|
![]() |
#242 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je ovo prva igra nakon dugo vremena, osim voznji i multi pucacina , sto me zadrzala vec sigurno desetak h igranja. Sad sam pri kraju drugog chaptera i malo sam zaglavio na onoj velikoj, vatrenoj mrcini sto moram ubit . Pa ak neko ima kakav tip, naka mi slobodno malo olaksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
its slightly turbocharged
|
Ipak sam na kraju vratio sejv skroz do tamo kad sam našao onu biljku za Mongoose i kad sam stvorio napitak sve je bilo OK, Šila je bila tam di i treba biti i išli smo na Kayrana kojeg sam riješio bez večih problema.
Jedino što sam ponavljao i ostale QUestove koje sam bio riješio ali kad je bio taj bug sa Šilom i nisam mogao ići u fajt. Nego, kako se unište one Nekker rupe? Endrege sam riješio ali ne kužim šta treba sa rupama
![]() |
#249 | |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
Ipak sam na kraju vratio sejv skroz do tamo kad sam našao onu biljku za Mongoose i kad sam stvorio napitak sve je bilo OK, Šila je bila tam di i treba biti i išli smo na Kayrana kojeg sam riješio bez večih problema.
Jedino što sam ponavljao i ostale QUestove koje sam bio riješio ali kad je bio taj bug sa Šilom i nisam mogao ići u fajt. Nego, kako se unište one Nekker rupe? Endrege sam riješio ali ne kužim šta treba sa rupama |
![]() |
#251 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
|
Nego, kako se unište one Nekker rupe?
Endrege sam riješio ali ne kužim šta treba sa rupama |
![]() |
#253 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Odlicno, thnx. Treba mi novi silver mac prije nego krenem mlatit dalje. Netko rijesio onaj Troll Trouble ili kakolivec quest iz DLCa? Trebam se nesto raspitat po gradu a pojma nemam koga pitat, nisam ga htio ubit nego mu pomoc da se otrijezni.
![]() |
#258 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() btw prešo sam ju i žao mi je, jest da sam 3. chapter i epilog nekako na brzinu, al ipak to nekako prekratko. dobro epilog ajd, al 3. mi nekako prepre kratak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() baš gledam po netu, http://img199.imageshack.us/img199/6...5200506516.jpg (na gtx 580) wtf :S
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 24.05.2011. u 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne, ne, ovo je moguće.. ![]() Čitam postove o igri (nisam ju ni poceo igrat, trenutno sam na Fallout NV) ali mogu zaključit da je Witcher baš onako društvena igra, kooperativna sa svim članovima foruma ![]() Pa dajte ljudi igrajte sami, čim malo zapnete odmah pitate što i kako, pa draž rpg-a u upravo u vašim odlukama, traženju, razgovoru.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jos kad sam skuzil da je na karti hr. glagoljica...vrhunski dodatak, uzet postojece mrtvo pismo je genijalna ideja. Veliki plus su arkadni elementi poput tucnjave i obaranja ruku, bas lijepo dodje malo relaksacije u barskoj tucnjavi nakon nocnog klanja po shumi, jos da su ubacili neke logicke zavrzlame, bilo bi idealno. Kaj se tice grafike, ful je cudna (FPS i postavke grafike nemaju veze jedno s drugim puno), bas na random varira al nigdje ne steka, tu i tamo trzne samo. Bas me zanima koje ocjene dobiva witcher 2 kod recenzista koji su Dragon age-u 2 dali vise od 50% (po toj analogiji >400%). Moram reci da je ovo prvi vrhunski rpg nakon dugo vremena (fallout je sad fps/rpg pa se ne racuna
![]() Prica+ makljaza lagane gamadi+ opako taktiziranje (HARD) kod vece gamadi + boss-ovi Jos kad sam skuzil da je na karti hr. glagoljica...vrhunski dodatak, uzet postojece mrtvo pismo je genijalna ideja. Veliki plus su arkadni elementi poput tucnjave i obaranja ruku, bas lijepo dodje malo relaksacije u barskoj tucnjavi nakon nocnog klanja po shumi, jos da su ubacili neke logicke zavrzlame, bilo bi idealno. Kaj se tice grafike, ful je cudna (FPS i postavke grafike nemaju veze jedno s drugim puno), bas na random varira al nigdje ne steka, tu i tamo trzne samo. Bas me zanima koje ocjene dobiva witcher 2 kod recenzista koji su Dragon age-u 2 dali vise od 50% (po toj analogiji >400%). |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
Potpis na napisano. Što se tiče "logičkih zavrzlama", ima ih par. Nisu sad neke glavolomke, ali ok su za promjenu ritma (npr. gargoyle quest, crtanje rune kontrolirajući kralja, "skriveni" quest u 3. aktu). Borba mi je jako dobra, samo bombe, noževi i quen sign su prilično OP (koliko ovaj termin ima smisla u single player igri je upitno), posebno s par poboljšanja (igrano na hard). Ako je nekome preteška borba, izabrati 2 skila koji pojačavaju učinak bombi i trčati okolo + spam bombama. Čini mi se da Grapeshot ima najbolji price-performance ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
uf ova igra je veoma frustrirajuca, ne sjecam se kad sam zadnji put igrao igru koja mi je popila tolko zivaca sto se tice borbe i kontrola... ali ostalo sve 5 ![]() Jedno pitanje za ove koji su igrali witchera jedinicu. Kolka je razlika izmedu jedinice i dvojke sto se tice borbe, kamere i razvijanja lika (skillovi, crafting/alchemy i sl)? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|