Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.05.2011., 18:15   #10081
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Jel netko od vas za Sljeme sutra? Neda mi se ici sam.

Tempo bi mi bio valjda laganini jer nisam isao gore 2 tjedna, a dole kud se odlucimo.

Isao bi oko 12-13h
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 18:19   #10082
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Prvo, hvala Niku na polovici powerlinka, konačno nakon 2 tjedna da i ja imam vremena za pedaliranje, pa će biti ovih dana nešto, bar malo

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Pa bas i nije

Ja podmazujem sa

http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=23

i zadovoljan sam, ne ispire se tak brzo i ne skuplja toliko smeca na lanac, dok recimo NIKu ulje nevalja jer mu je pregusto

Imas od ine lancoil ali koliko sam skuzio hvata hrpu smeca na sebe. Neko koristi i finomehanicko ulje, ali i ono skuplja smece.

Ak ulje skuplja previse smeca (mislim na prasinu) onda ti to udje medju karike na lancu i onda ta prasina ima ucinak na zupce na pogonu kao da ih smirglas, brze se zupci potrose.

Ja samo koristim taj zeleni finish line, tak da ne znam iz prve ruke kakva su druga ulja, bude sigurno jos neko napiso sa cime podmazuje lanac.

E da, sa WDom ne podmazuj lanac jer on ne podmazuje!
Za sve koji vjeruju maxu, nemojte vjerovati.

Ovaj zeleni finish line je jako loš u odnosu na crveni.

Na dva uspona sam ga dosad imao. Na prvom sam stavio podosta maziva, pa rekoh, idem oprat lanac i stavit propisnu količinu nanovo. Obrisao lanac od viška nakon toga.

Od doma do trga lanac je već bio crn.

Zaključak mi je da sam bacio jebenih 45kn u vjetar jer to ulje nakon svake vožnje moram skidat dolje i novo stavljat ako ne želim smeće u lancu.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova

i zet mi govori, da se vratim natrag u formu
Jel ti došla više vilja?

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
hehehehehehehe, hajde idemo gore po makadamu kustošijanskom, to je vožnjica od kakvih 2,5h za vas u formi i nekih 3,5h za mene
Ja sam za

Nažalost, za vikend me nema (p/s/n), tako da će bicikliranje krenuti od ponedjeljka.
Staro 10.05.2011., 18:26   #10083
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova

Za sve koji vjeruju maxu, nemojte vjerovati.

Ovaj zeleni finish line je jako loš u odnosu na crveni.

Na dva uspona sam ga dosad imao. Na prvom sam stavio podosta maziva, pa rekoh, idem oprat lanac i stavit propisnu količinu nanovo. Obrisao lanac od viška nakon toga.

Od doma do trga lanac je već bio crn.

Zaključak mi je da sam bacio jebenih 45kn u vjetar jer to ulje nakon svake vožnje moram skidat dolje i novo stavljat ako ne želim smeće u lancu.
Pa ja sam zadovoljan sa uljem

Stavio sam bio jednom njihovo ali bijelo, i ono je nestalo valjda u roku od 1-2 voznje po gradu, a ovo moje traje dosta.

Ali ja nakon svako voznje po sumi operem bajk sa slaufom i stavim ulje ponovo.
Staro 10.05.2011., 19:00   #10084
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Buraz i ja odvozili Sljeme popodne. Losjtek gore (poprilično lagano, a tempo je bio čak bih rekao i malo iznad prosjeka), a spust smo kombinovali od žičare desno na 52, pa Nikovom rutom 57ice preko tuluma. Staza kod tuluma i malo prije njega je koma i rađe je izbjegavati. Gore je granje pobacano na gornjem djelu (nisu ga još očistili), a kad se pređe cesta je ogromno kamenje i doslovno rahla zemlja na tlu. Kad smo izletili na makadam kod stare 57-ice, skrenuli smo na Gipsovu stazu i preko Požgaja na Lojstek i onda na prvi stup žičare, te završetak do Lonjščine. Brz, siguran i bez problema spust. Di je trebalo nismo baš letili ko muhe bez glave, a neke djelove sam prošao brže nego prije. Od klupica na Lojsteku pa na prvi stup sam se popeo bez većih problema danas. Baš me išlo.

Nakon 3 vožnje jako sam zadovoljan naočalama. Ne puše ništa, vidi se i kad je u šumi malo mračnije. Za 80kn savršeno. Na zimu će biti još bolje ako se neće magliti (a mislim da neće).

Više ne znam što bih vozio na spustu. U zadnje vrijeme sam odvezao 9tku, 12icu, oba načina 57ice. 20tku na istok ne znam napamet. 8icu jedino, ali to kad ćemo imati više vremena. Moram naći nove staze
Staro 10.05.2011., 19:01   #10085
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
koliko para, toliko muzike.... da si kupio fuel ex-8, ili nesto tako, kunuo bi se u trek. al eto
Mogu ti rec da nisam bas malo para dao, tj da sam za te pare mogo dobit bolji bajk tipa post iznad mene ,Ja sam za svoj dao 3300 on je ovu gore pili uzeo za 3900.Trek, neka hvala
Staro 10.05.2011., 19:06   #10086
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Moje misljenje je kao i Destroyerovo glede zelenog Finish linea - smece od ulja.
Ja sam ga kupio za voznju zimi i to gusto ulje na temp. ispod nule je neupotrebljivo, a i iznad nule ulje jedva ulazi u lanac...ma bezveze ulje.

Na svu srecu ja sam bacio "samo" 25kn, i sad koristim to ulje za podmazivanje vrata od ograde, auta i sl. za to je odlicno

Tko misli da je finish line ulje na mjestu nek proba Zefal (125ml/35kn), pa nek se onda javi.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 19:33   #10087
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Mogu ti rec da nisam bas malo para dao, tj da sam za te pare mogo dobit bolji bajk tipa post iznad mene ,Ja sam za svoj dao 3300 on je ovu gore pili uzeo za 3900.Trek, neka hvala
Htio bi samo rec da si tu pitao koji bajk da uzmes i dao sam si truda i pregledao postove i nigdje nisam vidio da je itko od nas preporucio taj bajk, a i za njega nisi niti pitao sta mislimo o njemu.

Zao mi je kaj nisi zadovoljan sa bajkom ali ako si zadovoljan sa ramom i geometrijom lako mozes prodat dijelove i kupiti neke druge
Staro 10.05.2011., 20:45   #10088
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Ma rama je odlicna, vilja je nova savim ok (V3 s lock outom), zadnji mjenjac je ok, samo bi morao pothitno mjenjati kocnice i diskove i obje nabe jer su uzasno lose, a trenutno nemam love za takve izlete.
Staro 10.05.2011., 20:53   #10089
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ma rama je odlicna, vilja je nova savim ok (V3 s lock outom), zadnji mjenjac je ok, samo bi morao pothitno mjenjati kocnice i diskove i obje nabe jer su uzasno lose, a trenutno nemam love za takve izlete.
sa promjenama kreni tek kada se ovo sve potrosi ili strga jer se inace ne isplati.

Ak ti diskovi skripe, probaj ponovo namjestiti celjusti jer ti mozda rotori grebu po paknama
Staro 10.05.2011., 21:28   #10090
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova

Tko misli da je finish line ulje na mjestu nek proba Zefal (125ml/35kn), pa nek se onda javi.

Ja mažem sa zefalovim dry i wet lubeom, ovisno o vremenskim uvjetima.
imam još doma nešto sitno Joe's dry lubea.
oba odlična, samo ne koristit wet lube po suhom jer totalka zamasti šajbe i jako se prima nečistoća po njemu.
a da ne pričam kaj se dogodi ako ga mastite sa WD-om ili uljem za finu mehaniku..
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 21:29   #10091
no brakes
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
pozdrav,
sutra u DSG-u -20% za keš na bicikle, tako da Demon Hunter i ostali lovu u džep i pravac DSG, ali prije neka još pita, odnosno neka se pravi lud
no brakes je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 22:03   #10092
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Ja mažem sa zefalovim dry i wet lubeom, ovisno o vremenskim uvjetima.
imam još doma nešto sitno Joe's dry lubea.
oba odlična, samo ne koristit wet lube po suhom jer totalka zamasti šajbe i jako se prima nečistoća po njemu.
a da ne pričam kaj se dogodi ako ga mastite sa WD-om ili uljem za finu mehaniku..
Znači taj Zefal je ok ulje, konkretno mislim na dry, dobro podmazuje, ne kupi zmazanoću i ne skida se u roku 1-2 voznje po gradu?

Trebam si kupit neko ulje, a ni sam neznam koje, izgleda da sam nasao

LP

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 22:16   #10093
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
- Tora 318 za 1000-1100kn cca polovno
- kazeta Deore + mašinica i šifteri su oko 700kn polovno/kod dilera (250+150+250 otprilike)
- užih volana sad imaš ko pljeve, svi idu na široke volane (važno je da odabereš dobar prihvat odnosno širinu - 25,4mm ili 31,8mm u sredini volana di ga drži lulica)
- pogon SLX 800kn novi kod dilera

Realno bi mogao i puno manje potrošiti. Samo kaj je sad suša dobrih djelova na oglasnicima. Po meni ti se ne isplati davati veliku lovu na vilicu, Tora 318 će odraditi super posao, a Reconi i Rebe će biti samo malo lakše vilice.
Tnx, idemo vidjeti čega ima na black marketu pa se s vremenom javim ako zatreba još koji savjet
Staro 10.05.2011., 22:32   #10094
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Znači taj Zefal je ok ulje, konkretno mislim na dry, dobro podmazuje, ne kupi zmazanoću i ne skida se u roku 1-2 voznje po gradu?

Trebam si kupit neko ulje, a ni sam neznam koje, izgleda da sam nasao

LP

Ja radim cca 300km tjedno (4 ili 5 vožnji) i podmazujem lanac jednom tjedno, jedino ako idem negdje na makadam, onda 2 puta tjedno bacim par kapi i to je. problem kod wet lubea je u tome kaj je dosta rijedak i zasere mi felge
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 22:48   #10095
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Ja nisam znao šta je bolje pa sam prvotno tražio finish line, ali nisu ga imali.
Potrošio sam jednu bočicu sonax-a, sad imam upravo ovo ulje i predobro mi je

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2011., 23:43   #10096
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
ekipa, ulje sluzi samo da smanji trenje pri prijenosu energije iz vasih nogu na zadnji kotac (sto je apsolutno nebitno 99.999% biciklista) i smanji raubanje kazete i prednjih zupcanika

vidim da vas je dosta zagrizlo za temu ali poanta uber ulja se gubi ako vam lanac nije jako dobro (da ne kazem savrseno) namjesten i u ok stanju
da bi vam lanac bio dobro namjesten moraju vam lancanici (oni krugovi sa zupcanicima) i lanac bit u dobrom stanju, a to je potrosna roba i mora se mjenjat s vremenom, dakle, prije nego zagrizete dati 30kn-50kn za novo ulje odite kod servisera i pitajte ga u kakvom su vam stanju lanac i lancanici

ako cistite lanac i kazetu nakon svake voznje vjerojatno da bi vam i suncokretovo ulje bilo ok

Zadnje izmijenjeno od: hash. 10.05.2011. u 23:54.
hash je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 00:26   #10097
blackened
Premium
Moj komp

blackened's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
pošto su jamisi svi rasprodani, ostalo samo 2011. serija koja je s opremom ravna starijim modelima no naravno daleko su skuplji, s budžetom od 2000 kn ne mogu ništa pametno naći pa sam se odlučio na traženje polovnog. znam da bi trebao prvenstveno uživo pogledati takav bike, no ako možete odokativno reći kolko je ok ovaj Felt
blackened je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 00:43   #10098
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor sale123 Pregled postova
pozdrav,
sutra u DSG-u -20% za keš na bicikle, tako da Demon Hunter i ostali lovu u džep i pravac DSG, ali prije neka još pita, odnosno neka se pravi lud
Ta njihova akcija nije akcija zapravo.

U DSGu se fino dade spustiti cijena ako dođeš sa kešovinom u ruke, isprobano

Spustio sam cijenu 500kn ne htijeći uopće, oni su sami nudili da bi mi dali popust samo da kupim. Zanimljivo je kakve bajkove imaju na akciji, ali daleko od jeftinog su i dalje
Staro 11.05.2011., 01:01   #10099
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
pošto su jamisi svi rasprodani, ostalo samo 2011. serija koja je s opremom ravna starijim modelima no naravno daleko su skuplji, s budžetom od 2000 kn ne mogu ništa pametno naći pa sam se odlučio na traženje polovnog. znam da bi trebao prvenstveno uživo pogledati takav bike, no ako možete odokativno reći kolko je ok ovaj Felt
Gume vele da je malo vožen, zadnji mjenjač da je puno (ili da ga baš i nije pazio kod naslanjanja). Prije godinu-dvije si za 1600kn dobio takav bajk sa tom opremom u dućanu. Danas - jako teško.

Po meni prvo što može (i vjerojatno bude) otišlo jest pogon i vilica. Ostalo može izdurati.
Staro 11.05.2011., 01:40   #10100
Nybelung
Guest

Kako može trgovina mrtvo ladno dat popust od 1000 kuna na bic od 4000? Ili sad u tom DSG-u... gledam bic od pet tisuća pao na tri i kusur.
Pa kolike su im onda marže? I kupuje li itko bic koji nije na akciji?
  Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 02:06   #10101
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Kako može trgovina mrtvo ladno dat popust od 1000 kuna na bic od 4000? Ili sad u tom DSG-u... gledam bic od pet tisuća pao na tri i kusur.
Pa kolike su im onda marže? I kupuje li itko bic koji nije na akciji?
Poprilične

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 06:28   #10102
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Pa neznam Hervis mi nije neka razlika od InterSporta gdje je Nakamura.

Nakamuri na akciji je bilo svega par komada i to je bilo mjesec dana unaprid rezervirano u Splitu bar.
Taj trek je udoban ali je oprema jako losa, straga 7 brzina/ kranc a kod nakamure/explorera jeftinih naba/kazeta 8 brzina

Edit: zaboravih od Treka je 3900 v brake dosta dobar i povoljan, u Splitu u dućanu Leo bike sam ga mogao dobiti za cash/avansno za 2620kn
Ma shvaćam, samo što mi je kolega dodatno pokvario sliku jer mi je rekao da je jako nezadovoljan svojim X-plorerom kojeg je prije godinu dana platio 2500kn.
A problem je što je net kao uvijek prepun "obiju strana". Neki bi uvijek preporučili Trek (npr.) dok neki kažu da ga nikad više nebi kupili.
Zato sam i došao ovdje za pokojit savjet iz prve ruke

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ovaj tjedan/vikend bi opet trebala krenut akcija s tim Nakamurama u Intersportu.
Možeš otić pogledat: Crossrider, Cliff Hanger i Cliff Lite. Cijene su od 1700 do 2400kn, pa tko šta ulovi
Ja inače nemam pojma o bicevima, pa ne mogu reć kakva je oprema na njima.
Ako mogu pitati, odakle ti ta informacija?
Van države sam pet-ned, pa da znam na vrijeme.

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Frend je tog treka platio 1700 kn u Golf Aurori u Karlovcu uz pregovaranje. Zovi ih pa mozda bolji model spustis na cijenu koja ti odgovara. Ili neki drugi bike.
Problem je što do Karlovca i natrag imam nekih 200km, no budem svakako nazvao. Hvala

Citiraj:
Autor sale123 Pregled postova
pozdrav,
Web im je malo nezgodan (što se izbornika tiče). Vidim da uglavnom imaju skuplje bicikle, no da ih ima i u rangu 2000-2500kn.
Imaš li možda kakvu preporuku?

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ta njihova akcija nije akcija zapravo.

U DSGu se fino dade spustiti cijena ako dođeš sa kešovinom u ruke, isprobano

Spustio sam cijenu 500kn ne htijeći uopće, oni su sami nudili da bi mi dali popust samo da kupim. Zanimljivo je kakve bajkove imaju na akciji, ali daleko od jeftinog su i dalje
Korisna informacija, zahvaljujem
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 06:50   #10103
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Imam problem sa vilicom. Kad hoću dignuti prednji kotač na rinzol, imam kojih centimetar (ili par mm, ne mogu točno procijeniti) praznog hoda prije nego amortizer dođe do graničnika zbog čega je praktički nemoguće dignuti bicikl na "zadnji". Znači cuknem ga i amortizer krene u prazno, udari o graničnik i tek onda se diže prednji kotač uz daleko pre malu silu (sve ode na taj udarac).

Probao sam skroz otpustiti i zategnuti jačinu amortizera, ali ne pomaže. Bike je Wheeler 1900 Pro.

Jel netko imao takav problem i da li se može riješiti bez servisa?
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 09:26   #10104
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Tu je bilo lijepih preporuka za bicikle u rangu 2-3-4k kn.

Onog Treka 3900 nije nitko preporucio u to sam siguran, pogotovo ne po punoj cijeni od 3300kn.
Bilo je boljih i jeftinijih Nakamuri, Scottova, Jamisa, Wheelera itd.

Trek radi super bajkove, da se razumijemo, ali entry level oprema ja koliko para toliko muzike, a kod Treka se i to preplati.

Sto se tice popusta, frend je za cash skinuo cijenu Ghost AMRu 7500 za 5550kn model 2011.
Bez popusta je cijena daleko u oblacima, ali s 25% dolje cijena je povoljnija nego preko granice (tesko je naci jeftinije).

Rog joma ne daje popust a napuhali u cijene...budu se naprodavali bicikala ove godine
Staro 11.05.2011., 09:43   #10105
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Demon Hunter Pregled postova
Ma shvaćam, samo što mi je kolega dodatno pokvario sliku jer mi je rekao da je jako nezadovoljan svojim X-plorerom kojeg je prije godinu dana platio 2500kn.
A problem je što je net kao uvijek prepun "obiju strana". Neki bi uvijek preporučili Trek (npr.) dok neki kažu da ga nikad više nebi kupili.
Zato sam i došao ovdje za pokojit savjet iz prve ruke
Vidi, i ja sam bio jako skeptičan, našao sam se u jako nezgodnoj situaciji jer nisam ama baš ništa znao o biciklama i što mi treba a savjeti koje sam dobio su bili: ajde ti ljepo reci nama što tebi treba pa ti damo savjet... Da znam što mi treba nebih ni traži savjet jelda xD
Otišao sam u servisera bicikli najboljeg u Splitu, s njim ljepo pola sata popričao i on mi objasni što je koji dio i na što da obratim pozornost.. Ovog explorera sam slučajno zapazio i kad sam proguglao djelove nema šanse da kupim bicikl ispod 3000+ kn sa tim djelovima... Za ramu sam se raspitao na jednostavan način, probao sam saznati dali je kome ikada pukla/iskrivila se... U svim servisima mi rekli da nisu imali takav slučaj ali bas me briga imam 3 god garancije a to su mi davali samo u Koni i to samo za ramu..
Kad pogledas sve djelove koji su nije mi jasno šta se imaš mislit uopće
6Finger je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 10:47   #10106
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Nakon 3 vožnje jako sam zadovoljan naočalama. Ne puše ništa, vidi se i kad je u šumi malo mračnije. Za 80kn savršeno. Na zimu će biti još bolje ako se neće magliti (a mislim da neće).
ne mogu naci, koje si naocale kupio i gdje?
GT3 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 12:20   #10107
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
ne mogu naci, koje si naocale kupio i gdje?
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=9924

Ebay.
Staro 11.05.2011., 13:40   #10108
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Demon Hunter Pregled postova
Ako mogu pitati, odakle ti ta informacija?
Van države sam pet-ned, pa da znam na vrijeme.
Novi Intersportov newsletter, za svibanj. Piše lijepo: ponuda vrijedi od 12.05 do isteka zaliha.

Edit: Na netu su jako šture informacije o tim Nakamurama. Jedino što sam pronašao je da su prije 1-2 godine ti isti modeli bili 200kn jeftiniji.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 11.05.2011. u 14:02.
  Reply With Quote
Staro 11.05.2011., 14:24   #10109
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

letak
-->
Prosle godine su te iste Nakamure takodjer bile na popustu i kad je sezona krenula sve su se rasprodale u roku keks.
I bas kad sam trazio bajk za curu nije bilo potrebne velicine (a kasnije vise nikakvih velicina).

I onda u jednom trenutku naidjem u westgateu na gomilu bajkova na popustu (vjerojatno su ih povukli s drugih trzista) tako da bi se slicna prica mogla ponoviti i ove godine.

Od sutra idu bicikli na 20% (neki modeli i na 30%) ---> letak
Staro 11.05.2011., 21:26   #10110
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Dečki, ima tko možda lulu od 60-70mm posudit na jedan dan da probam kak će mi to pasati prije nego se odlučim na kupovinu ?

31,8mm prihvat volana.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na