|
![]() |
#1 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
program za katalogizaciju softwarea...
Ovako, kako se hard nezaustavno puni... trebalo bi mi nešto ovako.Naime, ne sada backup svih programa, nego neki software koji bi mi napravio katalog svog softwarea i podataka što imam, kao neku "sliku" foldera i svega što imam instalirano, ako me shvaćate(bilo bi fora kad bih mogao uz to dobiti i direktno popis svih prigrama)... npr-popis svega što imam na d i folderi itd., tako da ja to sve mogu pregledati itd. Pa kad sve ode...shvaćate?Nešto najbolje za ovo, ako netko zna.
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
"Where is it" je po meni najbolji program za to a i najpoznatiji je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
ima jos nekoliko programa slicne namjene medjutim niti jedan nije ni blizu where is it-u ni po funkcionalnosti ni po broju opcija
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Brijem da je Where is it i medju prvima. Sve sto sam ja imao u "rukama" bile su neuspjesne kopije where is it -a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Where is it rulez ![]()
![]() |
#6 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Where is it, slažem se. JAko dobar
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Da ne otvaram novu temu kad stara postoji....Trebam program koji može katalogizirati sve unutar jednog direktorija. Koristio sam where is it za skeniranje dvdejeva ali nisam našao da može skenirati direktorij - samo hardić... Može pomoć? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|