Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.06.2011., 23:45   #2851
Mad_Duke
Guest

Ili koristim program sa kojim ne moram unmountati SD karticu! Jednostavnije je i ima više mjesta!

Staro 24.06.2011., 00:19   #2852
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Čak i da srežu rom na mizernih 5MB, opet ćeš biti limitiran sa onih 147MB jer ne možeš koristiti sistemski prostor. Kao što rekoše, ili root+custom rom+ext ili s-off+custom partition table+eventualno ext...
Da, al njegov problem nije interna memorija, već RAMi kolko sam ja shvatio po zadnjem postu jer koristi task killer i onda gasi aplikacije koje se opet svejedno upale
Juice je offline  
Staro 24.06.2011., 00:32   #2853
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja sam se malo igra sa SGS2 prije kojih 10-15 dana u t-mobile centru.
Iznenadilo me kako je lagan i kompaktan, a opet ima 4.3" display.

Nešto je veći od Desirea, ali ništa specijalno, eventualno zbog većeg ekrana, ali daleko kompaktniji od DHD-a.

Jedino mi djeluje malo plastično, neznam kako bi se proveo ako padne par puta na asfalt/kamen

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Bijah jutros u Arena Centru pa sam usput svratio u Samsug prodavaonicu. SGS2 im još nije stigao, ali bi trebao slijedeći tjedan. Lik mi je pokazao model u prirodnoj veličini i težini. U odnosu na njega, moj Desire je mala beba. Posebna je zadnja strana koja nije glatka pa ti se ne skliže u ruci. Mislim da ću pazariti jednog jer me dođe 2.300kn u VIP-u. Počelo me nervirati da mi Desire stalno izbacuje poruku 'low internal memory'.
Staro 24.06.2011., 01:45   #2854
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Nebu mu niš, plastika na njemu ne puca baš lako, poklopac baterije je jako tanak i fleksibilan. Doslovce ga možeš pigat pod kutem od 90 stupnjeva.

Rasipao se već jedno par puta klincu iz ruke na laminat i čak se nije ni rastepo na dijelove.
tech je offline  
Staro 24.06.2011., 07:43   #2855
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Oces novog ideos-a za 500 kn ?
Mislio sam ga uzimat no onda mi je ponestalo para ali i bolje da je.. Kad sam skužio da za 600-700kn mogu nabavit preko oglasnika otključanog Galaxy Mini bio sam sav sretan.. Tako da
Staro 24.06.2011., 11:22   #2856
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Da, al njegov problem nije interna memorija, već RAMi kolko sam ja shvatio po zadnjem postu jer koristi task killer i onda gasi aplikacije koje se opet svejedno upale
Problem mu je "low internal memory" što je i napisao par postova iznad, a zašto ubija aplikacije to samo on može odgovoriti. Rami na Desireu nisu nikada bili problem i to će se teško dogoditi zbog samog memory managementa kojeg Android ima u sebi.
Staro 24.06.2011., 17:01   #2857
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Uzeo danas Galaxy S i ovako, pokrenuo sam kies, i spojio mob, i onda mi je izbacio da je nasao novi firmvare i ja kliknuio da moze, i on je skidao to nesto, i sad mi se na mobu pojavila ona ikonica, tj zeleni znak, pise downloading... Do not turn off Target, a na kompu mi se pojavio neki mali prozor i pise 0%, i stoji tako vec sat vremena kaj sad ???
Goranbm je offline  
Staro 24.06.2011., 17:54   #2858
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@Goranbm, aj kad stigneš pa napiši svoje utiske o Galaxy S, ja baš nekaj gledam da bi njega uzel..
zvonac je offline  
Staro 24.06.2011., 17:56   #2859
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Ma imam ga pola dana, i utisci su super al je gore android 2.1 a htio bih vidjeti 2.3 ... al kad me nesto updejt preko kies-a zezao ....... Imao sam wildfire, i sad mi je sve super
Goranbm je offline  
Staro 24.06.2011., 18:26   #2860
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Ma wildfire mi se dopada, al dok sam videl display, koma.A kolko vidim ovaj Galaxy je ludnica od moba...Slobodno s vremenom možeš napisat review
zvonac je offline  
Staro 24.06.2011., 20:52   #2861
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Ma imam ga pola dana, i utisci su super al je gore android 2.1 a htio bih vidjeti 2.3 ... al kad me nesto updejt preko kies-a zezao ....... Imao sam wildfire, i sad mi je sve super
Ako si ga kupio u HR tesko da ces na 2.3 trenutno. Kies kuzi product code i verziju SW a 2.3 jos nije izasao za nase trziste. AKo bas zelis 2.3 ili dobar 2.2.1 ,skini si I9000XFJS2 (HR MENI) (2.2.1) ili I9000XWJVH (Nema HR meni, 2.3.3) i fleshaj sa odinom. Sve upute naci ces bez problema na internetu.

Napomena: Dobro,dobro,dobro procitaj upute za fleshanje prije nego pocnes. NE klikaj svasta i ne stavljaj kvacice na opcije koje nisu navedene u tutorialu.
spawn je offline  
Staro 25.06.2011., 13:13   #2862
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
I kod mene je takva situacija, mobitel kupljen kod providera gdje nema update-a na 2.3 verziju.

Ali makar imam 2.2.1, 2.3 nije toliko bolji da mi vrijedi prelazit. Da je 2.1 bila bi steta, jer je 2.2 zbilja puno bolji.

Flashanjem preko odina pak ode garancija, tako da ostajem na 2.2.1.
SRV je offline  
Staro 25.06.2011., 18:22   #2863
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
I kod mene je takva situacija, mobitel kupljen kod providera gdje nema update-a na 2.3 verziju.

Ali makar imam 2.2.1, 2.3 nije toliko bolji da mi vrijedi prelazit. Da je 2.1 bila bi steta, jer je 2.2 zbilja puno bolji.

Flashanjem preko odina pak ode garancija, tako da ostajem na 2.2.1.
Garancija afaik ne ide nikud
A 2.3.3. je jedno 10x bolji od 2.2, probao, imao
Staro 25.06.2011., 19:31   #2864
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Garancija afaik ne ide nikud
A 2.3.3. je jedno 10x bolji od 2.2, probao, imao
Garanciju gubis jer se stavljanjem 2.3.3 mijenja product code . Ako znas vratit,naravno da se ne gubi
spawn je offline  
Staro 25.06.2011., 19:48   #2865
locerko
Registered User

Datum registracije: Mar 2011
Ekipa pomagajte...to sto mi se jucer dogodalo ovo je jos i super,...uglavnom roknuo mi je mobitel i otisao je ekran, nas je pukao s unutarnje strane na par mjesta...mogu odgovarat na pozive i radi mi sve drugo samo sta nis ne vidim...
Kaj da radim, gdje i od koga da narucim ekran, BTW AMOLED je, a cuo sam da njih vise nema te da mogu narucit samo LCD... ...
locerko je offline  
Staro 25.06.2011., 19:55   #2866
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor locerko Pregled postova
Ekipa pomagajte...to sto mi se jucer dogodalo ovo je jos i super,...uglavnom roknuo mi je mobitel i otisao je ekran, nas je pukao s unutarnje strane na par mjesta...mogu odgovarat na pozive i radi mi sve drugo samo sta nis ne vidim...
Kaj da radim, gdje i od koga da narucim ekran, BTW AMOLED je, a cuo sam da njih vise nema te da mogu narucit samo LCD... ...
Tesko da ces jeftino naci. Original amoled za njega je oko 700 kuna bez montaze i malo ih je tesko naci ali nadje se. Na tvoj ne moze ici SLCD jer je ploca malo drukcija.
spawn je offline  
Staro 25.06.2011., 20:13   #2867
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Garanciju gubis jer se stavljanjem 2.3.3 mijenja product code . Ako znas vratit,naravno da se ne gubi
Yep
Staro 25.06.2011., 22:03   #2868
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor locerko Pregled postova
Kaj da radim, gdje i od koga da narucim ekran
Pravac Agramservis i neka ti stave novi. Nisam siguran za cijenu, ali znam da ces tamo naci taj amoled.
WraGG je offline  
Staro 27.06.2011., 16:19   #2869
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Navodno bi u 9. mjesecu Sami trebao izbaciti oc-ani SGS2. Proc bi bio dignut na 1.4GHz!
http://www.itproportal.com/2011/06/2...inst-iphone-5/
Staro 27.06.2011., 19:07   #2870
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Imam problema sa USB-om sa Galaxy S.... Naime kad spojim mob sa USB-om na komp, izbaci mi onaj dio da izaberem koji način, i ja odaberem recimo spremanje podataka, i u kutu gore se pojavi USB spojen, i nekoliko trenutaka nakon toga pojavi mi se opet da odaberem način na koji želim spojiti mob ???? i tako stalno......
Goranbm je offline  
Staro 27.06.2011., 20:01   #2871
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Jesu u MIUI-u sredili onaj lag kod skrolanja po settingsima? To me najviše ubijalo, uđeš negdje u postavke i ima to neko zapinjanje, inače je šljakao ok. Potrošnja mu je bila onako, osrednja, ipak na Oxygenu dobivam najbolju autonomiju. A estetski je zato vrh među romovima.
Je super je oxygen dok nisam skužio da nemam google maps kad mi je trebao. No nije problem mogu ga instalirati..je da mogu vraga da se mobitel usred instalacije ne restarta. Sad vozim leedroid i radi ok. Iako mi je oxygen kud i kamo fluidniji.
Hamm je offline  
Staro 27.06.2011., 20:37   #2872
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Je super je oxygen dok nisam skužio da nemam google maps kad mi je trebao. No nije problem mogu ga instalirati..je da mogu vraga da se mobitel usred instalacije ne restarta. Sad vozim leedroid i radi ok. Iako mi je oxygen kud i kamo fluidniji.
Probaj fleshati ovo u recovery-ju . Mislim na oxygen

http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/...613-signed.zip

Mozda proradi.
spawn je offline  
Staro 27.06.2011., 20:38   #2873
trpi
Guest

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Navodno bi u 9. mjesecu Sami trebao izbaciti oc-ani SGS2. Proc bi bio dignut na 1.4GHz!
http://www.itproportal.com/2011/06/2...inst-iphone-5/
haha da mi je znati koliko ce mu baterija trajati... kad sad, uz wlan surfanje muziku nonstop, sa brightnesom na max izdrzi 4 sata....

Staro 27.06.2011., 20:39   #2874
Mad_Duke
Guest

@Hamm

Skini black verziju google mapsa rađe, Ona storagea slike koje si pogledao od satelita na karticu tako da ne troši promet duplo. Za Zagreb i dijelove koje eventualno češće koristiš (kod mene češće) je korisno, a zauzima užasno malo prostora (a da se jednostavno pobrisati ako se želi, odnosno ugasiti).

A za osnovne appse često ima negdje u topicu od roma stvari kao što su google apps, htc_ime za flashnut iz recovery kako je Bruno rekao!

Staro 27.06.2011., 20:41   #2875
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Probaj fleshati ovo u recovery-ju . Mislim na oxygen

http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/...613-signed.zip

Mozda proradi.
Sad je leedroid gore i nemam ga namjeru micati. Budem ovo uzeo na razmatranje kad se opet odlučim mijenjati os.
Hamm je offline  
Staro 27.06.2011., 20:49   #2876
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Imam problema sa USB-om sa Galaxy S.... Naime kad spojim mob sa USB-om na komp, izbaci mi onaj dio da izaberem koji način, i ja odaberem recimo spremanje podataka, i u kutu gore se pojavi USB spojen, i nekoliko trenutaka nakon toga pojavi mi se opet da odaberem način na koji želim spojiti mob ???? i tako stalno......
Koji ROM imaš?
Staro 27.06.2011., 21:23   #2877
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

2.2.1 Froyo, orginal od T-mobile-a ... nisam nista drugo stavljao.... Eto da spomenem neke informacije koje mogu pomoci, ukoliko ukljucim USB debuging, mogu normalno spojit mob, i mogu prebacivati podatke normalno, ali kad iskljucim to i zelim spojiti sa KIES-om, onda nula bodova inace probao sam, i isto se dogadja na win 7 32 i 64 bit
Goranbm je offline  
Staro 27.06.2011., 21:29   #2878
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

a eh, postoji razlika između spajanja za USB debugging i KIES. AKo upališ za KIES, ne možeš prebacivati podatke.
Staro 27.06.2011., 21:31   #2879
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Ma sve mi je to jasno, ali oću reći da kad idem sa USB debuging-om, da mogu bez problema obaviti konekciju, a kad isključim usb debuging, i želim se recimo spojiti na KIES, mobitel uopće neće uspostaviti konekciju, nego stalno onak pisti i kao da se odspaja svake tri sekunde
Goranbm je offline  
Staro 27.06.2011., 23:37   #2880
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

aha, kužim. Znači kad staviš da se spaja na kies pa kad spojiš na usb, onda se spaja odspaja...
Pokušaj spojiti mobitel i istovremeno otvoriti device manager. Pogledaj jesu li svi driveri ispravno instalirani. Mislim, malo je glup savjet, ali eto, nisam nikad naiša na taj problem.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na