|
![]() |
#3903 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#3904 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Imam prijedlog za tržnicu, ne znam jel nešto slično već bilo spomenuto no mislim da bi to mnogo olakšalo stvari. Ne znam baš puno o samoj konfiguraciji forumai da li je to u ovom slučaju izvedivo no mogučnost zaklučavanja vlastitih tema na tržnici bi bila dobra mogučnost. Često vidim teme na vrhu u kojima recimo 2 ili 3 post glasi "prodano, može lock" i sl. no glupo je dizanje teme na tržnici za stvari koje su prodane. Ovako bi korisnici samo editirali post i zaključali si temu bez nepotrebnog bumpanja. Naravno ostalo bi automatsko zaključavanje nakon 4 bumpa i min. 7 dana za novu temu. To bi po mome mišljenju bio jedan i više nego koristan upgrade. Eto toliko od mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prodanoje vrlo korisna obavijest, a ostale teme vrlo lak dođu iznad dotične kada ekipa bumpa ![]() A i s druge strane - ako je i zaključano, ne znači automatski da je i prodano, a dok ne uđeš u post - ne vidiš jel automatski lock ili je korisnik sam zaključao nakon prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
To bumpanje radi nogo posta u kojem piše samo "prodano" bi trebalo kažnjavat. Jer bez problema se napiše "prodano" i bez bumpanja, samo se lijepo editira post i volila. Mislim nije velika stvar, ali isto svaki put to radim, ako ne radi ničega onda kolegijalnosti radi ![]()
![]() |
#3908 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
trebalo bi uvesti kao pravilo da si sami editiraju post pod napredno i na pocetku se doda samo PRODANO i to je to, nema bumpa i ostalih gluposti...tako da ljepo tema ode u "zastaru"...ne mora se otvarati odma je vidljivo na temi i to je to ![]()
![]() |
#3909 |
Premium
|
@tor Nije stvar u tome što opet moraš otvarati neku temu da vidiš je li zapravo prodano ili ne nego upravo to bumpanje koje se radi sve češće upravo zbog takvih stvari. Znalo mi se desit da mi se u roku 2 dana tema nađe na sredini treće stranice i slučajno naletim na 4 takva posta koja su dignula temu nepotrebno, a možda ih je i više bilo. Očito je mentalitet kupaca da samo prolete kroz prve dve stranice jer nisam nikada dobio niti jednu ponudu kad mi je tema bila malo dalje. Kako je već gore spomenuto, editiranje posta je najkolegijalniji način za naglasiti da je nešto prodano. Inače, fre@k-ova ideja je odlična. Neka se bar stavi neko pravilo ili napomena da se o isteku oglasa tema ne diže nego da se editira naslov ili post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Po tome bi trebala još 2 moda posebno za tržnicu. Tko bi pratio sve to? Ne stignu reagirati niti na mijenjanje prvog posta (početna cijena i sl., što mi osobno najviše ide na živce), kamoli na sve drugo. Nek ostane kako je i amen.
![]() |
#3911 |
Premium
|
Što će ti dodatni moderatori za to? Korisnik bi sam po isteku oglasa editirao svoj post da je to i to prodano i zaključao si temu. Kako ja to vidim zapravo bi se olakšalo modovima. Kako god okrenemo tržnica savršeno funkcionira sada, a ovo su samo neke ideje za njeno poboljšanje. A ovo pravilo/napomena da se isteknuti oglas ne diže radi toga bi vjerovatno smanjio broj nepotrebno dizanih tema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Kako si i sam napisao, ok ideja, no tržanjk za sad funkcionira kako smo zamislili i to je ok. I kao što smo puno puta napisali - PCE nije tržnica. Ima osnovnu funkcionalnost i svrhu, to je dovoljno za sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Klikom na PODEBLJANO otici na drugu web str.
hi zanima me ako mi netko moze objasniti onu foru koju sam vidio na raznim forumima , kada kliknem na podebljana slova otidjem na novu stranicu na taj nacin su mi prije i ovdje i na raznim drugim forumima odgovarali evo na primjer neko mi ovako odgovori: to imas za kupit u ducanu RONIS i ja kliknem onda na to podebljano ronis i automatski mi se otvori jos jedna stranica www.ronis.hr on meni ne napise www.ronis.hr vec samo ronis i onda kliknem na to i odem na tu web stranicu ako mi netko moze objasniti taj trik bio bih mu jako zahvalan unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo i slikovito. Kad pises tekst i prevuci(desna t. misa) dio teksta koji hoces linkat i napravi ovo; http://imageshack.us/photo/my-images...icture025.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3922 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
... Mislio sam da mi nema logina do sezone padanja lisca, jer cak i PM-ove vidis kad ti dodju na email - gdje god da citas. Ali danasnje logiranje na PCE ima drugacije znacenje od svih prijasnjih. Iskreno se nadam da je stvar samo trenutne prirode, u suprotnom je najgori i najbesmisleniji downgrade u povijesti PCE-a! Nisam kukao ni za jednu inkarnaciju Trznice, jer PCE nije Trznica. Promjena sucelja gore-dole, ali ovo je potpuno neprijateljska odluka prema svim PCE clanovima! Mozda se neki pitaju o cemu pisem? E' pa (barem meni poznato) danas hocu kliknuti na svima nam poznati tab "Današnji Postovi" ali njega ni za kruha nema. ![]() Mlatnuo F5 da vidim sto se desava, kad tamo najgora slutnja prvog dojma se obistinila : Ne Moze Bez Logiranja ! ![]() Zar bi se mozda trebali na svakom kutku logirati da bi uredno mogli vidjeti pregled trenutnih/danasnjih postova? Tko je to slozio i zasto, nemam pojma i ne petljam se u PCE odluke. Ne znam za druge, ali mene ce sigurno otjerati od cescih posjeta forumu. Jednostavno je vidim kao neprijateljsku odluku, koja nema veze s PCE forumom kakvog poznajem i kakvog zelim zapamtiti. Pregled dnevnih ili trenutnih postova je funkcija koja doista nema razloga biti sakrivena od ociju SVIH postjetitelja. Jer isti su jednako vrijedni PCE-u (postaju clanovi) na razne nacine buduci da i dalje prenose njegove informacije. Doci na forum i morati se logirati da bi preletio postove, posebno na mjestima gdje se ne zelim logirati... je ubijanje prave forumske atmosfere. Jer po sadasnjoj logici, ne vidim razloga zasto onda i uopce citanje ne zakljucati bez logina? Moze, ali to je siguran potez za forum buducih duhova. Izuzetno razocaravajuca odluka ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() @Visage, sigurno nije bila ta namjera, mislim da ce nadlezni to rijesiti uskoro. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3924 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Gledam na dvije masine vanka - dugmetarke ni za lijeka. Kad sam zasjeo pred svoj personalni racunar - vidjeh koliko je sati i da nije sinhronizirano s dobrim osjecajem ![]() 99% se nadam da je tako Nino. Jednako tako se nadam da je moj predimenzionirati dozivljaj samo indikacija navike citanja foruma iz svakog kutka... i gledanje na ovo kao veliku prepreku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3925 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
imho većina koristi par računala i ne logira se na svakom. Osim ako ima neki drugi razlog... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Administrator
|
greška zasigurno, sad će da ispravim ![]() edit; ispravih, malo sam se bio zaigrao u CP ![]() Zadnje izmijenjeno od: tor. 06.07.2011. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3927 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Aj priznaj, neko ti sakrio cvike pa nisi znao šta stišćeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3929 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Da se nisi nakrko onog sjemenja piskavice iz Egipta? ![]()
![]() |
![]() |
#3930 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
A priznade da sam vjerojatno napuhao, ali rekoh, mozda neka media grupa preko noci ugrabila nam voljeni PCE, pa nagovjestaj novih odluka ![]() Neka, bolje kukati u prazno, nego sutiti na nepravde dusmana ![]() OT onTopic : Inace sjeme piskavice (pisao slucajno na forumu) je najmocnije sredstvo za kompletnu regeneraciju plucha = pusaci i ina populacija primite na znanje. I ne treba se uzimati iz Mubarake, jer ga made kod nas ohohoho. "Neobican" odabir biljke za ocrniti, bas se pitam, kome li to ide u prilog? Istini sigurno ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|