|
![]() |
#7411 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
sad si me podsjetil da ga opet odgledam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7412 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
evo moja preporuka,da pune nepricam ova tri su me najvise dojmila od zadnjih 10 sta sam pogleda ![]() The Rite Jackass 3 The way back |
![]() |
![]() |
![]() |
#7413 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
The Rite me čak zanima i hoću gledat, makar inače stvarno ne volim horore. Al dragi neće gledat sa mnom, a nema šanse da gledam sama. xD
![]() |
#7415 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7417 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7420 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7422 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jučer pogledao Unknown, i mogu reć da me fino iznenadio, dosta dobar film, napet... samo mi je falilo akcije... poslije Taken-a sam naučen da Neesen zamjeni i Chuck Norrisa, Van Damea, Bruce Leea i Jackie Chana u jednom filmu... al nije... Uglavnom, ko nije pogledao, preporučujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7423 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
pa jackass nije ni blizu nekog vrhunskog filma,al eto malo za zabavit se,gledat druge di se blesiraju,nisu ni meni sve scene bile za nasmijat se posteno da ih ima da ce ti se zgadit ima.al bar je drukcija vrsta komedije i orginano za razliku od tipicnih koji su nakraju svi na istom principu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7425 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao jučer Hangover 2 (Mamurluk 2). Dojmovi publike su kolko sam skužio ili je loš jer je "isti kao i prvi dio" ili je dobar, trećeg nema. Meni osobno je dobar. Jest da se dosta toga već vidlo u prvom dijelu, ali nastavak s istom tematikom ne može opet tolko drugačiji. I opet najviše Stu nahebe ![]() Ocjena, ne znam. 6 ali baca onako više na 7 od 10. Lincoln Lawyer (Cijena istine). Film me ugodno iznenadio. Nisam očekavio nešto takvo, ali ispalo je odlično. Matthew McConaughey je super odglumio. Ocjena: 8,5/10 Inside Job- dokumentarac o krizi koja se dogodila, odnosno kako je došlo do nje. Dosta činjenica sam i znao. No dobro je snimljen i za malo širenje horizonta isplati se pogledati. Ocjena: 8/10 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1- dosadan. Traje dva sata i nešto a pola vremena hodaju. Najlošiji nastavak. Ako je sudeći prema traileru drugi dio trebao bi biti prepun napetosti/akcije. Ocjena: 6/10 Limitless- ne loš filmić. Isplati se pogledat. Ocjena: 7,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7429 |
Premium
|
Upravo pogledali Hall Pass. A ono, dobar film za ubit vrijeme, ima dobrih scena i fora. Sve u svemu, solidan. Predložila sam dragom da mu dam week off, al je odbio. xD
![]() |
#7430 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7431 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7432 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7433 |
Premium
|
Pa ne treba mi drugi, kad ovim dokazuje da je moj i točka. ^^ Uostalom, ja škicam ženske skupa s njim, pa ono... xD edit: navečer me doma čeka BloodRayne trilogija, malo treša opet ![]()
![]() |
#7434 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7435 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nisam neki horror majstor, ali ovaj po meni zaslužuje stepenicu gore u odnosu na ocjene... stvarno solidan film. hall pass ću večeras pogledati da zaokružim laid back nedjelju. za sve ljubitelje autobilizima ikakve vrste - nikako, ali apsolutno nikako propustiti 3h čistog užitka, veličanstveni senna. ozbiljno dobar dokumentarac, naravno da je emotivan pošto svi znamo kako je završio kralj volana, ali način na koji je to sve prikazano - maestralno ![]() daljnje nade polažem u biutiful, jack falls i kill the irishman. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7436 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Neznam dal' netko gleda šta independent filmove ali ima stvarno dobrih ![]() Good night & good luck - R. Downey J. i Clooney - makar crno bijelo film je meni dobar
![]() |
![]() |
#7438 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() A za Frost/Nixon i njega sam gledao, isto tako dobar filmić I još meni dobar horror - Outpost
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 30.05.2011. u 07:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7440 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Unknown,solidan film,s par nelogičnosti usred Berlina,naime,Mercedes w124 serija je otpisana (2005.,sigurnosne regulative) ko taksi,a kad je i bila nije bila 3.0 mašina V24,već su bili isključivo dizeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|