|
![]() |
#2851 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#2853 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa normalno da imaju ethernet rutere da se povezes s kompom i/il da djelis vezu s drugim kompovima na mreži.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Registered User
|
A koji ruter sad dobijes od Amisa ako otvoris novi account? Taj ENKOM ima verziju bez wirelessa ili cu bas morat uzet wireless ruter to me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 | |
super user
|
Evo..(nisam uspio nac modeme bez WIFIa) Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Registered User
|
Znaci isto ko i prije, fala za info. Taj 706 mi radi vec 3-4 godine bez problema, valjda ce bit u skladistu da mi zamjene. Vidio sam ENKOM kod frenda, necu to, prije cu ugovor raskinut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tko hoce moze dobiti standardni modem i ako se pokvari dobit drugi modem. Jedino sto se ne moze dobiti akcija ako se uzim1 standard modem. inace, preporucam wlan svima jer ima 4 ethernet porta, a wlan se moze fizicki ugasit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brijem da odo ja na Amis, kod nas se dosta koristi "fiksni" telefon pa bude ušteda kakvih 250-300€ godišnje. T-com se ipak malo previše guzičari sa minutama u pretplati a upload da ne spominjem, snimalica se posebno plaća (a ne radi malo-malo) i slično...
![]() |
#2861 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Meni ide ok, nista posebno sporo primjeceno. Centar
![]() |
#2863 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Mali OT... Koristi li netko F-Secure? Kakva su iskustva? Vidio sam postove iz 2008 pa me interesira ima li kakvih značajnijih promjena. Ističe mi uskoro licenca mojeg paketa pa...
Doctor!!!... Doctor!!!... MY BRAIN HURTS... Zadnje izmijenjeno od: Gumby. 03.05.2011. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
super user
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/44xoeok
![]() |
![]() |
#2866 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Ne znam da imam antivirus,ne usporava komp i ne ispituje gluposti oko updatea,a sa virusima nikad problema. Jedino što je novo od 2008. je da podržava x64 OS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: SrKi. 05.05.2011. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kod mene su jucer nesto cackali na liniji.. Pogledam konfiguraciju modema "Attainable modem rate" 12750... Resetiram modem... ovaj se spoji na 12100!! Juhuuu ![]() Sad pogledam vratilo se na 9100. I sad ti budi pametan... kužim da brzina varira .. ali 3 Mbit/s ??? ![]()
![]() |
#2869 |
Guest
|
Ej ljudi vec danima se prekida internetska veza oko 8 ujutro a STB se ne moze upalit daljinskim upravljacem, nego se na gumb resetira onda do imendana,danas po nti put zovem i covjek me uvjerava da sam ja gasila router, o jebote, i stalno ist aprica i da jos mi je rekao da se modem moze ugasit od velikog prometa na racunalima, downloada, torrenta kaj ja znam, nije opce bilo prometa, jer su kompjuteri ugaseni a ja citala neke vijesti na lap topu...pa dajte recite ko je tu lud...?? ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 | |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
Mi isto doma imali probleme jučer. telke štekaju net umire.... veza pala za skroo 5 mbit-a. I naravno govore da je to zbog parice... ja kažem pa kako sad odjednom, već godinu dana radi na 14mbita i nikad problema... pa onda druga priča dali rade torrenti, veliki down/up i tako bla bla.... Danas ujutro opet zvao, malo im objasnio na "drugi" način, i ne bi vjerovali nakon pol sata brzina nazad na 14mbita.... ![]() Ovo je prvi put nakon skoro 2 godine da su bili nešto veći problemi..... ![]() Citiraj:
Danas zvao za net i sve riješili... Zovi i gnjavi ![]()
Video Odabrao: Đelo Hadžiselimović Preveo: Saša Kolka Tekst čitao: Miljenko Kokot Tonski obradio: Ruben Albahari Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 14.05.2011. u 12:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
zovite ih ljudi i sve im objasnite, jer kad ih zovete oni ne znaju jel pricaju s nekim tko ne zna razliku izmedju monitora i kucista ili s nekim tko zna o cemu prica. takodjer, imaju protokole koje moraju slijediti, jos pogotovo ako su novi :P btw., kod mene sve u redu, vec zacudjujuce dugo XD (Dubrava) jednostavno sam naviknut da se svaki par mjeseci cujem s njima, sad vec nista od ljeta (da kucnem u drvo :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() @Dooks..koji je to drugi nacin, hahahaha |
|
![]() |
![]() |
#2873 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#2874 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#2875 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Prešao i ja na Amis. Sa netom sam zadovoljan, 15-16 down, 1.15 up. Telefon šljaka kak treba. Telka-boje mi se čine malo ispranije nego kod maxtv-a, dosta dugo prebacuje kanale. Dobio sam nekakav isprdak mali od STB-a, koliko vidim to je entry level i dno ponude te serije ![]() http://www.albistechnologies.com/pro...te_8000_en.php Koliko vidim ostali imaju ovakav: http://www.albistechnologies.com/pro...vb_t/index.php
![]() |
#2876 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Neznam koji je bog trenutno (31.05. 22:31) ali nesto se sve vuče ko krepana mačka. Provjerim brzinu sa njihovog servera i sve je OK, ali recimo nesto sa rapida ili nesto sa nekih brzih vanjskih servera se vuče i jako varira. Ostali???
![]() |
#2878 |
Uptime 99.99%
|
Probao sam vanjski speedtest, youtube i sve radi kao i inace, ping nije povisen, a s rapida ne skidam.
![]() |
#2879 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Danas evo u roku 2 sata jedno 5 puta se diskonektao router... slika na AMIS tvu se zamrzava svakih par sekundi, neznam koji se vrag dogadja, sumnjam da je do nevremena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
super user
|
Ja nisam imo nikakvih problema ovih dana kad je padala kisa ,vi valjda imate linije postavljene na one telefonske stupove. P.S. [OBAVIJEST] Akcija povećanih brzina 2u1 paketa produžuje se do kraja godine. Zadnje izmijenjeno od: viper. 07.06.2011. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|