Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.05.2011., 16:12   #391
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Žalosno je samo što se uspjeh temelji na igračkama koje su megapopularne zbog odličnog marketinga.
Kaj su samo do iPod svirača napravili, a iPod Classic u prodaji drže reda-radi. Tragikomedija, a sve samo da natrpaju što više gluposti u uređaj koji je orginalno zamišljen kao portable media player, da bi danas iPod Touch služil kao portable media player/PDA/handheld game console/mobile Internet device/digital audio player/e-book reader/camcorder/webcam/digital camera. Ideeeš. iPod Touch=okljaštreni iPhone. Idiotizam bez premca, a oni su iz mp3 playera došli do uređaja koji je sve samo ne mp3 player, jer su ga zagušili hrpom nepotrebnih i bezveznih mogućnosti, dok se za mp3 stranu priče danas brine zasebna aplikacija.
Da stvar bude gora, ostali ih kopiraju, jer hej "svima" treba mp3 player koji radi 101 totalno nebitnu stvar i "svima" je bitno da se mogu slikati s mp3 playerom, dok uredno marginalizira ono za kaj je prvotno zamišljen. Za dobru mjeru tu je još i iTunes i veselje je neizostavno.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 16:45.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 16:13   #392
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Svaka čast Apple-u na poslovnom rezultatu, nitko ne govori da nisu uspjeli. Žalosno je samo što se uspjeh temelji na igračkama koje su megapopularne zbog odličnog marketinga.

Microsoftov problem je i dalje što im se softver previše piratizira pa tu gube dosta $$$. Apple s tim recimo nema problema, iako postoje direktne kopije njihovih igrački, ali nije to isti proizvod, ne
Upravo to. MS je daleko veća firma.

@poltergeist
1. Uletio si si polupostom
2. Nisi da nikakve dokazne materijale
3. Opet povlačiš par polupostova
4. Nisi njoš zaključio da je MS veća firma, koja je malo zahavljujući turbulentnim vremenima izgubila na profitu
5. Šta se tiče iPada, mislin da ti je Iv@n da razlog, a i McG te dobro uputio
Baja 001 je offline  
Staro 31.05.2011., 16:24   #393
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kaj su samo do iPod svirača napravili, a iPod Classic u prodaji drže reda-radi. Tragikomedija, a sve samo da natrpaju što više gluposti u uređaj koji je orginalno zamišljen kao portable media player, da bi danas iPod Touch služil kao portable media player/PDA/handheld game console/mobile Internet device/digital audio player/e-book reader/camcorder/webcam/digital camera. Ideeeš. iPod Touch=okljaštreni iPhone. Idiotizam bez premca, a oni su iz mp3 playera došli do uređaja koji je sve samo ne mp3 player, jer su ga zagušili hrpom nepotrebnih i bezveznih mogućnosti, dok se za mp3 stranu priče danas brine zasebna aplikacija.
Da stvar bude gora, ostali ih kopiraju, jer hej "svima" treba mp3 player koji radi 101 totalno nebitnu stvar i "svima" je bitno da se mogu slikati s mp3 playerom, dok uredno marginalizira ono za kaj je prvotno zamišljen. Za dobru mjeru tu je još i iTunes i veselje je neizostvano.
Pa dobro to je tvoje misljenje, drugi ljudi imaju drugacije misljenja i afinitete. Ja recimo koristim iPod shuffle koji je za mene "najbolje rjesenje. Kad vec pricamo o iPodima

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Upravo to. MS je daleko veća firma.

@poltergeist
1. Uletio si si polupostom
2. Nisi da nikakve dokazne materijale
3. Opet povlačiš par polupostova
4. Nisi njoš zaključio da je MS veća firma, koja je malo zahavljujući turbulentnim vremenima izgubila na profitu
5. Šta se tiče iPada, mislin da ti je Iv@n da razlog, a i McG te dobro uputio
Ja mislim da ti samo pises gluposti da bi se prepirao. A o dokaznim materijalima ti bar nebi trebao pricati jer nisi dao apsolutno niti jedan
Staro 31.05.2011., 16:40   #394
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Je li ti jasnije. Ja samo očekujem da kažeš kako je Apple sada veći gigant, jer si se na to referira. Podsjećam da si podatak za profit po kvartalima, šta nikako =! veličina firme.

(e da i naglasio sam koliko ti je trebalo od inicijalnog posta da staviš koju brojku )
Baja 001 je offline  
Staro 31.05.2011., 16:42   #395
McG
-------

Citiraj:
Autor poltergeist Pregled postova
Pa dobro to je tvoje misljenje, drugi ljudi imaju drugacije misljenja i afinitete.
OK, a kolko to ljudi treba ili traži mp3 player koji nudi nekoliko načina spajanja na internet, kameru, fotoaparat, žiroskop, akcelerometar, procesor na 1GHz, optičke senzore i sva moguća čuda i čudesa kojih se ne bi posramil ni Iron Man. Jedno je ponuditi zaokružen proizvod, a sasvim drugo nakrcati uređaj sa svim kaj im dođe pod ruku i onda uvjeravati ljude da im upravo to treba. Kak god se okrene, na kraju dana ostaje činjenica da izmišljaju toplu vodu i onda ju fino zapakiraju, a iPod je jako lijep primjer kak Apple pretjeruje sa svojim revolucionarnim proizvodima. Na kraju budu došli do toga da imaju hrpu all-in-one uređaja, a jedina razlika bude ime "iNešto" i pakiranje u kojem dolaze.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 17:09   #396
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova

Je li ti jasnije. Ja samo očekujem da kažeš kako je Apple sada veći gigant, jer si se na to referira. Podsjećam da si podatak za profit po kvartalima, šta nikako =! veličina firme.

(e da i naglasio sam koliko ti je trebalo od inicijalnog posta da staviš koju brojku )
Pa sine dragi jel ti razumijes da nije samo stvar u profitu u jednom kvartalu? Apple trenutno ima veci market capitalization, enterprise value i revenue.
http://techcrunch.com/2011/04/28/app...rosoft-profit/

I ti meni pricas o ekonomiji onda ccc...

Citiraj:
OK, a kolko to ljudi treba ili traži mp3 player koji nudi nekoliko načina spajanja na internet, kameru, fotoaparat, žiroskop, akcelerometar, procesor na 1GHz, optičke senzore i sva moguća čuda i čudesa kojih se ne bi posramil ni Iron Man. Jedno je ponuditi zaokružen proizvod, a sasvim drugo nakrcati uređaj sa svim kaj im dođe pod ruku i onda uvjeravati ljude da im upravo to treba. Kak god se okrene, na kraju dana ostaje činjenica da izmišljaju toplu vodu i onda ju fino zapakiraju, a iPod je jako lijep primjer kak Apple pretjeruje sa svojim revolucionarnim proizvodima. Na kraju budu došli do toga da imaju hrpu all-in-one uređaja, a jedina razlika bude ime "iNešto" i pakiranje u kojem dolaze.
Ma sve jasno. Samo kazem da nismo svi isti i nemamo svi iste "potrebe". Iako to sto si ti napisao danas rade sve firme. Trpaju i trpaju. Ne bih rekao da je Apple najgori u tome. Ali se slazem s tobom u nekim djelovima. iTunes nemogu provariti nikako.
Staro 31.05.2011., 17:16   #397
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ne odustaješ, ha?

Ajd baci oko na komentare prije nego počneš slati ovakve članke kao božju riječ

Recimo ovaj
Citiraj:
...but what I find most shocking is that there not one mention of the fact that Windows 7 has sold 350,000,000 copies that is more than all the Apple products sold in the last 2 years? Let me say this again 350 million that is a lot and in my humble opinion deserves some news coverage, this Apple movement will have major backlash as the fanboys start to be too condescending.
ili
Citiraj:
Um, dude.. you might want to check your math. An income of $5.23bn on revenues of $16bn for Microsoft compared to an income of $5.99bn on revenues of $24.6bn for Apple simply means Microsoft IS more profitable than Apple.

They actually earn more income for every billion dollars they make in revenue. Isn't that how you're supposed to measure profitability? You probably wanted to crow so badly, you went and overlooked this.
Citiraj:
Ma sve jasno. Samo kazem da nismo svi isti i nemamo svi iste "potrebe". Iako to sto si ti napisao danas rade sve firme. Trpaju i trpaju. Ne bih rekao da je Apple najgori u tome. Ali se slazem s tobom u nekim djelovima. iTunes nemogu provariti nikako.
A možeš provariti to što ti ga Apple meće nekamo kad ti za 1200 kn proda 8GB MP3 player koji čita samo MP3, AAC i WAV, bijedne slušalice i USB kabel što realno košta 300 kn, pa čak i manje?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 31.05.2011. u 17:23.
1v@n je offline  
Staro 31.05.2011., 17:31   #398
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne odustaješ, ha?
Zar stvarno?

Kakve veze ima koliko su primjeraka prodali kada na njima ne zaradjuju. Ako prodam tisucu stanova na trzistu nekretnina a zaradim manje od firme koja proda 10 stanova to znaci da mi posao bas i ne ide.

A za drugi qoute imas jako dobar odgovor na istoj stranici.
Citiraj:
So, by your definition, if I purchase a piece of candy for 5 cents, sell it for $1 and the 95 cent profit I take is my only income for the entire year, then I am more profitable than Microsoft and Apple combined.
Evo sad cu to napraviti i postati najprofitabilnija firma u hrvatskoj a ko zna mozda dobijem i Zlatnu kunu pa odrzim nekakav govor pred komorom.

Sljedeci put probaj sam "argumente" napisat a ne da copy pejstas tudje
Staro 31.05.2011., 17:31   #399
McG
-------

Citiraj:
Iako to sto si ti napisao danas rade sve firme. Trpaju i trpaju.
Zato jer se svi furaju na Apple, a kad je to Apple postal alfa i omega, pa da određuje standarde - zna samo Jobs. Nije da nemaju ili da nisu imali dobrih ideja i rješenja koja valja kopirati ili u koja se valja ugledati, ali ovo kaj rade od pojave iPhone čuda je pretakanje iz šupljeg u prazno. Nitko ih ne tjera da svake, ali baš svake godine izdaju novu liniju uređaja koja se minorno razlikuje od one prethodne, ali oni to uredno rade i naplaćuju, a ostatak industrije ih kopira. Ne bi me ništ čudilo da jednog lijepog dana sva svoja Macintosh računala kompletno svedu na ARM arhitekturu i iOS, pa da još više izjednače sve linije proizvoda. Još se i najavljuje 3D zaslon za nadolazeći iPad 3, a pošto je Apple u pitanju, sigurno budu to i predstavili, a onda opet slijedi doza uvjeravanja u novi revolucionaran 3D doživljaj bla-bla-dolčevita-i-traperice-efekt, pa začarani krug kopiranja od strane drugih proizvođača i tako unedogled. Sva sreća da se Apple ne bavi nekim drugim poslom, jer sve se bojim kak bi to izgledalo da su kojim slučajem u auto ili zrakoplovnoj industriji, prometnicama, brodogradnji, arhitekturi, svemirskim misijama, pokućstvu, elektro i vodovodnim instalacijama i tome slično.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 17:37.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 17:36   #400
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Evo sad cu to napraviti i postati najprofitabilnija firma u hrvatskoj a ko zna mozda dobijem i Zlatnu kunu pa odrzim nekakav govor pred komorom.

Sljedeci put probaj sam "argumente" napisat a ne da copy pejstas tudje
Pa to ti je recept a la Zdravko Mamić. On još uvijek tvrdi da je do današnje pozicije došao skupljanjem i ponovnom prodajom stiropora na kojima su ljudi sjedili na tekmama

Zanimljivo da mi lekciju drži netko tko nije nijedan vlastiti argument napisao

1v@n je offline  
Staro 31.05.2011., 17:39   #401
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Ja sam jedan od onih koji se riješio pc-a da bi kupio imac. Sad sam konačno osigurao lovu i sad kad ju trebam dat za mac mi je žao jer bi mogao uzet ipak drastično jači pc a opet mac je fino vidjet na stolu.
Starsailor je offline  
Staro 31.05.2011., 17:40   #402
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa acer prodaje najviše laptopa i šta sad... valjaju možda?
Da li je važno ako zarade više od svih drugih? (ne govorim da zarađuju). Nije. Novac je novac.

Citiraj:
Još jedan fanboy Applea koji ne želi prihvatiti tragičnu istinu da Apple nije #1 u ničemu osim prodavanju magle naivcima
Ako sam ja fanboy hahaha Dobra, dobra! Da, slažem se da Apple prodaje IMO preskupe proizvode za ono kaj nude. Ali da li to mijenja činjenicu da zarađuju masne pare? Ne! Da li postoji nešto više važno u business svijetu osim novca? Ne!

Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta. To kaj je Microsoft gigant koji vrijedi zbog prijašnjih uspjeha puno više je drugi par rukava koji daje MS-u ogromne zalihe i zbog čega si može priuštiti još hrpu pogrešaka.

Osobno ne volim apple, ne volim tu "religiju" koja se stvara oko njega ali novac nema osobnost i da imam priliku na neki način uložiti. Danas i u zadnjih X godina bi prije uložio u Apple nego u MS! Isto kako bi prije godinu i neš prije uložio u Google.

Staro 31.05.2011., 17:42   #403
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Pa to ti je recept a la Zdravko Mamić. On još uvijek tvrdi da je do današnje pozicije došao skupljanjem i ponovnom prodajom stiropora na kojima su ljudi sjedili na tekmama

Zanimljivo da mi lekciju drži netko tko nije nijedan vlastiti argument napisao
Ma u redu je frende

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta.
Pa preskocio je
Staro 31.05.2011., 17:42   #404
h3lld
Disturbed
Moj komp

h3lld's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ne zelim neki flejm pocet, ali evo sto ja mislim o izboru Macintosha ispred PC-a, barem na shemu, ljepse mi je ...

http://jsimpson.org.uk/img/mac_gay_test.jpg.jpg
Staro 31.05.2011., 17:48   #405
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Ako sam ja fanboy hahaha Dobra, dobra! Da, slažem se da Apple prodaje IMO preskupe proizvode za ono kaj nude. Ali da li to mijenja činjenicu da zarađuju masne pare? Ne! Da li postoji nešto više važno u business svijetu osim novca? Ne!

Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta. To kaj je Microsoft gigant koji vrijedi zbog prijašnjih uspjeha puno više je drugi par rukava koji daje MS-u ogromne zalihe i zbog čega si može priuštiti još hrpu pogrešaka.

Osobno ne volim apple, ne volim tu "religiju" koja se stvara oko njega ali novac nema osobnost i da imam priliku na neki način uložiti. Danas i u zadnjih X godina bi prije uložio u Apple nego u MS! Isto kako bi prije godinu i neš prije uložio u Google.
Odnosilo se na poltergiesta, ne na tebe
Nemam ja ništa protiv što oni trenutno vrte masnu lovu na ovcama.

Ono što tvrdim je da nemaju kontinuitet kao što ima Microsoft. Apple je bio u krizi iz koje ih je izvukao dizajn. Kad opet upadnu u krizu, pitanje je što će ih i hoće li ih spasiti.

Microsoft se ovdje ne mora bojati za budućnost zbog razloga koji sam naveo gore prije par postova. Kakvo god da smeće izbace, korisnici će ga progutati jer jednostavno moraju (remember Vista?). Novi laptopi će izlaziti s novim OS-om kakav god da bio. Nova računala će dolaziti s istim. MSDNAA projekt pak osigurava besplatni MS softver studentima.

Što će biti kad ljudi prestanu "pušiti" Appleov dizajn i dođe im iz guzice u glavu da im Apple podvaljuje "recikliranu" tehnologiju pod "revolucionarno", "svemoguće", "prelijepo" i "jednostavno"?

1v@n je offline  
Staro 31.05.2011., 17:48   #406
Mad_Duke
Guest

@McG

Kad smo kod iPoda
http://www.ronis.hr/?apple-ipod/311/...k/ipod160black

Da se na trepaice postavim ne mogu naći jedan uređaj tog kapaciteta kod konkurencije. Istina fali FLAC out of the box ali za prijenosni mp3 player mi 320 kila mp3 dost

Staro 31.05.2011., 17:51   #407
McG
-------

E, to je to i da su na tome ostali i da su poboljšali iTunes (ili kompletno odustali i ostavili samo puki plug & play/drag & drop princip) - milina od uređaja, pa nek ga ostali kopiraju kolko ih volja. Samo kaj to ne bi bil Apple, pa su u isti cjenovni rang stavili iPod Touch od 8GB i jasna stvar da svi padaju na ovaj drugi, dok orginal drži cijenu zato jer može i jer nema razloga da ju spuste do neke normalne psihološke granice.
iPod je postal sinonim za mp3 player, a ovi su od njega napravili bedastoću od uređaja i jednog dana kad iPod Classic dobi EOL status, ode im sve to u vjetar.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 17:54   #408
Mad_Duke
Guest

A čuj! Da li mislim da je iPod Touch bespotrebno shranje kojemu fali samo 3G modu praktički! Da

Ali sa druge strane. Logičan odabir. Na taj način ekipa koja se navikne raditi na ipod touchu se lagano prebaci na iphone etc.

Staro 31.05.2011., 17:55   #409
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

@ Mad Duke - U vrijeme kad je HDD iPod harao, konkurencije je bilo posvuda. Imao sam onda Commodoreov MP3 player s 20GB. Ne moram ti ni reć da u 2 godine nisam stigao ni desetinu toga preslušati, a na kraju je disk krepao. Da ne bi slučajno rekao kako se to Appleu ne bi nikad dogodilo....isti diskovi su bili u oba (Toshiba 1.8") koji su se jedino mogli nabaviti izvana i koštali kao cijeli novi player.

HDD prijenosni playeri su prošlost, samo ih Apple drži još u prodaji iako nijednog ne mogu prodati

1v@n je offline  
Staro 31.05.2011., 17:56   #410
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Opet stvar ukusa. Bezveze je tvrdit da je nesto lose ako se tebi ne svidja dok taj proizvod dominira odredjenim trzistem. Nije da sam bezobrazan ali misljenje pojedinaca (nase) je totalno ne bitno.
Staro 31.05.2011., 17:58   #411
McG
-------

Citiraj:
A čuj! Da li mislim da je iPod Touch bespotrebno shranje kojemu fali samo 3G modu praktički! Da

Ali sa druge strane. Logičan odabir. Na taj način ekipa koja se navikne raditi na ipod touchu se lagano prebaci na iphone etc.
Jasno, hook, line and sinker efekt, pa ništ čudno da im vrijednost i prihodi konstantno rastu.
Citiraj:
HDD prijenosni playeri su prošlost, samo ih Apple drži još u prodaji iako nijednog ne mogu prodati
Lako za disk, mogu ići i s flash čipovima, to je bar meni manje bitno. Ono kaj je žalosno je da čovek krene u kupnju mp3 playera, a nudi mu se HAL 9000 koji, ako baš treba može i poslužiti kao prijenosni svirač.
Citiraj:
Opet stvar ukusa. Bezveze je tvrdit da je nesto lose ako se tebi ne svidja dok taj proizvod dominira odredjenim trzistem. Nije da sam bezobrazan ali misljenje pojedinaca (nase) je totalno ne bitno.
Nek samo onda dominiraju. Stvarno smo ovce, ako nam se tak lako ispere mozak i uvali nekaj kaj nam ne treba.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 18:03.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 18:00   #412
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
Još čekamo da napišeš nešto konstruktivno i referiraš se na točno određen proizvod, točno određeno tržište, te navedeš razloge za takvo svoje mišljenje.

Citiraj:
Lako za disk, mogu ići i s flash čipovima, to je bar meni manje bitno. Ono kaj je žalosno je da čovek krene u kupnju mp3 playere, a nudi mu se HAL 9000 koji, ako baš treba može i poslužiti kao prijenosni svirač.
Kad umirovim svog Philipsa, jedino na što idem je Cowon. Što se mogućnosti i dizajna tiče, nema im konkurencije.

1v@n je offline  
Staro 31.05.2011., 18:06   #413
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Citiraj:
Nek samo onda dominiraju. Stvarno smo ovce, ako nam se tak lako ispere mozak i uvali nekaj kaj nam ne treba.
Ha sta da ti kazem onda, ako mislis da imas bolje poslovne ideje ulozi svoje znanje, iskustvo i novac u posao, vjerujem da ce ti dobro ici. Neznam zasto te to toliko "pogadja" ko sta kupuje i prodaje.

Citiraj:
Još čekamo da napišeš nešto konstruktivno i referiraš se na točno određen proizvod, točno određeno tržište, te navedeš razloge za takvo svoje mišljenje.
Taman posla da se prepirem sa anti-Apple-fanboyem preko foruma
Staro 31.05.2011., 18:15   #414
McG
-------

Citiraj:
Kad umirovim svog Philipsa, jedino na što idem je Cowon. Što se mogućnosti i dizajna tiče, nema im konkurencije.
Jedino kaj je meni stvarno bitno kod mp3 playera je da podržava popularnije lossy i(li) lossless audio formate, cover art, drag & drop princip za prijenos muzike i to je to. Ekran na dodir ili klasičan, pa tipke za navigaciju - totalno svejedno mi je. Na proizvođačima ostaje način koji budu primjenili da to upakiraju u finalni proizvod. Žiroskope, akcelerometre, Wi-Fi, LTE, 3G, 4G, reprodukcija HD videa, Face Time, sinkronizacija sa Isusom i Bogom, te brdo ostalih pizdarija nek ostave doma.
Citiraj:
Ha sta da ti kazem onda, ako mislis da imas bolje poslovne ideje ulozi svoje znanje, iskustvo i novac u posao, vjerujem da ce ti dobro ici. Neznam zasto te to toliko "pogadja" ko sta kupuje i prodaje.
Otkud ti dojam da me pogađa. Jako dobro znam da Apple zarađuje enormne svote i da postoji podjedanko veliko tržište za njihove proizvode, ali to ne znači da se moram prikloniti razmišljanju većine i stati u red dok cijeli dan čekam da me se upiše na listu čekanja za novi iPod 11G. Ponata svega je da Apple polako, ali sigurno ostaje bez ideja i zato trpaju sve i svašta u uređaje poput mp3 playera. Ne trebaju redefinirati proizvod i namjenu istog do te mjere da napredak postane unazađivanje i oglupljivanje samo da bi se ljudi osjećali posebno koristeći mp3 player za uređivanje Fejsbuk statusa.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.05.2011. u 18:54.
McG je offline  
Staro 31.05.2011., 21:35   #415
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Baja 001 je offline  
Staro 31.05.2011., 22:50   #416
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
di ima cowon-a za kupiti kod nas ?
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline  
Staro 31.05.2011., 22:53   #417
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Bas te emocionalno pogodilo sve ovo
I onda kazu da Apple ima fanboyeve. Evo sad cu se ja prebacit na tvoj nivo pa ti vratit istom mjerom kad se bas hoces svadjat
Bill Gates praising Apple computer

Evo idemo usrat temu sad....let the games begin!!!
Staro 31.05.2011., 23:01   #418
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pas mater, oko ceg vi vodite bitku

Znam jedino da meni (i vecini nas) ni iz đepa ni u đep, imali oni prihod od google dolara ili par milja

Ali sta je, je volio bi imat jedan iphone 2g iako je realno "losiji" od mog trenutnog moba
Staro 31.05.2011., 23:04   #419
estugarda
"Samo vodu ne!"

estugarda's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
...jer bi mogao uzet ipak drastično jači pc a opet mac je fino vidjet na stolu.
Evo tajnog sastojka! Mac je skuplji. I zato je religija. Blagoslov i prokletstvo. Ili obrnuto.

CPU: AMD Ryzen9 7950X3D @ stock + AC Liquid Freezer II 360
MBO: Asus ProArt X670E-Creator WiFi
RAM: 4x32GB DDR5 G.Skill Trident Z5 Neo 6000
GPU1: NVIDIA GeForce RTX 4090 MSI Suprim Liquid X
GPU2: NVIDIA RTX A4000 custom cooled
SSD1: Samsung 990 PRO 2TB m.2 NVMe
SSD2: Samsung 970 EVO 4TB
PSU: Seasonic Prime GX-1300
CASE: Fractal Design Meshify 2 XL
Display: Asus Proart PA329CRV + 2x Dell 2715h
Audio: Asus Xonar U7 MK2 + Logitech X-530 5.1
Input: Ducky One 3 Classic RGB + Logitech MX Master 3

HP Zbook 17 G6
CPU: i7-9850H @ 2.60GHz
RAM: 4x16GB DDR4 2400
GPU: NVIDIA Quadro RTX 4000
SSD: 512GB NVME SSD
Audio: Fiio Q1 DAC + AudioTechnica M50x

CPU: AMD Ryzen Threadripper 2950X @ stock + Noctua NH-U12S
MBO: Gigabyte X399 Aorus Pro
RAM: 4x16GB DDR4 Corsair Vengance LPX 3200
GPU: NVIDIA GeForce RTX 1080 Ti 11GB
SSD: Samsung Evo Plus 500 m.2 NVMe
HDD: Toshiba 3TB
PSU: Corsair CX650M
CASE: Fractal Design Meshify C
Display: LG IPS231P
Audio: OnBoard + display speakers
Input: Microsoft Natural Keyboard + Logitech G602

CPU: AMD Ryzen 4350G @2.8GHz + AMD stock cooler
MBO: ASrock B550m Phantom Gaming
RAM: GSkill 2x8GB DDR4 3600MHz
GPU: AMD Vega 6
SSD: Samsung Evo Plus M.2 NVME 250GB
PSU: Seasonic 620W
CASE: Fractal Core 2300
Display: 32" LCD TV + BENQ W1070 DLP projector
Sound: Yamaha RX481 + ELAC Cinema 5.1
Input: Logitech vulgaris

CPU: AMD Athlon X2 5050e @0.8-2.6GHz + AC Freezer 64 Pro PWM
MBO: Gigabyte GA-M720-US3
RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800MHz
GPU: Gigabyte GeForce 8600 GTS SP
HDD: Seagate 7200.10 250GB single platter (Speedy Gonzales)
PSU: Chieftec 400W
CASE: Frontier generic
Display: 22" LCD AOC 2230Hf + ACER X1160 DLP projector
Sound: Logitech S-220 2.1
Input: Logitech vulgaris

2017: FX-8370E, ASRock 990FX Extreme3, nVidia GTX970, Windows 10 x64
2016: FX-8320E, Asus M5A97 PRO, nVidia GTX970, Windows 10 x64
2015: i7 6700k, Asus Z170-A, nVidia 750Ti 4GB, Windows 7 x64
2014: FX-8350, ASRock 990FX Extreme3, nVidia GTX660, Windows 8.1 x64
2012: i7 3610QM, Asus N76VZ, nVidia GT650M, Windows 7 x64
2011: AMD Athlon II X4 640, Gigabyte MA770-UD3, nVidia 9600GS, Windows 7 x64
2010: AMD Phenom II X6 1090T, Thuban, ASrock 880G Extreme3, nVidia GTX260, Windows 7 x64
2010: AMD Phenom II X4 Deneb 945, Gigabyte 790X-DS4, nVidia 8800GTS Ultra 320bit, Windows 7 x64
2009: Intel C2Q Q6600, GIGABYTE EP31, nVidia 8600GS, Windows 7 x64
2008: AMD Athlon X2 Winsdor 5600+ AM2, MSI K9N Neo V3, Gigabyte 790x, nVidia 8600GS, Windows Vista x64
2008: Intel Core2Duo T7200, Toshiba A100-847, nVidia 7600 Go, Windows Vista x64
2007: AMD Athlon X2 4600+ Manchester S939, ASUS A8n32-SLI Deluxe, nVidia 7600GT, Windows Vista x64
2005: AMD Athlon 64 3200+ Venice S939, Asus A8V Deluxe, ATI Radeon X700 PRO, Windows XP x64
2003: AMD Athlon XP 2400+ Thoroughbred, Matsonic MS8137C, Matrox G450, Windows XP
2003: Intel Pentium III Mobile 1000 Tualatin, Compaq Evo N110, ATI RAGE LT Pro, Windows 2000
2002: AMD Duron 1200, Matsonic MS8127C, Matrox G450, Windows XP
2001: AMD Duron 750, Matsonic MS8127C, Matrox G400 DH, SB PCI 128, Windows98,
1998: Intel Pentium II 300 Klamath, Matrox G200, SB AWE64, Windows98
1996: Intel Pentium 120, Matrox Millenium, SB AWE32, Windows95
1993: Intel i386SXSA 40MHz(turbo)
1991: Intel 286 @20Mhz

estugarda je offline  
Staro 31.05.2011., 23:05   #420
B3mt1
Chipokemon
Moj komp

B3mt1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Cool story bro. Now excuse me while I go play some flash games.
samo da c/p komentara s zadnjeg jubito videa who gives a fuck, ocu cowon .......
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
B3mt1 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno