|
![]() |
#391 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Da stvar bude gora, ostali ih kopiraju, jer hej "svima" treba mp3 player koji radi 101 totalno nebitnu stvar i "svima" je bitno da se mogu slikati s mp3 playerom, dok uredno marginalizira ono za kaj je prvotno zamišljen. Za dobru mjeru tu je još i iTunes i veselje je neizostavno. Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 16:45. |
|
![]() |
![]() |
#392 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
@poltergeist 1. Uletio si si polupostom 2. Nisi da nikakve dokazne materijale 3. Opet povlačiš par polupostova 4. Nisi njoš zaključio da je MS veća firma, koja je malo zahavljujući turbulentnim vremenima izgubila na profitu 5. Šta se tiče iPada, mislin da ti je Iv@n da razlog, a i McG te dobro uputio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#393 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#394 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#395 |
-------
|
OK, a kolko to ljudi treba ili traži mp3 player koji nudi nekoliko načina spajanja na internet, kameru, fotoaparat, žiroskop, akcelerometar, procesor na 1GHz, optičke senzore i sva moguća čuda i čudesa kojih se ne bi posramil ni Iron Man. Jedno je ponuditi zaokružen proizvod, a sasvim drugo nakrcati uređaj sa svim kaj im dođe pod ruku i onda uvjeravati ljude da im upravo to treba. Kak god se okrene, na kraju dana ostaje činjenica da izmišljaju toplu vodu i onda ju fino zapakiraju, a iPod je jako lijep primjer kak Apple pretjeruje sa svojim revolucionarnim proizvodima. Na kraju budu došli do toga da imaju hrpu all-in-one uređaja, a jedina razlika bude ime "iNešto" i pakiranje u kojem dolaze. |
![]() |
![]() |
#396 | ||
Premium
|
Citiraj:
http://techcrunch.com/2011/04/28/app...rosoft-profit/ I ti meni pricas o ekonomiji onda ccc... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#397 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne odustaješ, ha? ![]() Ajd baci oko na komentare prije nego počneš slati ovakve članke kao božju riječ ![]() Recimo ovaj Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.05.2011. u 17:23. |
||
![]() |
![]() |
#398 | |
Premium
|
Zar stvarno? ![]() Kakve veze ima koliko su primjeraka prodali kada na njima ne zaradjuju. Ako prodam tisucu stanova na trzistu nekretnina a zaradim manje od firme koja proda 10 stanova to znaci da mi posao bas i ne ide. ![]() A za drugi qoute imas jako dobar odgovor na istoj stranici. Citiraj:
Sljedeci put probaj sam "argumente" napisat a ne da copy pejstas tudje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#399 |
-------
|
Zato jer se svi furaju na Apple, a kad je to Apple postal alfa i omega, pa da određuje standarde - zna samo Jobs. Nije da nemaju ili da nisu imali dobrih ideja i rješenja koja valja kopirati ili u koja se valja ugledati, ali ovo kaj rade od pojave iPhone čuda je pretakanje iz šupljeg u prazno. Nitko ih ne tjera da svake, ali baš svake godine izdaju novu liniju uređaja koja se minorno razlikuje od one prethodne, ali oni to uredno rade i naplaćuju, a ostatak industrije ih kopira. Ne bi me ništ čudilo da jednog lijepog dana sva svoja Macintosh računala kompletno svedu na ARM arhitekturu i iOS, pa da još više izjednače sve linije proizvoda. Još se i najavljuje 3D zaslon za nadolazeći iPad 3, a pošto je Apple u pitanju, sigurno budu to i predstavili, a onda opet slijedi doza uvjeravanja u novi revolucionaran 3D doživljaj bla-bla-dolčevita-i-traperice-efekt, pa začarani krug kopiranja od strane drugih proizvođača i tako unedogled. Sva sreća da se Apple ne bavi nekim drugim poslom, jer sve se bojim kak bi to izgledalo da su kojim slučajem u auto ili zrakoplovnoj industriji, prometnicama, brodogradnji, arhitekturi, svemirskim misijama, pokućstvu, elektro i vodovodnim instalacijama i tome slično. ![]() Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 17:37. |
![]() |
![]() |
#400 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Zanimljivo da mi lekciju drži netko tko nije nijedan vlastiti argument napisao ![]() ![]()
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ja sam jedan od onih koji se riješio pc-a da bi kupio imac. Sad sam konačno osigurao lovu i sad kad ju trebam dat za mac mi je žao jer bi mogao uzet ipak drastično jači pc a opet mac je fino vidjet na stolu. |
![]() |
![]() |
#402 | |
Guest
|
Da li je važno ako zarade više od svih drugih? (ne govorim da zarađuju). Nije. Novac je novac. Citiraj:
![]() Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta. To kaj je Microsoft gigant koji vrijedi zbog prijašnjih uspjeha puno više je drugi par rukava koji daje MS-u ogromne zalihe i zbog čega si može priuštiti još hrpu pogrešaka. Osobno ne volim apple, ne volim tu "religiju" koja se stvara oko njega ali novac nema osobnost i da imam priliku na neki način uložiti. Danas i u zadnjih X godina bi prije uložio u Apple nego u MS! Isto kako bi prije godinu i neš prije uložio u Google. |
|
![]() |
#403 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#404 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne zelim neki flejm pocet, ali evo sto ja mislim o izboru Macintosha ispred PC-a, barem na shemu, ljepse mi je ... http://jsimpson.org.uk/img/mac_gay_test.jpg.jpg |
![]() |
![]() |
#405 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Nemam ja ništa protiv što oni trenutno vrte masnu lovu na ovcama. Ono što tvrdim je da nemaju kontinuitet kao što ima Microsoft. Apple je bio u krizi iz koje ih je izvukao dizajn. Kad opet upadnu u krizu, pitanje je što će ih i hoće li ih spasiti. Microsoft se ovdje ne mora bojati za budućnost zbog razloga koji sam naveo gore prije par postova. Kakvo god da smeće izbace, korisnici će ga progutati jer jednostavno moraju (remember Vista?). Novi laptopi će izlaziti s novim OS-om kakav god da bio. Nova računala će dolaziti s istim. MSDNAA projekt pak osigurava besplatni MS softver studentima. Što će biti kad ljudi prestanu "pušiti" Appleov dizajn i dođe im iz guzice u glavu da im Apple podvaljuje "recikliranu" tehnologiju pod "revolucionarno", "svemoguće", "prelijepo" i "jednostavno"?
![]() |
#406 |
Guest
|
@McG Kad smo kod iPoda http://www.ronis.hr/?apple-ipod/311/...k/ipod160black Da se na trepaice postavim ne mogu naći jedan uređaj tog kapaciteta kod konkurencije. Istina fali FLAC out of the box ali za prijenosni mp3 player mi 320 kila mp3 dost |
![]() |
#407 |
-------
|
E, to je to i da su na tome ostali i da su poboljšali iTunes (ili kompletno odustali i ostavili samo puki plug & play/drag & drop princip) - milina od uređaja, pa nek ga ostali kopiraju kolko ih volja. Samo kaj to ne bi bil Apple, pa su u isti cjenovni rang stavili iPod Touch od 8GB i jasna stvar da svi padaju na ovaj drugi, dok orginal drži cijenu zato jer može i jer nema razloga da ju spuste do neke normalne psihološke granice. iPod je postal sinonim za mp3 player, a ovi su od njega napravili bedastoću od uređaja i jednog dana kad iPod Classic dobi EOL status, ode im sve to u vjetar. |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
A čuj! Da li mislim da je iPod Touch bespotrebno shranje kojemu fali samo 3G modu praktički! Da ![]() Ali sa druge strane. Logičan odabir. Na taj način ekipa koja se navikne raditi na ipod touchu se lagano prebaci na iphone etc. |
![]() |
#409 |
The mighty pirate
|
@ Mad Duke - U vrijeme kad je HDD iPod harao, konkurencije je bilo posvuda. Imao sam onda Commodoreov MP3 player s 20GB. Ne moram ti ni reć da u 2 godine nisam stigao ni desetinu toga preslušati, a na kraju je disk krepao. Da ne bi slučajno rekao kako se to Appleu ne bi nikad dogodilo....isti diskovi su bili u oba (Toshiba 1.8") koji su se jedino mogli nabaviti izvana i koštali kao cijeli novi player. HDD prijenosni playeri su prošlost, samo ih Apple drži još u prodaji iako nijednog ne mogu prodati ![]()
#410 |
Premium
|
Opet stvar ukusa. Bezveze je tvrdit da je nesto lose ako se tebi ne svidja dok taj proizvod dominira odredjenim trzistem. Nije da sam bezobrazan ali misljenje pojedinaca (nase) je totalno ne bitno. |
![]() |
![]() |
#411 | ||
-------
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nek samo onda dominiraju. Stvarno smo ovce, ako nam se tak lako ispere mozak i uvali nekaj kaj nam ne treba. Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 18:03. |
||
![]() |
![]() |
#412 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#413 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#414 | |
-------
|
Citiraj:
Otkud ti dojam da me pogađa. Jako dobro znam da Apple zarađuje enormne svote i da postoji podjedanko veliko tržište za njihove proizvode, ali to ne znači da se moram prikloniti razmišljanju većine i stati u red dok cijeli dan čekam da me se upiše na listu čekanja za novi iPod 11G. Ponata svega je da Apple polako, ali sigurno ostaje bez ideja i zato trpaju sve i svašta u uređaje poput mp3 playera. Ne trebaju redefinirati proizvod i namjenu istog do te mjere da napredak postane unazađivanje i oglupljivanje samo da bi se ljudi osjećali posebno koristeći mp3 player za uređivanje Fejsbuk statusa. Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
#415 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#416 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
di ima cowon-a za kupiti kod nas ? ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I onda kazu da Apple ima fanboyeve. Evo sad cu se ja prebacit na tvoj nivo pa ti vratit istom mjerom kad se bas hoces svadjat ![]() Bill Gates praising Apple computer Evo idemo usrat temu sad....let the games begin!!! |
|
![]() |
![]() |
#418 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Pas mater, oko ceg vi vodite bitku ![]() Znam jedino da meni (i vecini nas) ni iz đepa ni u đep, imali oni prihod od google dolara ili par milja ![]() Ali sta je, je volio bi imat jedan iphone 2g iako je realno "losiji" od mog trenutnog moba
#419 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#420 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Cool story bro. Now excuse me while I go play some flash games. samo da c/p komentara s zadnjeg jubito videa ![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|