|
![]() |
#1081 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
trebao bi naći link koji ti je blokiran na njuškalu ili se prebaci na drugu listu koju trenutno koristiš? fanboy je ok Zadnje izmijenjeno od: MiroGavran. 29.05.2011. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Opera različit prikaz
Koristim Opera browser na dva računara. Na jednom računaru mi prilikom dovođenja strelice na temu ovog foruma otvori kvadrat sa masnim slovima, dok na drugom računaru otvori sa običnim slovima. Ona prva varijanta mi više odgovara, a bilo bi dobro ako se mogu slova povećati. Da ne gubim vrijeme zna li netko u kojim se opcijama to podešava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Sličan problem je kod mene, nekad se video ne učita, tj bude mi bijela pozadina kao da filma uopće nema (stopi se sa pozadinom) a zvuk piči normalno. Isto tak mi se dogodi da vidim samo pola filma, npr. donju polovicu ![]() opera 11.11.2109
![]() |
![]() |
#1089 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Upravo sam provjerio, kako nisam 14 dana gasio komp trenutno flash mi se nije instalirao (jer ne može bez da ga ja ne vidim), no problemi se pojavljuju... Vrag će ga znat... I ne, ne smrzavaju se ostali programi jer nisam komp gasio. Svi koji imaju neke veze s internetom, konkretno thunderbird mi se pred 10 minuta skrešo. Ma, neka radi samo ![]()
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dali je ko proba novu betu (Opera Next 11.50 beta). Imam je instaliranu 3 dana i zasad radi odlicno. Odokativno je brza i bolje/tocnije renda stranice, flash radi uredno i dosad se nije ni jednom srusila (za razliku od "stabilne" verzije).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fino radi beta ![]()
![]() |
#1094 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
bome me iznenadila ova beta, na staroj 11.11 verziji ubi boze mi se neke stranice vuku, ovo sad sve fino dela ![]() hmm neznam jel bug ili nije, imam na sync-u speed dial ali nece ga nikak syncat, vec sam probo 20 puta
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 20.06.2011. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Zna li netko kako da iz Firefoxa u Operu prebacim sve spremljene passworde i favorite? Dosta mi se žuri sa time pa nemam previše vremena za istraživanje, a brzinsko googlanje nije mi otkrilo ništa pametno...
![]() |
#1097 |
Premium
|
snimis te svoje "bookmarke" i otvoris operu i kazes joj IMPORT FIREFOX BOOKMARK (moras otvoriti u operi manage bookmarks), a sto se passworda tice to neznam ![]() jel koristi netko opera mail, posto mi polako idu neke stvari na zivce kao sto je brisanje poruka uopce mi nije isto na gmail-u i pogled iz opera mail-a...na gmail serveru imam cca 600emailova dok mi opera mail neprikazuje ni jednu WTF?
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 25.06.2011. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
C:\Users\ime računala\AppData\Roaming\Opera\Opera -wand.dat. Kopiraš je i spemiš. Sorry mislio iz opere pohraniti lozinke. Zadnje izmijenjeno od: hardflat. 26.06.2011. u 12:57. Razlog: ispravak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Swordfish Release Candidate 4 aka Opera 11.50 RC4 igro sam se s 11.50 beta-ma i snapshot-ovima, al neke su imale problema s YT pa sam se vratio na 11.11... ove RC-e koristim vec par dana nema nikakih problema s YT.. sve odlicno radi!!! po svemu sudeci uskoro ce final ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
|
cito sam malo po njihovom forumu, kazu da ako se u periodu gasenja opera ugasi "prisilno" onda izgubimo vezu s syncom i ostane nam totalno prazna (speed dial stranica)...meni je jedino uspjelo brisanje konkretno svega (opera, opera next i bete) nakon toga sam instalirao frisku (11.11) i onda mi je dobro sync-a podatke kako treba...za svaki slucaj si spremite negdje Search.ini, speddial.ini fajlove za nedo bog...iz opere su svjesni ovog problema ali jos davnih dana su rekli da ce to rijesiti a bome jos nikak ![]()
![]() |
#1102 |
čudovište
|
Opera me nije baš impresionirala. Dobra je, brza i stabilna. Korištenje iste pravi je užitak. Ali funkcionalnost - nula bodova. Password manager je koma, do spremljenih lozinki NE može se doći tj. pročitati ih, niti se mogu uvesti lozinke iz nekog drugog browsera. To je po meni najveći nedostatak. Ugrađeni "content blocker" primitivan je do boli, Adblock Plus na Firefoxu je svemirski brod u usporedbi sa time, a stvari kao Greasemonkey, NoScript, Ghostery ili Flashblock toliko su mi ušle u krv da više ne mogu živjeti bez njih. Dakle, kod mene Firefox i dalje ima glavnu riječ.
Failure is always an option. Zadnje izmijenjeno od: RisingPower. 26.06.2011. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@RP s obzirom da FF po defaultu ne dolazi s tim stvarima, opera je bozanstvo za njega... i prije nego pocnes srati, malo prouci sve opcije. postoje za operu i ti addonovi, zovu se extensions. a sto se tice greasemonkey-a, koji ce ti to racku u operi ako ona sama moze obraditi user javascripte ![]() edit: evo uz malo koristenje gugla ![]() https://addons.opera.com/addons/exte...=adblock&top=0 https://addons.opera.com/addons/exte...noscript&top=0 http://www.opera.com/docs/userjs/examples/#greasemonkey Zadnje izmijenjeno od: domis. 26.06.2011. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | ||
čudovište
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1107 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
primjerice adblock na ffu usporava(po ffu kak su bili stavili koje ekstenzije koliko usporavaju) 15% - po mom osjećaju i više. opera ima uključen block content koji savršeno radi Citiraj:
poz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |