|
![]() |
#7291 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#7295 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo ja radim reviziju strip-ekranizacija koje su me dojmile..i ono, od svih man-ova, najbolji mi boy ![]() terminator 5: geriatrics? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#7296 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako netko slučajno nije gledao Le Roi et l'Oiseau obavezno pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7297 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Tesis - 9/10 Poslastica od Amenábara, španjolski triler s elementima horora. Ne mogu vjerovati da Ameri još nisu snimili remake. Ili jesu? Kynodontas - 8/10. Grčka drama/komedija, uvrnuta i bizarna. Dobar izbor kad vam se gleda nešto "drugačije". Mutant Chronicles - 7/10. Po meni podcijenjen film. Nije neko remek-djelo, ali ima dobru steampunk atmosferu, i sviđa mi se izbor glumaca. Radnja je malo šuplja dijelom i zato jer u filmu nisu objašnjene neke osnovne stvari iz MC svijeta, na primjer Dark Symmetry koji sprečava rad kompjutera i elektroničkih naprava itd. And Soon The Darkness - 4/10. Bezvezan film, počinje usporeno ali kao da gradi neku atmosferu, a kad se konačno nešto počne dešavati totalno je klišeizirano i nezanimljivo. Ako ste mislili gledati radi Heard i Annable - nemojte, anoreksične su ![]()
![]() |
#7299 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7301 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#7302 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Facelessone: gledao si stander-a i killing zoe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 |
Premium
|
Stander može proć... Killing Zoe je iz 93., neće ti on takve "stare" gledat. ![]() ![]()
![]() |
#7304 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7305 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pogledah Insidious - tko se dvoumio (ako ima takvih), film je 'GO'. Totalno sam se iznenadio, jerbo vuče kao da je sniman osamdesetih godina, na taj štih su valjda ciljali. Odlična radnja, rekli bi mnogi - isklišejzirana, ali napetost u filmu je predobro napravljena. Iščekivanje kraja, iako ćete ga predvidjeti...fantastično. Preporuka.
![]() |
![]() |
#7306 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7307 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Premočno, opet će ljeto proći u iščekivanju. Jedva čekam.
![]() |
![]() |
#7309 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A Se7evn uopće ne moram spominjat... Definitivno jedan od najboljih filmova ikad, ne samo u kategoriji trilera. ![]()
![]() |
![]() |
#7311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Se7en mi stoji na hardu već dulje vrijeme i nikak da pogledam, a twin peaks ću skinut, kolko vidim, moram pogledat. Btw, ja isto nestrpljivo iščekujem 'transformatore 3' ![]() To će bit neponovljiv tjedan: ispit, rođendan uz koncert sum 41, i na kraju transformersi treći dio. Ihaj, jedva čekam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7312 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
sa ovim glumcima...ali nece prestati snimati transformers filmove..sve dok stvaraju (ogroman) profit tako je barem rekao ak se ne varam R. Iger (CEO walt disneya) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7313 | |
Guest
|
Pogledao upravo AI opet nakon dosta godina ![]() Dođe mi suza na oko kad samo pomislim kaj bi od te teme napravio Kubrick, a ne čovjek "happy end" Stevo! Citiraj:
Govoriti da noviji (dobri, ne zanima me prosječan blockbuster joe) kopiraju iskušane metode starijih je malo nezahvalno. Činjenica je da nitko nije originalan te da sve što gledamo u filmskom svijetu (od njegovih početaka) već prije bilo u pisanom obliku. Jedino revolucionarno (češće evolucionarno) što se kopira kasnije su tehnike snimanja. Druga strana medalje ovoga o čem pričam je da će samo vrijeme pokazati kako će se neki filmovi oduprijeti testu vremena. |
|
![]() |
![]() |
#7314 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
![]() Pozdrav svima. Zanima me zna li itko ime filma u kojem je neki smetlar na fakultetu genij za matematiku? Profesor na tom fakultetu je rekao da tko uspije dokazati neku formulu dobit će neku nagradu, a on koji nije student tog fakulteta, napisao je to preko noći na ploči pa su tražili osobu koja je to napravila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7315 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Tko voli klasike, preporučujem remek djelo Fritz Lang- M. Posebno je dojmljiva upotreba zvuka, ovo je film o serijskom ubojici i preteča filmova poput Sevena ili Silence of the lambs.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7316 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7318 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7319 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7320 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Tek sam počeo gledati ali mislim da je ovaj film savršen za sve živčane ljude. ![]() http://www.imdb.com/title/tt0106856/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|