|
![]() |
#811 | |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Za tu lovu uzmes Samsung Ace, komotno najbolji mobitel za te pare. http://www.gsmarena.com/samsung_gala...s5830-3724.php Barem su u BiH takve cijene na oglasima, dodje oko 1300kn. Ako ne mozes nac njega, dobar izbor je i Samsung Gio, koji je nesto jeftiniji. http://www.gsmarena.com/samsung_gala...s5660-3741.php |
![]() |
![]() |
#814 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Fala svima na odgovorima, ja sam u međuvremenu(prije negoli sam vidio ovaj samsung ace...) uzeo HTC Touch HD za 750 kn, tako da eto...riješeno. Kroz ovih sat vremena sam se nesto igrao, recimo da sam zadovoljan 70% ![]() Jedini minus koji mi je sad na pameti je ekran jer na bratovoj Motoroli (xt720 milestone) je 18 puta bolji, a da nepričam o HD filmićima. Sve ostalo sam zadovoljan...planiram odmah gore bubati testno android.
#815 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jebiga, nemreš baš uspoređivat kapacitivni i ekran na otpor. U svakom slučaju je kapacitivni bolji. Inače lijep mobač, mislio sam ga i ja pikirat još prije. I da, po lijepoj cijeni si ga nabavio. Jel bar očuvan? Prouči malo Modaco forum i podforum za tvoj Touch HD (Blackstone), možeš nać puno toga ![]()
#816 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Mobitel je ajmo reć u solidnom stanju, ima na uglu udubinicu manju i uz rub ekrana mu se uvuklo malo prašine/prljavštine koju nemam čime očistit. Mob je alkoholom očiščen i sad samo šiba. 7/10 ![]() ![]() Ako netko zna malo jače kak se flashaju ROMovi od WM-a nek mi se javi na PM, jer nemam baš živaca opet sve proučavati, bio bih zahvalan, ak treba vodim na pivu ![]()
![]() |
#818 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Preporuke za novi mobitel, do oko 2000kn, što je najpametnije uzeti? |
![]() |
![]() |
#819 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Ima li netko samsung wave 1 ili 2? Zanima me kakav je Bada OS u radu..Ima li dovoljno aplikacija za njega na marketu (skype, nimbuzz, mp3 playeri, itd) i kako se prenose fajlovi na memoriju mobitela/SD karticu (jel samo preko explorera ili treba neki program kao itunes)? tnx |
![]() |
![]() |
#820 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Istekao mi ugovor u t mobile, da uzmem samsung galaxy s2 ili htc sensation? Senzacija treba doc iduci mjesec.. E sada citao sam recenziju da htc ima arm8 procesor a samsung arm9.. Samsung ima vise rama a htc bolji ekran.. Sta je bolja kupnja?? (nije mi bitno koliko novaca) |
![]() |
![]() |
#822 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#823 | |
Banned
|
Citiraj:
oba mobitela imaju ekran iste velicine HTC ima "obican" S-LCD ekran, dok galaxy s2 ima trenutno najjkvalitetniji ekran na trzistu (da, bolji cak i od iphonea4) sa Super AMOLED plus tehnologijom jedina prednost HTCa je sto ima ekran vece rezolucije (no mislim da se ipak isplati bolje uzeti s2 posto ima vjerniji prikaz boja i dublje crne).. osobno bih izabrao galaxy s2 zato sto ima puno bolji battery life HTC je katastrofalan sto se tice trajanja baterije ovdje imas direktnu usporedbu mobitela: http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3875 |
|
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
|
SGS2 ima još jednu prednost - nema 'death grip' ![]() http://blog.gsmarena.com/htc-sensati...the-sensation/
#825 |
Banned
|
I nitko ne koristi Bada OS? |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
|
Ima slabu softversku podršku u odnosu na Androide, a ni broj modela na tom OS-u nije bajan. Osobno mislim da se tu Sami malo zaletio. Da su stavili Androida na Wave-a imali bi killer mob. Ovako su imali mob sa odličnim hardverom kojeg je softver upropastio.
#827 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ovako stoje stvari, dvoumim se između ovih uređaja: Nokie C5-00 i Nokie X3-02 T&T. Najbitinije mi je: tipkovnica,baterija,music player. Ako se netko susreo s tim mobilnim uređajima neka podjeli iskustvo. Hvala!
#828 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
evo i mene zanima dali sam dobro odlućio ima iphon 3g 8gb,i pošto sada mogu produziti ugovor i imam hrpu bodova u tmobilu odlućio sam se za htc desire hd,mada mi je bio u vidu i bijeli iphon 4 izašli bi me isto novaca u startu(oko 600kn) ali iphon u tarifi total l(250kn) a htc u total m(150kn) s tim da bi ako bi uzeo iphon tek nakon 8 mijeseci moga spustit na total m a htc mozda i nebi ni spustao tarifu na total s(100kn),ukupno nekim mojim raćunom htc me izadje oko 1000kn jeftinije od iphona inaće sam super zadovoljan iphonom 3g ali jednostavno zanima me prijelaz na android i veći ekran,inaće mob mi je prvenstveno za surfanje netom i gledanje filmova,tu i tamo koja igra i naravno pozivi u nekim normalnim kolićinama molio bi iskustva ako je netko prelazio sa iphona na android hvala |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
|
Pogledaj si Samsung Galaxy S 2 ili HTC Sensation jer su hardverski puno jači, a i noviji modeli od DHD-a. Inače, u 9. mjesecu ti dolazi iP5. Imam Desire i iP4. Svaki ima svojih prednosti i mana. Desire više koristim jer mi je privatni, a iP4 službeni mob.
#830 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() sve u svemu kontam da bilo koji da uzmem će mi naspram iphona3g biti ajme ![]() jedino je sada još problem što ovi u tcentru nemaju više izgleda htc HD ![]() |
|
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
Pozdrav ekipi, gledam u vipu tarifa 100 omnia 7 i8700 za 799kn, kaj vi velite na to? A opet gledam galaxy s ista tarifa, al cijena je duplo veća..E sad pošto nisam nekaj s lovom, pretpostavljam da je za 799kn omnia7 i više neg dobra kupnja? OS mi je nepoznat(inače koristil sam samo dummy mobitele) na mobitelima, tak da tu nisam doma.S druge strane gledam da ima gps, a kolko vidim wm7 još nije "hakiran" da se omogući offline karte, tak da naginjem na android.A opet cijena je stvarno privlačna za omniu. |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Uskoro (na jesen) ti izlazi WM 7.5 tako da go for it!
![]() |
#834 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Najveci problem kod wp7 je sto je malo zapostavljen u odnosu na druge sustave. Malo je bolji od BADA os-a. Ima vise aplikacija,radi fenomenalno brzo i bez zastajkivanja i trzanja,ali kao sto si primjetio,nesluzbeni support nije bas nesto. Mislim na development,romovi,nekakav jailbreak i sl. Ako ces ga koristiti nesto kao symbian, mailovi,tu i tamo neka free aplikacija,malo fb-a i sl. onda je omnia dobra kupnja. Ako te zanima nesto vise,izbjegavaj wp7 iako je cijena takvih uredjaja stvarno dobra. |
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
|
Sad smo opet na početku ![]() A čuj nadam se da bu se stvari promjenile na bolje za jedno 2-3mjeseca, dok se winsi ne izglancaju.Al opet kaj postoji kaj bolje za tu lovu?Mislim da ne... Nadam se da bu "sredili" winse da podržava offline karte za gps a i ostale stvari. |
![]() |
![]() |
#836 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Kad dode ''mango'' update za WP7, puno ce se poboljsati taj OS. http://www.pocket-lint.com/news/4013...go-feature-set Igrao sam se malo s tom Omniom i stvarno je mobitel brz i fluidan jako...zasada mu fale neke gluposti, ali doci ce s mango update-om. |
![]() |
![]() |
#837 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Samsung I5800 Galaxy 3 I5801 VS HTC Hero
Šta mislite o ova dva mobitela, koji bi bio po Vama bolji? HTC Hero TFT capacitive touchscreen, 65K colors 320 x 480 pixels, 3.2 inches 288 MB RAM, 512 MB ROM 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus 528 MHz ARM 11 processor, Adreno 130 GPU, Qualcomm MSM7200A chipset Samsung I5800 Galaxy 3 TFT capacitive touchscreen, 16M colors 240 x 400 pixels, 3.2 inches 512MB ROM, 256MB RAM 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, Samsung S5P6422 667 MHz processor |
![]() |
![]() |
#839 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
coconut, uz dužno poštovaje, kakav je to komentar? Kako to može biti odgovor na pitanje koji je mobitel bolji od dva navedena? Pa ne mora svatko dvojiti između Sensationa i SGS2 da bi dobio suvisao odgovor. Nije rekao da mu treba mobitel za ovo ili ono, pa da ti mobiteli ne mogu poslužiti svrsi, tako da ne vidim kakve veze ima što su slabijih performansi. Očito čovjek ne planira dati velike novce za mobitel. Istina, Hero je već dosta star model, ali Galaxy 3 je sasvim pristojan mobitel za cijenu za koju se može naći nov. |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
dell streak
poštovani što mislite o ovom uređaju, neki dojmovi onih koji ga imaju sa zadnjim androidom? jeli istina da ima problema sa osjetljivim nekvalitetnim ekranom? meni osobno je ok a sta se veličine tiče nije mi neki problem hvala |
![]() |
![]() |
|
|