|
![]() |
#3092 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo narucen jedan pa cemo vidjeti sta ce doci.U najgorem slucaju moze biti refund, a disk u najblizi kontejner ili reciklazno dvoriste ![]() Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 20.05.2011. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A u čemu je problem što traži immediate payment? Ono, ako ideš na Buy It Now nekak je logično da imaš paru i da kupuješ sad (Now). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zbog zelenog smajlića djeluje kao ono koji lik, još traži i immediate payment. Takve stvari is potpisa se nauče s vremenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() "It looks like some dude's package. With HUGE nuts." ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3099 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() http://cgi.ebay.com/Western-Digital-...29713907309711 brijem da bum i ja jedan naručio LOL nekaj me privlači pa kud puklo da puklo hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3103 |
Registered User
|
Mozda ljudima treba hitno lova, pa kada je okrenu ljudima vrate refaun i nesto zarade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
taman i ja mislio jednog uzeti iz fore, al evo maknuli ga sa ebay-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3107 |
Registered User
|
Nema problema, svakako cu javiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Obično ima ograničenje da jedan kupac može kupiti samo jedan takav proizvod. Citiraj:
Ako se javiš da je disk fake, onda će ti on reći da mu vratiš i da će ti vratiti novce. Tako onda moraš platiti da ga pošalješ natrag, zatim čekati da on to dobije, te da ti vrati novac (ako u međuvremenu ne nestane). |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kako mi polako dolazi taj 45 dani od kupovine, a itema nigdje, poslao sam mail selleru da rješimo istuaciju i napravimo neki dogovor. Poslao sam mu odgovor da neću otvarati nikakav case protiv nega, ali želim ,ako item ne stigne nakon 45-tog dana, full refund (ako stigne kasnije, da ću mu vratiti novce) E sad, on je meni novce odmah vratio i dobio sam neki cancel transaction case i osobnu poruku "we also send a cancel request to you via ebay, please kindly agree to cancel it, thank a lot"...kaj sad da radim, prihvatim taj case ili? Pomoć, pliz ![]()
![]() |
#3112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
I ovo je nešto dosta jeftino (oko 200 i nešto kn) : http://cgi.ebay.com/Western-Digital-...item20b9b3326c |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Registered User
|
Zanimljivo kako svi prodaju iste diskove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja imam par banalnih pitanja. kako znam na koje sve lokacije prodavač šalje item? da li to piše pod stavkom "Ships to:" ili to samo znači di je besplatan shiping? meni je recimo zapeo za oko ovaj proc e sad, ako je uopće moguće da mi to dodje u hrv, kolko mi je to sigurno kupovati? mislim u smislu carine. da li je moguće da mi to tip stavi kao poklon pa da mi ne otvaraju na carini? kolike su šanse općenito da prođem bez plaćanja carine? edit: i neznam zašto piše u naslovu da je proc 640 a pod specifikacija da je 620 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 | |||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Mhm... Citiraj:
Code:
Shipping to: N. and S. America Iako nije iskljuceno da ga kontaktiras i dogovoris da ipak posalje i negdje drugdje nego sto je eksplicitno navedeno. Citiraj:
Jos to dodas i PDV na sve to, onda jos 345.43 kn + PDV taksi i jos 100 kn manipulativnih troskova. Nemoj zaboraviti niti krizni carinski namet od 532.43 kn + 3.14% od originalne cijene posiljke po tarifnom pravilniku. Mislim da imas jos i rekurzivno zaracunate troskove intermodalnog kontinuuma i to ti iznosi 143.23 kn + 10% cijene postarine. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Carine nema na računalne komponente, platiš PDV 23 %. Gore navedeni seller ti ne šalje u HRV, samo sjeverna i južna Amerika. Iako, možeš m poslat mail i pitat ga bil ti poslao, ja sam tako uspio nekoliko puta. Edit: dok sam ja pisao kolega se jako potrudio i sve objasnio.
![]() |
#3118 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() zaboravio si još 5,00 kn poštaru kod dostave paketa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |