|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Za registraciju potreban email(od providera)
zelim se registrirati na jednu web stranicu ali ne mogu posto mi ne prihvaca moj mail (yahoo.com) pise ovo na uputama za registraciju : za registraciju je potrebna email adresa koju ste dobili od providera preko kojeg se spajate na internet sta sada da napravim da bi se mogo registrirati na tu stranicu (audiofil.net-forum) sta je to provider i di naci taj email mogu li se nekako na drugi nacin registrirati help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Ajme koje gluposti, ne mogu vjerovat da su to počeli raditi. I ja sam imao problema sa skidanjem securew2 kad sam isto tako trebao ukucati mail providera, što sam i učinio ni tad nije radilo. Tad sam probao barem 100 drugim mailova stavit, i uspjelo je na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni je to skroz okej ako stranica brije na ne-anonimnost svojih članova. i mi smo to radili kad su nam klinci počeli otvarati hrpetinu profila sa gmail, yahoo, itd. adresama i kenjat po forumu. a onda smo izvukli malo težu artiljeriju pa vratili da se smije s bilo kojom adresom otvorit, a u slučaju da netko kenja, zovem doma starce i objasnim da im potomstvo krši zakon i da će oni odgovarati za to jer je čeljade maloljetno. a ako ih ne mogu dobiti, onda je t-comov abuse na speed-dialu ![]()
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
I ovo što se konobara tiće, još me nikad konobar nije tražio osobne podatke ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() prosle godine sam zaboravil osobnu negde na moru pa mi cigan nije htel donesti pivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |