,ljudi viču da je Haye pokraden? Pa kako dat pobjedu liku koji je cijeli meč padao sam od sebe,bio u defenzivi i napravio 2 polukontre u 12 rundi? Svaka čast izmicanju,al broje se udarci....." Bilo tko,tko je gledao meč i ima nekog znanja o boksu kao sportu(znači ne oni jazavci koji uz 5. pivu 12 rundi čekaju nokaut) su imali priliku danas vidjeti kako je Kličko uvjerljivo dobio na bodove. Ako nekome još nije jasno kako,najbolje je da posjeti neki od ovakvih sajtova prije nego što se krene trollat po foumima ![]() I nakraju dana,ostaje da su brača Kličko najbolji na svijetu. Jel će povijest pričat o dojmu? Ne.... Cilj opravdava sredstvo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Osobni opis - pitaj me
|
hm, ajd da sam ja isto napisao malo gore (ovo sto se haya tice, zaletavanja i slicno), ali bas da je klicko uvjerljivo pobjedio (cisto na bodovanje)......... ne znam, nije. ok, on je trenutni prvak pa tu dobija par bodova, ok imao je ciscih i konkretnijih udaraca i od pocetka je (kako sam napisao vec) krenuo u nekakav napad i tako ostao do kraja, ali uvjerljvo? ne, po meni nije. jest bolji i jest zasluzeno pobjedio (kad se pobjednik vec mora izabrati), ali nikako nije uvjerljiv pobjednik. barem ne u ovoj borbi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Guest
|
NHF i tebi Burko, ali jedino što je od toga uvjerljivije je - nokaut. ![]() Točnije bi bilo reći da nije atraktivno pobjedio. Ali iskreno, boli njega racku za atraktivno. Neće nijedan visoki borac puštat protivnika da dođe blizu, ne treba mu Pirova pobjeda i godinu dana u traumi. ![]() Stranicu ranije sam napisao da ode boks u quqi, ali samo zato što nisam vidio izazivača koji dolazi s namjerom da pobijedi braću Kličko. |
![]() |
![]() |
#763 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kličko je pogodio ukupno 105 direkata, a Haye 36. |
|
![]() |
![]() |
#765 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Usprkos lijevim direkticima,Hay je za mene jucer bio veci i bolji boksac...jos kad vidim da je imao slomljeni mali prst na nozi,nadam se da ce iduca borba biti bolja ![]()
![]() |
#768 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
no cisto da se "opravdam" za ovo uvjerljivo, kad pogledas statistiku - da, uvjerljivo je. ali tko je gledao jucer borbu, pa nije bas bilo uvjerljivo, pogotovo jer je u jednom udarcu klicko i laganini bio u outu, malo je falilo da hay "napravi posao". na stranu komentatori (o kojima vidim nema niti rijeci), taj leo je ubi boze, a sladunjov....... ubi boze inace, od i brkic ubojiti tandem, odmah se sjetim blazicka kakav je i pozalim sto on ne komentira. ali definitivno isto je i moje misljenje (sto opet ponavljam - napisao sam u oba navrata sto sam pisao) da je klicko jucer bio bolji i pobjednik jest i u mojim ocima, ali nije to toliko uvjerljivo kako je na kraju ispalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Gledali smo,ali on nije imao kontra sebe dva metra ukrajsnke robotike s wingspanom(reachom) podosta većim od njegovog. I onda kreću komentari....al on je napadao ko sumanut... mnogi koji napadaju ko sumanuti završavaju 6-feet under ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma kakav tyson. Ne bi se približio. Kličko: Height 2.02 m (6 ft 7 1⁄2 in) [1] Reach 203 cm (80 in) Tyson: Height 5 ft 10 in (178 cm) Reach 71 in (180 cm) Lennox je druga priča: Height 6 ft 5 in (1.96 m) Reach 84 in (213 cm) Haye (a nije mu se baš približavao): Height 6 ft 3 in (1.91 m) Reach 198 cm (78 in) |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#779 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=yP4aB...eature=related Na kraju je Tysonov univerzalni recept s kojim ni pomeo Vladimira u svojim naboljim danima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Joe Frazier? Žejko Mavrović? ![]() ![]() Citiraj:
![]() Ne možeš mu se približiti i ako približiš moraš to tele baciti u nokaut, a šansa je da ćeš ga ti pobrati. U ostalom ako zagusti samo te zagrli i bok. ![]() Inače PREPORUKA svima da pogledaju ovo. ![]() LEGENDA!!! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|