|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Problem s laptopom - molim pomoć
Prije svega, pozdrav svima. Uključio sam se na ovaj forum s ciljem da saznam uzrok problema koji imam s prijenosnim računalom, točnije laptopom -HP COMPAQ PRESARIO CQ56-120SM.
Problem: ... je nastao prije kojih mjesec dana. Nakon sat-dva počinje štekati na internetu (točnije - Firefoxu) i to najčešće prilikom pregledavanja videa. Samo se zamrzne, prozor se otvara i zatvara, i piše "Not responding". Obzirom da je prilikom toga podosta vruć, rekao bih čak - vrel, pretpostavljam da je hlađenje vrlo loše i da je to mogući uzrok problema. Trebamo li nabaviti postolje s ventilacijom za njega, jer to još dosada nismo kupili? Što je uzrok ovoga problema ako nije problem hlađenje, tj. njegovo vjerojatno pretjerano zagrijavanje? Inače smo svi prezadovoljni njegovim radom sve dok ne počne na ovakav način zezati. Naravno, pritom problem riješavam tako što ga podignem, usmjerim sobni ventilator prema njemu i nakratko se stvar poboljša. Ili ga ugasim i pričekam da se ohladi pa nastavljam s radom. Ipak, to nije riješenje, krajnje je nepraktično. Puno zahvaljujem svim iskusnima na odgovorima! |
![]() |
![]() |
#2 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pošto je laptop "valjda" pod garancijom i ima očitih problema sa pregrijavanjem najbolje ga je odnjet u ovlašteni servis da oni ustanove kvar. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To je jednostavno fičur jeftinih laptopa. Lose rijesen sistem hladjenja, a jos sad kad zatopli, bice veselo. ![]() Mozes mu kupit postolje, ali neke vece koristi nece bit od njega. Na tvom mjestu ja bi ga reklamirao. Sa tim pregrijavanjem taman ce riknut do kraja nakon isteka jamstva.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Može li jedino samo malo iscrpnije objašnjenje? Jer ja to ništa ne razumijem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Na taj način eliminiraš potencijalne probleme sa opterećenjem računala zbog softwerskih problema.... http://www.ubuntu.com/ Ako si totalni početnik, potraži slijedeće na Youtube: *Ubuntu live cd *How to Burn Ubuntu ISO Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 21.06.2011. u 13:46. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|