|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
tipkovnica laptop
naso sam svoj super stari clevo laptop.... na njemu ne rade neke tipke ili pokazivaju neka skroz druga slova. tipkovnicu sam vec rastavio i komplet oprao,al nije pomoglo... ima neki prog da se ustanovi kvar ili kak bi mogo skuzit u cemu je problem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
kaj niko nezna??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Programa za utvrdjivanje kvara tipkovnice ocito nema. Ako ne radi kako treba, nema tu mudrovanja, zamjena i gotovo. Nadam se da si barem provjerio ustekavanjem usb tipkovnice.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
jesam.usb tipkovnica radi bez greske...ima xp neke svoje drivere za tipkovnicu???gdje bi ih naso u sistemu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
jel mogu bilo koju tipkocnicu za laptop stavit ili mora ista kao orgigi bit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
znam da je naj stavit usb tipkovnicu....al kad ga nekam nosim onda je to malo glupo da i tipkovnicu okolo nosim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nije kompletno, ali barem nekakvo kompromisno rješenje problema: http://www.satzuma.com/images/lightb...ollupangle.jpg ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
hehe...ovo je super...di se to moze kupit??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
evo tražim na nabavi ali nikako da nađem vani (austrija) ih pak ima na svakom koraku, i zbilja nisu skupe mislim da su ispod 15-20ak eura a možeš i naručit s ebaya/amazona - traži nešto tipa roll up keyboard
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Ma imaš po njuškalu tipkovnica za kupiti. Samo ja ne vidim da si napisao model cleva kojeg imaš. Potraži među končarevim proizvodima model koji ti paše. Javi oznaku tipkovnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima na eBayu po bolesnim cijenama (cca. 6$). Inače, kod nas sam baš tražio, ali nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
onda bolje na ebay america trazit i 2 kupit,al hvala na linu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
da ne otvaram novu temu dakle laptop je Acer Aspire 1640z, prolivena je piva po njemu i neke tipke su odbile poslusnost - jel pasu tipkovnice iz tog doba/tih serija laptopa međusobno il moram tražit konkretno za taj model? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Nakon takvih događaja, odmah ugasiti laptop, što prije ga otvoriti i očistiti (osobno - ako znaš ili neki serviser) jer je vjerojatno otišlo tekućine još negdje unutra, jer ako se ne očisti, s vremenom se vjerojatno bude pokazalo da ju je trebalo. Za tipkovnicu, naravno traži za taj model laptopa. Ubuduće, pazi kak barataš s pifkanom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Potraži na ebayu. Ja sam za 20$ (10$ roba + 10$ poštarina) nabavio HR tipkovnicu za Acer One. Obzirom da je original bila talijanska, ženska mi je bila zahvalna što je dobila slova s kvačicama.
![]() |
#19 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nije nikakav problem ako se nabave i strane tipkovnice (bez nasih slova) jer je vrlo lako skinuti odredjene tipke sa nase tipkovnice i staviti na ispravnu stranu. Moze na vise mjesta,npr, ovdje: http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101200168 Samo na nabavi potrazi fleksibilne tipkovnice. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|