|
![]() |
#7352 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kill the Irishman mi je predobar, sigurno cu ga jos koji put pogledat ![]() Koji ste gledali film, pogledajte ovaj dokumentarac http://www.youtube.com/watch?v=zD_lWxc7BDA i ovo http://media.cleveland.com/pdextra/phot ... ad0255.gif http://www.newsnet5.com/dpp/news/local_ ... he-fallout |
![]() |
![]() |
![]() |
#7353 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam mislila da će bit veće smeće, ispao mi je film iznenađujuće dobar. ![]() Citiraj:
![]() Ja sam zadnje imala reprize, prvo Silence of the Lambs, nakon toga Hannibal. Hannibal Rising sam preskočila, nije mi taj nešto baš, jednom je bilo dovoljno. :/
![]() |
![]() |
#7354 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Tron: Legacy....nije mi nikako sjeo.... Sad je na redu egzorcizam neki ![]() The Rite,meni odličan,valjda što ga A.Hopkins diže iznad prosjeka svojom uobičajeno odličnom izvedbom. Zadnje izmijenjeno od: trouble. 18.05.2011. u 03:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7358 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Na što je nikolas kejđ spao da glumi u takvim filmovima poslije jednog The Rock, Face Off ili meni jednog od najboljih filmova Lord of War. Inače, nemogu se sjetit kako se zove film ni ništa, radnja ide nekako ovako: na nekom faksu rješavaju neke kalkulacije i niko nezna rješit ovo ono i onda klinac koji čisti podove poslje predavanja rješi nabrzinu problem koji je na ploči ostao.... tako nekako ide, pa ako zna tko nek napiše kako se zove.
![]() |
#7360 |
Why so serious
|
BRONSON Je dobar film za pogledat, film o najskupljem engleskom zatvoreniku ! Lik je sjeban totalka! Kill the Irishman -ovo je puno bolji film, tj meni je predobar! Oba su po istinitim pričama..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Drive Angry; žali Bože vremena za gledanje. Limitless (2011); dosta dobar film, između ostalog ima zanimljivu tezu o pametnima u poslovnom svijetu ![]() Kraj mi je malo mlak i nekako nedorečen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7362 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporuke za Black Dynamite i Hobo with a shotgun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7363 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7364 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Danas navečer bum odgledal Limitless, al jedva čekam ovo: The Devil's Double (2011) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7365 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7368 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() al iskreno, obojica su genijalno odglumili u svim filmovima. makar, nakon Kraljevog govora nisam mogao vjerovati da je to isti glumac koji glumi Barbossu ja budem prvo na kompu odgledal pa ako bude dobar idem u kino ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7369 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bio sinoć na piratima. Ok je film, razonoda. Nego taj 3D, pogledao sam 2 filma do sada u 3D, Thor i Pirate sa Kariba ali mene to nešto ne oduševljava. Da li ima filmova sa većom primjenom 3D-a? U Thoru nisam siguran da je bila i jedna scena sa nečime baš 3d, dok je u Piratima bila kada ženska proboda vrata mačem i fino se vidi mač u 3D, ali osim toga ništa drugo nisam upamtio da je baš bilo dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7372 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Upravo zavrsio s gledanjem Vanishing on 7th street. Trailer je super izgledao, obecavajuce, dobra ideja, ali ja jednostavno nakon sto sam ga pogledao ne znam sto da mislim o tom filmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7373 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7374 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Usput, ako nisi gledao Straw dogs, malo stariji film, posudi ga. ![]()
![]() |
![]() |
#7376 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#7378 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Ktome što volim filmove snimane po Evropi....pogotovo u gradovima koje sam i sam posjetio ![]() Jutros sam se u mukama isusovim zbudio u 6 ujutro te pogledao Vanishing on 7th street....Veve nije znao što reći o filmu,ja znam: SMEĆE! kratko i jasno,za obrazloženje,pogledajte sami,sve bu vam jasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|