|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
problem tijekom instalacije windows xp
moguc da i nije softerski problem i ispricavam se unaprijed ako je vec bilo slicno pitanje ali eto ja sam se nedavno odlucio na reinstalaciju windowsa. inace racunalo je funkcioniralo vise manje ok. probao sam reinstalirati vise puta windowse sa razlicitih cd-a: original, vise izvora manje originalnih ali vise manje uvijek su prisutni problemi. jedan od problema je da se racunalo zna odjednom ugasiti tijekom instalacije drugi problem je da nakon rebota gdje se dalje treba nastaviti instalacija dobijem error ujedno tamo sam najdalje stigao. jos da napomenem nakon rebotra probam restart i racunalo kao da ce obnoviti instalaciju ali opet dodi error. error: STOP: c000021a {Fatal System Error} The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000402 (0×00000000 0×00000000). The system has been shut down. ako neko ima vremena i volje pomoc ja se zahvaljujem edit: windows xp, sp3 280gtxfatality fp in9 sli 4gb ram intel core 2 quad Q6600 Zadnje izmijenjeno od: MaliJoza. 04.06.2011. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
edit obavljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Imas particioniran hard otprije? Probaj pobrisat sve particije i kreirat na novo, i radije probaj sa Sp2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Probaj sa drugim cd/dvd romom, ja sam imao problema tijekom instalacije zbog greske u dvd przi, doduse meni nije htjeo ucitati neke fajlove, mislio sam isto da je sami dvd ali se ispostavilo da je dvd-rom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|