|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Zafrkancia sa coolerom
Prije jedno dva tjedma iz kompa mi je poćelo smrditi po paljevini i onda ja njega raskopam , ali nisam nikak mogo otkriti kaj smrdi i zato sam ga odfural u hg - ŠROT i oni mi vele da smrdi iz grafe i da je vent na grafi gotov. Kad sam im reko da poprave nisu htjeli jer nemaju cooler te sorte jer grafa ima šugave kondezatore jako visoke. tak sam se ja natezal tjedan dana i danas je s čiberom odem po cooler projdem pola grada i coolera nigdje . Prošli smo od čipoteke , kvarka itd i nigdje ga nema . i kad smo se vračali bez coolera Čeiber se sjeti za neki MAX MODULS . Iskreno rečeno nisam puno očekival ,ali kad smo ušli nutra odma vidio sam to je shoop za mene i odma kad sam mu pokazal stari cooler lik mi je dal ori gigi sharkon bakreni coller s plavim osvjetljejem i ja sav sretan njega ugradim i on radi ko ZVER.
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
maxmodus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
@ sl@sh daj malo pojasni taj svoj overclock grafe. Ja sam imal 5600 i stock radi na 325mhz(gpu)i 550(mem).... Meni je max išla do 390/700... Kak si ti digo na 550?Ili si to iznio vrijednost za memoriju... E da, ta grafa se uopće ne grije, meni je cooler bio stalno hladan, i kad je OC-ana i kad nije... Kaj će ti onda hladnjak uopće? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
oc
Sa starim ide na 420/560 stabilno , a snovim nisam testiral. Bum danas.
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|