|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Case do 800 kn
Bok, kupujem kučište do 800 kn... Za oko su mi zapeli NZXT Hades, Nexa S,NZXT Thermaltake ELEMENT S, Armor A60 i CM 690 II Advanced. Da li mi možete dati svoje mišljenje, ako netko ima/ili vidio neke od ovih u radu, najbitnija mi je glasnoća ventova. LP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pogledaj ovu čitavu temu pa bude ti sve jasnije http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203324 Ja imam CM 690 II Advanced, i prezadovoljan sam s njime. Samo ćeš trebati staviti još par 120mm u njega. Od ostalih bi po meni samo Hades bio u razmatranju...dolazi s njim dosta ventova, ali mi se po dizajnu baš ne sviđa, a i kvaliteta izrade je pretpostavljam slabija nego kod CM. A sad izbor je na tebi, sam znaš kaj ti se sviđa. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 20.05.2011. u 09:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U odnosu na CM, TT je teški šrot i ne treba ga uopće uzimati u obzir. TT i 'high end kućište' ne mogu stati u istu rečenicu.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pred par dana uzeo coolermaster cm690 II advanced s plexijem i super sam zadovoljan, kvaliteta izrade, mogućnosti, hdd cage, tool free. Samo kako ti je kolega napisao ubaci još koji 120mm ili 140mm fan. Definitvan glas za CM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() TT je dobro kućište, ali za ono što nudi je stvarno precijenjeno. Osim toga, ima onaj bling bling efekt sa plavim ventovima i prozorom, što nije svima prvi izbor. U svakom slučaju za 800kn možeš proći puno bolje. Preporučio bih antec p182 ali je jako teško nabavljivo, najčešće samo preko oglasnika.
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Definitivno 690 2 Advanced, čak je sad i na akciju u Linksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ponosni vlasnici tog CMII adv.... kako ste zadovoljni što se tiće glasnoće ventova? neznam tko ga ima da vidim ( čujem) uživo.... thx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ovakve su ti specifikacije: Front: 140 x 25 mm Blue LED fan x 1 / 1200 RPM / 19 dBA Rear: 120 mm fan x 1 / 1200 RPM / 17 dBA Top: 140 x 25 mm fan x 1 / 1200 RPM / 19 dBA Ja sam zadovoljan tišinom, ali sve je to osobna stvar, tak da će možda tebi biti to glasno, ali meni je na stolu pored uha i ne čujem ga uopće, a još sam dodao dva 120mm za upuh zraka, jedan na grafi 120mm i jedan na cooleru od proca 120mm. Nećeš pogriješiti ako uzmeš cm 690. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |