|
![]() |
#2851 |
Guest
|
Ili koristim program sa kojim ne moram unmountati SD karticu! Jednostavnije je i ima više mjesta! |
![]() |
#2852 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, al njegov problem nije interna memorija, već RAMi kolko sam ja shvatio po zadnjem postu jer koristi task killer i onda gasi aplikacije koje se opet svejedno upale |
![]() |
![]() |
#2853 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam se malo igra sa SGS2 prije kojih 10-15 dana u t-mobile centru. Iznenadilo me kako je lagan i kompaktan, a opet ima 4.3" display. Nešto je veći od Desirea, ali ništa specijalno, eventualno zbog većeg ekrana, ali daleko kompaktniji od DHD-a. Jedino mi djeluje malo plastično, neznam kako bi se proveo ako padne par puta na asfalt/kamen ![]() Citiraj:
![]() |
#2854 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nebu mu niš, plastika na njemu ne puca baš lako, poklopac baterije je jako tanak i fleksibilan. Doslovce ga možeš pigat pod kutem od 90 stupnjeva. ![]() Rasipao se već jedno par puta klincu iz ruke na laminat i čak se nije ni rastepo na dijelove. |
![]() |
![]() |
#2855 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2856 |
49%winner
|
Problem mu je "low internal memory" što je i napisao par postova iznad, a zašto ubija aplikacije to samo on može odgovoriti. Rami na Desireu nisu nikada bili problem i to će se teško dogoditi zbog samog memory managementa kojeg Android ima u sebi.
![]() |
#2857 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Uzeo danas Galaxy S i ovako, pokrenuo sam kies, i spojio mob, i onda mi je izbacio da je nasao novi firmvare i ja kliknuio da moze, i on je skidao to nesto, i sad mi se na mobu pojavila ona ikonica, tj zeleni znak, pise downloading... Do not turn off Target, a na kompu mi se pojavio neki mali prozor i pise 0%, i stoji tako vec sat vremena ![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Premium
|
Ma imam ga pola dana, i utisci su super ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2861 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Napomena: Dobro,dobro,dobro procitaj upute za fleshanje prije nego pocnes. NE klikaj svasta i ne stavljaj kvacice na opcije koje nisu navedene u tutorialu. |
|
![]() |
![]() |
#2862 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
I kod mene je takva situacija, mobitel kupljen kod providera gdje nema update-a na 2.3 verziju. Ali makar imam 2.2.1, 2.3 nije toliko bolji da mi vrijedi prelazit. Da je 2.1 bila bi steta, jer je 2.2 zbilja puno bolji. Flashanjem preko odina pak ode garancija, tako da ostajem na 2.2.1. ![]() |
![]() |
![]() |
#2863 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() A 2.3.3. je jedno 10x bolji od 2.2, probao, imao ![]()
![]() |
#2864 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2865 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Ekipa pomagajte...to sto mi se jucer dogodalo ovo je jos i super,...uglavnom roknuo mi je mobitel i otisao je ekran, nas je pukao s unutarnje strane na par mjesta...mogu odgovarat na pozive i radi mi sve drugo samo sta nis ne vidim... Kaj da radim, gdje i od koga da narucim ekran, BTW AMOLED je, a cuo sam da njih vise nema te da mogu narucit samo LCD... ![]() |
![]() |
![]() |
#2866 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2867 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#2868 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Navodno bi u 9. mjesecu Sami trebao izbaciti oc-ani SGS2. Proc bi bio dignut na 1.4GHz! http://www.itproportal.com/2011/06/2...inst-iphone-5/
#2870 |
Premium
|
Imam problema sa USB-om sa Galaxy S.... Naime kad spojim mob sa USB-om na komp, izbaci mi onaj dio da izaberem koji način, i ja odaberem recimo spremanje podataka, i u kutu gore se pojavi USB spojen, i nekoliko trenutaka nakon toga pojavi mi se opet da odaberem način na koji želim spojiti mob ???? i tako stalno...... |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2872 | |
Premium
|
Citiraj:
http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/...613-signed.zip Mozda proradi. |
|
![]() |
![]() |
#2873 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#2874 |
Guest
|
@Hamm Skini black verziju google mapsa rađe, Ona storagea slike koje si pogledao od satelita na karticu tako da ne troši promet duplo. Za Zagreb i dijelove koje eventualno češće koristiš (kod mene češće) je korisno, a zauzima užasno malo prostora (a da se jednostavno pobrisati ako se želi, odnosno ugasiti). A za osnovne appse često ima negdje u topicu od roma stvari kao što su google apps, htc_ime za flashnut iz recovery kako je Bruno rekao! |
![]() |
#2875 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2876 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#2877 |
Premium
|
2.2.1 Froyo, orginal od T-mobile-a ... nisam nista drugo stavljao.... Eto da spomenem neke informacije koje mogu pomoci, ukoliko ukljucim USB debuging, mogu normalno spojit mob, i mogu prebacivati podatke normalno, ali kad iskljucim to i zelim spojiti sa KIES-om, onda nula bodova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
|
Ma sve mi je to jasno, ali oću reći da kad idem sa USB debuging-om, da mogu bez problema obaviti konekciju, a kad isključim usb debuging, i želim se recimo spojiti na KIES, mobitel uopće neće uspostaviti konekciju, nego stalno onak pisti i kao da se odspaja svake tri sekunde ![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
aha, kužim. Znači kad staviš da se spaja na kies pa kad spojiš na usb, onda se spaja odspaja... Pokušaj spojiti mobitel i istovremeno otvoriti device manager. Pogledaj jesu li svi driveri ispravno instalirani. Mislim, malo je glup savjet, ali eto, nisam nikad naiša na taj problem.
|
|