|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bas se i ne sjecam gdje sam saznao, ali tocno se sjecam da je lik napisao da je na h67 bilo vezano oc proca i graficke, koliko god minimalno bilo. Mislim da je bilo na "linus tech tips", ili "NCIX tech tips" na youtube. Ali posto je z68 namjenjen za overclockere trebalo bi biti odvojeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
O ovo na asusovim Z pločama je prekrasno, mislim na intel gigabit ethernet, konačno koriste integrirani mac na svima, a ne neke raltek brodkom il kaj već. Sam da se i ovi ostali kinezi ugledaju na to fiju. ![]() BTW pojavila se i Z68 Delux i ova od prije bez pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
čekaj malo kaj će samo ova 3 modela bit http://event.asus.com/2011/mb/P8Z68/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
|
evo nam i Z68 Điđibajta po nabavi. neki modeli osjetno skuplji od Asrocka, ali i nude više. Gigabyte je i ažurirao stranicu sa novim Z68 pločama. Čak 11 komada. nekako mi se uvijek činilo da GB malo pretjeruje sa širinom ponude jer večina modela je ko jaje jajetu.
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Gigabyte ce uskoro i imati samo Z68 a P67 je zbogom.Tak da su sad izbacili sve. Od UD3 do UD7 ima dosta mjesta pa nije ni cudno sto se islo na toliko modela. Ploca vec ima u I.q. centru od 1300 na vise. Pise da su dostupne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
|
ovo dođe kao nastavak rasprave sa AMD topica ![]() ![]()
![]() |
#524 |
|
u majke ti. 1300 kn i to u Magazinu.
![]() |
#526 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Z68 Motherboards Without Video Outputs? What's the Deal?
With Z68 users can take advantage of both the integrated GPU by itself, or use it in conjunction with a discrete card with the help of Lucid's Virtu GPU virtualization software. To take advantage of this, your display would have to be plugged into the video output on the motherboard, not the discrete card. Or so I thought. In looking around at the various launch boards, I noticed that many GIGABYTE boards did not have video outputs, which seemed to me to be a major contradiction to what Z68 is meant to offer up. After all, the chipset offers two major features, and without video outputs on the board, one of those are thrown out the window. In talking to GIGABYTE about the issue, I didn't get quite a clear enough answer, but hope to hear back from its Taiwan head-office soon.Izvor: Techgage |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
|
ma ok, bilo je i za očekivati. Asusica V-Pro bi trebala koštati oko 1500 kn tako da bi Extreme4 trebala biti bolja kupnja po pitanju cijene. Asrock Pro3 je povoljna, ispod 900 kn. mislim da netko tko se neće baciti u ekstremni o/c može bez beda uzeti Pro3 verziju i ušparati si nešto para. cijene će vjerojatno malo pasti za koji mjesec i nakon što AMD izbaci 900 chipset u prodaju
![]() |
#528 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zanima me sto je uzrok da je u svim web shopovima cijena i5 2500K skocila za oko 100kn? Nisam pratio ostale proceve, jer ovaj planiram uzet tako da ne znam da li je za sve sandy bridge isto. Tocnije, i plocama je isto cijena porasla. Zadnje izmijenjeno od: izi. 13.05.2011. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sto mislite o ovoj ploci: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.702 Svakako sam je mislio upariti sa i7 2600k kojega trenutno nemaju u Linksu. No ono sto me svakako muci jest debelo visoke cijene Linksa. U ostalim sopovima se cijen razlikuju i do 400,00kn pogotovo recimo za Corsairovu memoriju od 8GB na 1866Mhz. No opet vrlo sam oprezan da nekome uplacujem lovu na nevidjeno pogotovo sto sam citao razna neugodna iskustva sa sopovima. Koji bi po vama bio nekako najsigurniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mozes proci i sa ASROCK P67 Extreme4 ako ti bas triba vise pci-e utora i ostale điđe-miđe - male su razlike izmedju Extreme4 i Extreme6 a zadnja je 260kn skuplja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Prakticki kod skoro svih ducana ti ide jos 10% gore, dok u Linksu je cijena kao i za gotovinu. @blue: Ti ne bi kupovao u Linksu, a ja ne bih u Protisu nikad. Usluga im je katastrofa i jednom sam kupio i nikad vise. Da ne pricam koliko su brzi s garancijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
Zakonski rok za ostvarivanje jamstva je 45 dana, od svih trgovina s kojima sam poslovao privatno i kroz firme problem sam imao jedino sa hg šrotom, ali i to pitanje je na kraju rijeseno u moju korist. Na ljude iz protisa se zbilja ne mogu pozaliti, svaki puta kada sam trazio info dobio sam, svaka narudzba je stigla na vrijeme i korektno. Zadnji puta sam slozio prijatelju skoro cijelu konfu kod njih, ostavili smo pozamasnu svotu, cak je na kraju sve ispalo jeftinije i od adm-a, a prevagnuo je samo izbor graficke kartice. Ne moram ni spominjati da bi na potpuno iste komponente konacna cijena u linksu bila gotovo 20% veca. Da seru tratincice, pisaju crno vino i dijele tablu viagre za svaku kupljenu termalnu pastu ne bih im dao niti lipu nađenu negdje na cesti u gradu. Gledaj to ovako, ti imas gtx 560 koju si platio 1600kn, ja takvu istu kupim u stinksu za 2000kn, da li je moja bolja i vrijednija zasto sto oni 'rjesavaju garanciju'? Sto se tice poste i placanja postarine, ugl trgovine snose te troskove, ali to zavisi od potrosene svote, odn, da li je garancija ostvarena ili ne. Dakle, stinks ili neka druga lokalna trgovina samo i jedino u slucaju da si bas prisiljen i7 2600K - protis/adm ~2150 Kn vs links ~2600 Kn ![]() Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 17.05.2011. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Financijski gledam to ovako. Izbor mi je pao na 3 komponente koje NEMJENJAM. Znaci ploca ASROCK P67 Extreme6 , i7 2600k i memorija PC-15000, 8 GB, CORSAIR CMZ8GX3M2A1866C9 Vengeance, DDR3 1866MHz, kit 2x4GB. To je ono sto zelim. E sad jedan dio bih platio u kesu tipa procesor ako prodam moje 3 komponente. Imam covijeka koji daje 2000kn jer toliko ima za sve ali mi se to cini malo za moje komponente?? Barem da mi da 2500kn pokrio bih trosak maticne i memorije iz Protisa-a i onda bih tu kod nas u Osijeku u Linksu uzeo i7 2600k na diners. Tako sam si najbolje sracunao jer nemogu placat na karticu u tim jeftinijim web shopovima osim da dodjem kod njih a to bi bilo sve samo neprolazak jeftinije(gorivo i cestarina do ZG-a). Mislim da je ponudjenih 2000kn za moju maticnu, proc i memoriju malo ili se varam?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
|
Da, to je def premalo, barem 2500-2600 kn bi morao dobiti, ne daj da te cigane. Kartica + links ti je jos gora solucija, jer pored toga sto vec u startu placas skuplje uzimaju ti jos vise zbog kartice. Pogle, kupujes si nesto sto ces koristiti tko zna koliko dugo, za 200 Kn sjednes na bus/vlak odes do zg-a, popijes kavu, uzmes komponente i isiti taj dan ih jos stignes i izmrcvarit |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|