|
![]() |
#2101 |
Guest
|
@Franf Sorry, ali scenarij i ostatak je upravo to kaj je većinu serije loše ili mediocre. On je taj koji drži rejtinge gore iako je sama kvaliteta li la. (svaka čast nekim jako dobrim epizodama, ali ima puno više slabijih i još više prosječnih) Pogledaj si audiciju od Lauriea pa možda shvatiš zašto je Laurie = House M.D. isto kao što je Sheen = Two and a Half Men itd... Neke serije jednostavno drži glavni glumac! |
![]() |
![]() |
#2102 | ||
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ps. drugi izbor je bio onaj iz Uvoda u antomiju, Patrick Dempsey. Sad zamisli njega u ulozi i razmisli jel bi serija bila to što je i s njim? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja moram priznat da sam lauriea nekako i percipirao ko bertiea woostera, naravno ne onako tupastog ![]() kriminalističke serije slabije pratim, al od (relativno) novijih britanskih 'life on mars' mi je bila brutalno dobra u prvoj sezoni, u drugoj manje s tim da je finale sezone/serijala bilo dosta predvidljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Jel gledao tko Falling Skies? Nabavih pilot pa idem malo pogledat sada. Citiraj:
Ko zna, možda će experimental drug pomoći u zadnjoj epizodi ![]() ![]() Kako god, kad ju prestanu emitirat falit će mi jer koliko god bilo prožvakano sve, opet mi je bolje pogledat Hausa neko 80% ostalih serija, a od novih još nijedna nije ni na približnoj razini.
![]() |
![]() |
#2109 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Po meni Laurie nije u privatnom životu nimalo kao House, znači da ulogu glumi.. A sad ili je on najbolji glumac na svijetu ili zbog nekog drugog razloga nitko drugi ne može to glumiti?? Druga je stvar što smo mi osam godina navikli da je to lice i taj glas House. Serija nebi bila to što je bez Housea, ali tvrditi da nitko drugi ne može odglumiti depresivnog, sarkastičnog, genijalca osim Louriea..... (a primjeri s Cruiseom i Dempseyjem su smješni, nisam rekao bilo tko, nego dobar glumac... ![]() Do prije par godina bilo je: Jack Nicholson = Jocker
![]() |
#2110 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ovo me najviše posjetilo na onu katastrofu od filmova battle for l.a. ili još gore skyline. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Pa neznam, nebi se baš složio u svemu s tobom. Pilot nit smrdi nit miriše, al premalo informacija je tu da se može reći da je nešto loše il dobro. Nastavak slijedi gotovo sam siguran jer publika nema alternative neke, pogotovo SF.
![]() |
![]() |
#2112 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Laurie je lik sam po sebi... jes da je House slag na vrhu ali primjerice, ko sto je neko spomenuo, Jeeves and Wooster i recimo Bits of Fry and Laurie su nenad*ebive serije... Laurie je puno prije stekao svoj renome, samo sto serije sad gledaju Neki novi klinci kojima britanski humor ne znaci apsolutno nista (govorim o onom HC, dakle i Laurie i Crna guja i Crveni patuljak i Pythonovci i more drugih)... Najdalje se doslo repriziranjem Mucki s edukacijom klinaca... ovo staro, uz Prijatelje i slicno sto se vrti po cijeli dan ne bi moglo proci... jer s britanskim humorom malo treba i ukljucit mozak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Malo previše sam očekivao, tako da sam sam sebi zafrka pilot, uglavnom vidim da je naručeno prvih 10 epizoda, pozitivno što serija nije sa syfy kanala pa možda i preživi+gledanost je bila 5 miliona što nije loše, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
“I think we can put our differences behind us. For science. You monster.” Zadnje izmijenjeno od: TheEmpress. 23.06.2011. u 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
trenutno se cekaju odredjene serije pa sam spalio 5 sezona Las Vegasa, svakako preporuke ![]() ![]()
![]() |
#2123 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Ne znam jel bi ovo smjestio u serije ili dokumentarce ili nesto napola, ali za sve one koji vole emisije tipa Survivorman ili Man vs. Wild, ovo ce obozavati ![]() Dual Survival http://www.imdb.com/title/tt1673441/ http://www.youtube.com/watch?v=3W5fcNOmzwk http://www.youtube.com/watch?v=CCOtKv2M9mU |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Guest
|
Ajde. Leverage i True Blood su krenuli. Barem nešto za gledati. Doduše ne toliko dobro ali kaj se može. Dobro da nisam stigao Luthera drugu epizodu nove sezone pogledati. ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
|
![]() |
#2127 |
Guest
|
World at War. Jedan od najiscrpnijih (ali starijih). Te noviji. WW2 in HD. Restaurirane originalne snimke (puno ih je u boji). Naratorstvo je malo kilavo, pogotovo prebacivanja iz (kad ima) prvog lica glumca na veterana. Ali generalno snimke su impresivne. |
![]() |
![]() |
#2129 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jutros sam pogledao prvu epizodu Modern Family. Ne znam. Nisam se niti jednom nasmijao. ![]() @duke..tnx za info za true blood. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Guest
|
Ostani kod Modern Family. Simpatična je i dobra. Nekad se znam stvarno glasno odvaliti. Primjer (tko je gledao zadnju sezonu) scena sa printevima naljepnica na auto. Weeds se nadam da će se držati zadnje sezone. Nakon 3. sezone (cca.) je sve ošlo u lošem smjeru, ali 6. je opet bila odlična! |
![]() |
![]() |
|
|