Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2011., 17:47   #421
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ma i meni je bilo zao Sutila tada kao i Pastora danas

@tommyman1507
da mi te je vidjeti u 2. sjedalu da vidish shta je turbo mashina za volanom i ispod poklopca u MCu ps nije video igra
Staro 29.05.2011., 17:54   #422
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
@tommyman1507
da mi te je vidjeti u 2. sjedalu da vidish shta je turbo mashina za volanom i ispod poklopca u MCu ps nije video igra
Mislin da si pobrka, kakva divlja turbo mašina, V8 atmosferac
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 18:23   #423
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Mislin da si pobrka, kakva divlja turbo mašina, V8 atmosferac
Senna u filmicu vozi Hondin V10 atmosferac a vozio je i turbo koju god prije
Staro 29.05.2011., 18:29   #424
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
svi su se urotili protiv Hamiltona

Hamilton slates 'joke' stewarding
Staro 29.05.2011., 19:13   #425
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
svi su se urotili protiv Hamiltona

Hamilton slates 'joke' stewarding
Evo i video
kian je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 19:17   #426
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Sad je i komedijaš. Al će bit žuti kartona od FIA-e, moglo bi se lako zalomit +5 na sljedećim kvalifikacijama.
Staro 29.05.2011., 19:21   #427
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Nakon kvalifikacija san mislio da može MSC danas nešto postić kad ono banana na startu.

Jednostavno se zapitam jel on osvojio one naslove ili je jednostavno ferrari bio milju ispred svih..ili jednostavno nije što je bio i neče više biti sigurno, jer eto prolazi i druga godina..Baš ima nesreču kaj je Rosberg brz vozać a ne panjina kao što je bio Rubens.

Al sam se odvalio od smjeha na kvalam jučer, rosberg je razbio bolid na zadnjem treningu, te su još pošteno radili na njemu dok su počele kvale, dok je šumi prvi izašao, tek pred kraj izašao i rosberg i odmah skinuo šumia za 1 skeundu
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 19:44   #428
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Po mom mišljenju, sve ove gluposti viđene danas je uzrokovala mutava promjena pravila pod SC-om, da se zaostali vozači ne mogu vratiti u isti krug. Najviše se to vidjelo ovdje gdje zapravo pretjecanja ni nema. Prvi SC je ubio utrku odvajanjem 9. i 10. na krug razlike, a i uzrok je onoj hrpici iz koje je Petrov najviše izgubio.

Da su Alonso i Button išta pokušali u onom vlakiću, izašao bi još jednom. Možete se žaliti koliko hoćete na to njihovo vozanje do cilja, ali da je itko išta pokušao, skupljali bi ga po stazi kasnije (što se i vidjelo kod pokušaja prelaženja manje iskusnih vozača, ciljam na Hamilton - Maldonado)

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 29.05.2011. u 19:50.
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2011., 20:10   #429
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2011., 12:55   #430
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Nevezano uz sezonu, ali ako Red Bull napravi stazu u Bistri, stiže konkurencija i Cammeu

http://www.youtube.com/watch?v=TeFAE...embedded#at=18

Staro 31.05.2011., 18:19   #431
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
kian je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2011., 21:30   #432
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
What do you do around here, change the tyres?' Honestly, she said it..
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2011., 10:30   #433
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ovo danas je bilo (ako netko ne zna, a citam pa mi nije jasno - znas li?) jebeni monte carlo. staza na kojoj nema prestizanja, nema ih godinama, desetljecima........ nesto pokusati na ovakvoj stazi rezultira ovime sto je izaslo iz hamiltonovih pokusaja, staza je preuska, staza nema vece ravnine na kojoj se mozda moze iskoristiti DRS, i sta jos reci? ili pratis formulu par godina, ili koliko vec? bez uvrede, ali ovako ispada kada napises ovo gore boldano.

ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van?

sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski.
a jesi li ga ti tek nadrobio...

kao prvo ovaj dio s time da je staza preuska, i da se ne bi trebalo/smjelo preticati, onda po tvom je najbolje da odvezu kvalifikacije, pa onda da ih se poveze lancom i da voze tako utrku ko vlakic ili tramvaj, ili da je uopce ne voze i neka pobjedi onaj ko je najbolji na kvalifikacijama.

drugo sudar i doticaj s massom, po tvom onda postoji i druga strana medalje a to je da zasto massa ako vidi da je hamilton brzi ne pusti hamiltona nego riskira da pretjecanjem i sudarom upropasti bodove i sebi i njemu. mislim ono jel ti jasno da pises o utrci??? cilj je biti prvi ili sto blize tom mjestu?!?!? toliko o bezobraznom i nesportskom... napravio je sto je napravio, dobio je 3 kazne kroz cijeli vikend i opet je na 6 mjestu, po meni odlicno.

trece neki drugi su dobili na tacni poklon u obliku 1 mjesta zahvaljujuci sc, s druge strane pogled na poredak dok je trka bila prekinuta jasno je odavao da nisu svi upoznati s time dal se moze/smije mijenjati gume ili ne, sto samo po sebi pokazuje kolko seru s tim sugavim pravilima i mijenjanjem istih svake godine.

cetvrto alonso je najveca papcina u cijeloj f1 trenutnoj, 3 ili 4 kruga je pratio vettela, bez ikakave namjere da se obracuna s njime i izbori 1 mjesto, a ocigledno je bio brzi, i tek kada je gumbic dosao po ono sta mu je sc ukrao i poceo napadati i pokazivati namjeru da mu uzme drugo mjesto je alonso poceo napadati vettela. katastrofa!!!
Staro 01.06.2011., 23:23   #434
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nathan Pregled postova
a jesi li ga ti tek nadrobio...

Citiraj:
kao prvo ovaj dio s time da je staza preuska, i da se ne bi trebalo/smjelo preticati, onda po tvom je najbolje da odvezu kvalifikacije, pa onda da ih se poveze lancom i da voze tako utrku ko vlakic ili tramvaj, ili da je uopce ne voze i neka pobjedi onaj ko je najbolji na kvalifikacijama.
a ja cu biti malo konkretniji od tebe gore i reci - ne kaki. ne okreci napisano onako kako ti pase u odredenom trenutku, jesam ja igdje rekao da sam za to sto si gore napisao? alo, pricamo o monte carlu, o monaku, o prokletnoj inace cesti sa par omanjih ravnica koja nisu nimalo idealna za prestizanja. i sada ti meni guras u usta nesto sto nimalo nikako nisam rekao, zbog cega? zato jer ocito - preferiras hamiltona. ok, navijaj za bilo koga, ali nekakve objektivnosti treba imati. takoder, garant su za izgubljene tekme krivi suci, pokradeni smo i slicno?

Citiraj:
drugo sudar i doticaj s massom, po tvom onda postoji i druga strana medalje a to je da zasto massa ako vidi da je hamilton brzi ne pusti hamiltona nego riskira da pretjecanjem i sudarom upropasti bodove i sebi i njemu. mislim ono jel ti jasno da pises o utrci??? cilj je biti prvi ili sto blize tom mjestu?!?!? toliko o bezobraznom i nesportskom... napravio je sto je napravio, dobio je 3 kazne kroz cijeli vikend i opet je na 6 mjestu, po meni odlicno.
cekaj, nemoj govoriti jedno, pa drugo. skaces sam sebi u usta, sam govoris protiv sebe. prvo kazes da je massa trebao propustiti brzeg (ha? wtf?), a onda je cilj biti sto bolji, sto blize prvom mjestu? jesi svjestan sta si izjavio?
ok, sta, webber je brzi - ma pustit cu ga. ok, button je brzi, ma pustit cu i njega.
ne, tamo gdje je hamilton prestizao je samo uspjelo (mislim, nisam ziher) truliju prije dvije-tro godine, i to je covjek doslovce prosao cijeli U zavoj na pasicama sa poprilicnim proklizavanjem. sve drugo je da, to sto kazes - popustanje. mislis da bi hamilton popustio massi, vettelu ili bilo kome, da je obrnuta situacija, da njega netko prestize? ne, nebi, normalno.

Citiraj:
trece neki drugi su dobili na tacni poklon u obliku 1 mjesta zahvaljujuci sc, s druge strane pogled na poredak dok je trka bila prekinuta jasno je odavao da nisu svi upoznati s time dal se moze/smije mijenjati gume ili ne, sto samo po sebi pokazuje kolko seru s tim sugavim pravilima i mijenjanjem istih svake godine.
ovo pojma nemam sto je trece, na koji dio se odnosi mog posta. pravila su takva kakva su (da, i meni su blesava sta ta ogranicenja i sranja), vrijede za sve jednako, tocka.

Citiraj:
cetvrto alonso je najveca papcina u cijeloj f1 trenutnoj, 3 ili 4 kruga je pratio vettela, bez ikakave namjere da se obracuna s njime i izbori 1 mjesto, a ocigledno je bio brzi, i tek kada je gumbic dosao po ono sta mu je sc ukrao i poceo napadati i pokazivati namjeru da mu uzme drugo mjesto je alonso poceo napadati vettela. katastrofa!!!
i? posto si (opet) samo mene qoutao, jesam ja rekao igdje da je alonso po meni dobar vozac? tj bolji od buttona, vettela, hamiltona? naveo sam bas ovu trojku jer imaju pojedinacne kvalitete po kojima se itekako isticu nad alonsom, ili jos vise - nad massom.
no, opet. monte carlo je zatvorena utrka, rijetko kada se desavalo da netko na stazi profitira vise od mjesta-dva, osim u slucaju kise. samo su boxevi ti koji utjecu na krajnji rezultat, tj taktika. tako da je mogao button pritiskati alonsa jos neko vrijeme, mozda bi se i vidio kakav napad/polunapad, ali reala je - u monaku je prestizanje premija.
plus, da si imalo pratio sto sam ja pisao, ja prizeljkujem kobayashija u ferrariju jos od njegove prve utrke, kada je alonsa oderao na stazi. kubica takoder, njih dvojica i mislim da bi barem konstruktorski naslov bio 50% u rukama ferrarija. zasto? pa jer ja navijam za ferrari kao takav, nemam niti jednom vozaca za kojeg bas navijam (osim kobayashija, i najvise buttona od vodecih).

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2011., 01:51   #435
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:

no, opet. monte carlo je zatvorena utrka, rijetko kada se desavalo da netko na stazi profitira vise od mjesta-dva, osim u slucaju kise. samo su boxevi ti koji utjecu na krajnji rezultat, tj taktika. tako da je mogao button pritiskati alonsa jos neko vrijeme, mozda bi se i vidio kakav napad/polunapad, ali reala je - u monaku je prestizanje premija.
Eto ti jedan poučan video kako se pretiče u Monacu
http://www.youtube.com/watch?v=oNOke...eature=related

Staro 02.06.2011., 10:33   #436
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

svi prestizu alonsa koji je natankan do vrha......... koji vam je klinac, sta, samo ja sam misljenja da je monte carlo staza koja dopusta vrlo vrlo malo prestizanja?
ako mislis na U prestizanje (gdje je hamilton trknuo massu), pogledaj koliko je naletio na pasicu i dosao paralelno sa renaultom (valjda alonso je u njemu). i onda je alonso ostao van trkace staze, ovi iza svi prolaze alonsa (ponavljam - ako je on u renaultu, ako ne - isprika).

a video? vlakic, koliko je puta ponovljen? webber koji pokusava na kocenju dobiti (valjda alonsa), prvi put je preletio preko pasica, drugi put su obojica zajasila (sto bi sudeci po danasnjim pravilima bilo kaznjivo za obojicu).

tako da, kada si mi vec pokazao kako se prestize, daj mi jedno konkretno prestizanje (osim sto je renault dobio par porcija, ako je alonso - govorimo o natankanom bolidu VS barem duplo manje goriva). ako se pitas kako se sjecam svega ovoga, ne, ne sjecam se, ali se sjeca wiki.
i da, sve se zgusnulo zbog albertsa koji je (sto se lijepo vidi na videu) zatvorio ~70% staze drito iza zavoja.

jos jednom pitam - zasto toliko sada mene uvjeravanja da serem, i da se moze prestizati? jeste vi gledali utrku u nedjelju uopce, sada sa ovakim pravilima (manje vise svi bolidi imaju jednaku tezinu, jer su svi puni goriva na pocetku pa do kraja), imaju iste gume (nema vise michelin VS bridgestone), i taktike skoro pa jednake (osim onih par koji su isli na dva zaustavljanja)? ako je ovo vrhunac koji se moze pruziti (ovaj video), ili isjecci od senne ili pojma nemam (prije xy godina), to je sve - bilo. bilo prije restrikcija (broj motora), kada si mogao tankati i mjenjati gume par puta, mogli su i cak motori biti drugaciji......... sada je sve skoro pa izjednaceno u smislu samog bolida, a bas da ce se naci odjednom jedan vozac koji je min 20% bolji od drugih, pa imati redaljku nad ostatkom bilo gdje........ ne.

Staro 02.06.2011., 10:37   #437
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Trullia je ono hazardersko pretjecanje koštalo bodova. Postoji razlika između hrabrosti i smjelosti (u aristotelovskom smislu).

Zadnje izmijenjeno od: cccp. 02.06.2011. u 13:19. Razlog: aristotelovskom smislu naravno, ne sokratovskom
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2011., 10:47   #438
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

to pricas za letenje prije godinu-dvije (mozda tri)? ne sjecam se, a neda mi se kopati po netu (a znam da je bilo itekako efektivno, pa ljubitelju formule bi mogao/trebao ostati u pamcenju monaco-trulli).

plus - definitivno se slazem sa napisanim, samo sto si ti to srocio u prekokrasnu recenicu .

Staro 02.06.2011., 12:41   #439
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Eto ti jedan poučan video kako se pretiče u Monacu
http://www.youtube.com/watch?v=oNOke...eature=related
Nevezano bas za raspravu: uvijek mi je ostalo u pamcenju ovo Schumacherovo zabijanje u Red Bull i onda namjerno glumatanje nemogucnosti da skrene i nastavi dalje, a sve nebi li izazvao prekid utrke

Na video je Fisichella kojeg svi prolaze... A kasnije Alonso na izlazu iz tunela.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2011., 12:58   #440
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova

Al sam se odvalio od smjeha na kvalam jučer, rosberg je razbio bolid na zadnjem treningu, te su još pošteno radili na njemu dok su počele kvale, dok je šumi prvi izašao, tek pred kraj izašao i rosberg i odmah skinuo šumia za 1 skeundu
Rosberg je zato izašao sa onim najbržim "crvenim gumama", a Schumi je ono napravil već prije na sporijim žutim...to je Jergović i rekao ak me pamćenje dobro služi...tak da tolko o tome

Hamilton je divljak, i uvijek bude...za one koji ga tolko hvale kak je pravi vozač: Di su mu bila muda u Barceloni dok je samo njuškal prdače od Vettela na onoj dugoj ravnici, a imal je zbog DRS osjetno veći top speed? Di su mu onda bili ti kamikaza potezi? Glavno da se iživljava na slabijim od sebe, i još ih k tome ne prođe kak spada, nego ko da destruction derby vozi.

A Massu mi ne dirajte jer zbog onog federa u glavu više nikad nebu onaj vozač koji se borio za naslov...i kojeg je nažalost onako nesretno i nepravedno izgubio.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 02.06.2011. u 13:40.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2011., 15:10   #441
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
A Massu mi ne dirajte jer zbog onog federa u glavu više nikad nebu onaj vozač koji se borio za naslov...i kojeg je nažalost onako nesretno i nepravedno izgubio.
ja osobno niti ga ne diram i svaka cast na hrabrosti da se i dalje trka nakon onog federa (da, sjecam se dan danas da mi je upala zbunjoza kad je samo odletio u one gume, pa novak dobacuje blazicku da mu se ucinilo da je nesto pogodilo massu dok ovaj laprda ko' zna sta), pa kasnije usporen snimak federa....... sve stoji, ali realno - da li ferrari profitira sto drzi massu? ili konkretnije pitanje - da li postoje nov(ij)i vozaci koji bi realno bili bolji od masse?

Staro 02.06.2011., 16:57   #442
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
ja osobno niti ga ne diram i svaka cast na hrabrosti da se i dalje trka nakon onog federa (da, sjecam se dan danas da mi je upala zbunjoza kad je samo odletio u one gume, pa novak dobacuje blazicku da mu se ucinilo da je nesto pogodilo massu dok ovaj laprda ko' zna sta), pa kasnije usporen snimak federa....... sve stoji, ali realno - da li ferrari profitira sto drzi massu? ili konkretnije pitanje - da li postoje nov(ij)i vozaci koji bi realno bili bolji od masse?
Sve to ovisi o politici momčadi kolko će ga još dugo držati. Teškog srca će oni dovesti nekog drugog top vozača jer je očito da favoriziraju Alonsa, pogotovo kad se uzme u obzir ovaj novi ugovor koji je potpisao.
Dugo se nagađalo da bude Kubica došel, ja sam nekak podsvjesno znal da teško da bude kaj od toga jer ne bi oni stavili nekog vozača te klase uz Alonsa. A sad je uopće pitanje dal bude i Kubica onaj stari dok se vrati.
Staro 02.06.2011., 17:15   #443
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Massa je oduvijek bio savrshen 2. vozach i nishta vishe od toga,jeftin u okvirima F1,donosi bodove,daj mu dobar auto i pobijediti ce.Bojim se da ce dobiti cipelu ne popravi li se.Kubica ce valjda nastaviti po starom,ako je poslije Montreala bio josh bolji...
Staro 02.06.2011., 17:47   #444
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Massa je oduvijek bio savrshen 2. vozach i nishta vishe od toga,jeftin u okvirima F1,donosi bodove,daj mu dobar auto i pobijediti ce.Bojim se da ce dobiti cipelu ne popravi li se.Kubica ce valjda nastaviti po starom,ako je poslije Montreala bio josh bolji...
Ova sad nesreća se ne može mjeriti s Montrealom. Nedavna nesreća je ostavila puno ozbiljnije posljedice.
Koliko god je nesreća u Montealu izgledala strašno, tamo praktički nije zadobio neku ozbiljniju ozljedu osim potresa mozga.
Preventivno su mu zabranili da ne vozi slijedeću utrku...a zanimljivo je da ga je na toj utrci u SAD-u mjenjao Vettel, kojemu je to bila prva utrka u F1...ako se dobro sjećam jer sam Vettela pratio još i prije nego je došao u F1.
Staro 02.06.2011., 18:09   #445
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Nadam se da ce se vratiti josh bolji i ispreskakati Zebastijana
Staro 05.06.2011., 18:38   #446
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:

a ja cu biti malo konkretniji od tebe gore i reci - ne kaki. ne okreci napisano onako kako ti pase u odredenom trenutku, jesam ja igdje rekao da sam za to sto si gore napisao? alo, pricamo o monte carlu, o monaku, o prokletnoj inace cesti sa par omanjih ravnica koja nisu nimalo idealna za prestizanja. i sada ti meni guras u usta nesto sto nimalo nikako nisam rekao, zbog cega? zato jer ocito - preferiras hamiltona. ok, navijaj za bilo koga, ali nekakve objektivnosti treba imati. takoder, garant su za izgubljene tekme krivi suci, pokradeni smo i slicno?

cekaj, nemoj govoriti jedno, pa drugo. skaces sam sebi u usta, sam govoris protiv sebe. prvo kazes da je massa trebao propustiti brzeg (ha? wtf?), a onda je cilj biti sto bolji, sto blize prvom mjestu? jesi svjestan sta si izjavio?
ok, sta, webber je brzi - ma pustit cu ga. ok, button je brzi, ma pustit cu i njega.

Autor Burko
ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van?

sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski.

a tko je rekao da je itko pokraden? kolko ja vidim sto sam napisao, napisao sam da je s tri penala bio 6, nitko nije nikoga pokrao...

ja nisam sam sebi skakao u usta vec tebi pokusavam objasniti da skuzis da je utrkivanje nesto gdje je cilj biti prvi ili sto blize prvom mjestu, i onda ako ti napises da je hamilton usrao bodove nekome i da je vozio nesportski, pa daj ti onda objasni kako da se voze utrke?????
Staro 05.06.2011., 21:39   #447
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

odustajem. jebe mi se za hamiltona i massu i pastora, ti uporno tupis jedno, ja lijepo objasnim, ti i dalje iskljucivo po svom. budi uvjeren da si u pravu, evo ja ti priznajem i slazem se s tobom da je (sto si ocito sam potvrdio na kraju svog odgovora) hamilton vozio nesportski, ali to je valjda nacin.......... ma, misli sto hoces .

i da, ne, nisi skuzio niti ovo za "pokradeni", govorio sam o nogometu, kosarci, rukometu, vaterpolu...... ali ti nisi skuzio, opet - ispricavam se, moje duboke isprike............

Staro 09.06.2011., 18:52   #448
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
--------------------- lagani OT ---------------------

Obavijest ljubiteljima automobilizma, ako kojim slučajem ne znate, večeras su kvalifikacije za 79. utrku 24 sata Le Mansa.
Utrka počinje u subotu oko 15 sati (ili 16, nisam u potpunosti siguran). Utrku možete pratiti preko TV kanala Eurosport International.

Između ostalih, među vozačima su i neki bivši natjecatelji u F1, npr.: Allan McNish (momčad Audi Sport North America), Alexander Wurz, Sébastien Bourdais i Pedro Lamy za momčad Peugeot Sport Total, Christian Klien (Aston Martin Racing) i Giancarlo Fisichella za AF Corse u 458 Italia GTC
Sveukupno se natječe 56 automobila u četiri kategorije:LMP1, LMP2, GTE Pro i GTE Am.
Tako možete napraviti kompletan automobilistički vikend, 24 sata Le Mansa i F1 GP Kanade

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2011., 20:24   #449
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

to znači da je uskoro i 24h ringa!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2011., 21:12   #450
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Za 15 dana, iako utrke nisu međusobno povezane (24 sata Nürburgringa nije dio ILMC-a niti bilo kojeg drugog prvenstva) i na ringu su najbrži zapravo automobili koji spadaju u GTE Pro i Am kategorije u Le Mansu tj. ILMC-u.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore