|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2004
|
? šta je sad ovo.....
Dakle....... kupio sam nedavno mobilca 2500+ overkloko ga na 2530mhz sa fsbom 220 mem : 2-4-4-11 e sad...........radio je besprijekorno stabilno jedno 3 tjedna i odjedanput mi je warcraft3 izbacio "fatal error" i iso sam probat prime95 i izbacilo mi je error u prvih 5 min? koje su to fore...........3 tjedna radi savršeno bez nikakvih errora u primeu 24 sata i sad mi se ovakve stvari dešavaju? wtf? explain ako ko zna ;D PI ES sad mi radi na 2420 i izgleda da nema errora u primeu (radi 2-3 sata ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ploča. Otkazala je poslušnost. Ja bi to tako protumačio. Iako ima i drugih mogućnosti. Događa se. Još jedno na brzaka. Napajanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
btw iam abit nf7s 2.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Koju memoriju koristis da ju teras na CAS2 na 220 i na kolko volta?
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
supertalent2 2.9v |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Hm, to se i meni desilo kad sam stavio preveliki napon na Supertalent.. Napravi clear CMOS i nemoj dizat napon na memi vise od 2.8 V. Pa javi jel pomoglo ![]() E da.. Zasto ne probas na 2-2-3-11 stavot latencije?
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
vec su se slicne stvari desavale ljudima proc stabilno radi na nekoj ferkvenciji par tjedana a onda najedanput ne mogu doc ni blizu toj ferkvenciji
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja bih reko mozda topliji dani, prosli tjedan meni 44°C, sad je proc 54°C i cjeli sistem je topliji..., morat cu razmisljat o smanjivanju clocka, smrc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|