|
![]() |
#1111 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
U zadnje vrijeme me Opera lagano hebe u zdrav mozak. Problem je sa downloadima. Kad npr. kliknem neki file da se skine, Opera umjesto da odmah otvori download prozor i pokazuje proces downloada (kao sto bi trebala), jednostavno stoji, i nista se ne dogada. Medutim vidim po aktivnosti na modemu da se nesto "skida" i tek kad se zavrsi download tog filea kojeg sam kliknuo (napominjem da proces downloada ne vidim, vec mogu samo cekati otprilike kad zavrsi, ovisno o velicini), tek onda Opera ponudi "save this file as" prozor i kad kliknem na save, otvori se download prozor i download je instantno gotov. Svi linkovi za download rade normalno u FF, Chromeu i IE9, znaci klik>otvara se download prozor>file se lagano skida, samo Opera kenja. Sto je najzanimljivije, ista stvar se dogada u 3 verzije Opere koje koristim. 10-ka Portable, 11.11 i 11.50 beta... sve 3 su normalno radile i samo jedan dan poceli problemi na sve 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Otvori si Download tab, klikni View pa pogledaj da nisi označio opciju da nikad ne pokazuje početak downloada.
![]() |
#1113 |
Premium
|
Nije, odabrano je da uvijek pokazuje. Problem je sto na download prozoru nema nicega, cak i kad pocne taj "nevidljivi" download, otvorim download prozor rucno i nema nicega, kao da se nista ne skida... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Super Moderators
|
Pojma nemam, meni i na 11.11 Build/2109 i na 11.50 beta Build/1027 dela normalno...
![]() |
#1115 |
Premium
|
lol, evo sad sam isao na auto update na 11.50 final. I otvori se onaj update download prozor i stoji skroz na 0% dok se ne skine nova verzija i onda mi odmah ponudi "install now" prozor ![]() Izgleda da cu morati brisati sve pa opet nanovo ili se konvertirati na Chrome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Super Moderators
|
Ja samo nadograđujem prastaru Operu i tu i tamo instaliram čisto betu da vidim kak dela ![]() Na primjer solo instalirana Opera Next 11.50 beta radi ok i najnormalnije otvara download prozor...
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
vercetti samo pobrisi sve iz appdata/roaming/opera naravno prije toga uninstall i sve nanovo, kad prvi put sve namjestis kak treba...zapakiraj si sve iz appdata/roaming/opera cim se prvo sranje dogodi pobrises sve iz tog foldera raspakiras staro i picis dalje ![]() ![]()
![]() |
#1120 |
Super Moderators
|
Sve radi normalno ![]()
![]() |
#1121 |
Premium
|
evo na 11.50 sve puno brze sljaka (ali doslovno sve) o ocitavanja, otvaranja, maila itd itd evo nakon 1h nista se nije srusilo ![]() EDIT: BTW jel netko prijavio "bug" kad se klikne moj profil pa je stajalo s desne strane ili se tek tak popravilo ![]()
![]() |
#1122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je prijasnja verzija krivo prikazivala kad bi otvorija "brzi izbornik" tj. prikazala bi ga ali pomaknutog u desno ![]() ![]() 11.50 radi super, brza je i zasad nema krivo rendanih stranica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dajte recite mi di se postima da u adres baru sastrane desno imam onu strelicu za stare adrese na kojima sam bio vidim da nema i da moram rucno kucat adrese sto mi polako ide na nerve a neznam kako se to zove da nađem u opcijama da vratim nazad kao u prosloj verziji |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
opera:config nađeš postavke za address bar i treba stavit kvačicu za taj drop-down pa Save. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, imao sam stalno nadograđivanu Next verziju i sad sam to maknul i stavil samo Final 11.50 i imam problem. Kad otvorom webui od utorrenta baci mi Microsoft Visual C++ error - R6025, pure virtual function call i sruši mi se Opera svaki put na tome. Tražio sam al nisam uspio naći rješenje za to.
![]() |
#1130 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma jesam stari Očistio sve sa ccleanerom i nepomaže Sa internet expl mi otvara sve...na laptopu gdje je mozilla isto tako al kod mene na kompu ništ ne pomaže ![]() Prijeći ću na firefox ![]() Il mogu još nešto isprobat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
COD2 expert
|
Jesi pobrisao sve iz appdata/roaming/opera nakon deinstalacije? To moraš učiniti kako bi maknio sve tragove prijašnjih verzija opere.. Ako ti baš ništa ne pomogne, koristi chrome. Moram priznati da neke stvari radi bolje od opere.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Gdje mi se to nalazi?Nemrem naći edit Hvala na pomoći.Ali definitivno odustajem od Opere,našao i appdata i izbrisao i sve izponova al nije pomoglo. Jebiga. Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 01.07.2011. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
COD2 expert
|
Citiraj:
ako hoces mogu se spojiti na tvoj komp preko teamviewera da pogledam dal je sve očišćeno od opere pa da probamo to riješiti, ne mogu vjerovati da ti ne radi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
istina, samo kaj i dalje gro stranica ne otvara kak treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
|
tu je najmanje kriva opera, zato svaki "bug" koji prijavis oni ce ga pokusat ukloniti, navedes kako se stranica treba ispravno otvoriti ili im das SS i onda ce oni vec cackat po tome (kad su oni svi jako bistri i nebi se slozili oko jednog standarda)...u protivnom maskiraj kao IE ili FF i to bi trebalo sljakati... BTW jel netko ima problem s youtubeom (vi koji imate ukljucen "Enable On Demand Plugin") da nekad video uopce ne ucita vec se stranica konstantno "refresha" stalno mi se vrti onaj kruzic i dok ne ugasim i ne upalim stranicu, nece se ucitat
![]() |
#1138 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Onaj krivi prikaz izbornika na PCE je bio do Opere, ja sam uredno prijavio ![]()
![]() |
![]() |
|
|