|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
(riješeno) Network Controller driver
Pozdrav! Imam laptop HP 625;problem je kod instalacije bežične mreže. Za detekciju komponenti koristio sam Everest koji mi je pokazao da laptop ima Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter (koji sam normalno instalirao te LAN radi) i Network Controller [14E4-4727] [NoDB] koji ne mogu instalirati tj. u Device Manageru mi je taj Network Controller pod Other Devices sa upitnikom. Sada su na njemu Windowsi 7; prije je bila neka verzija Linuxa. Da li ima netko nekakovu ideju kako rješiti taj dotični WLAN? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Moguće da Everest grješi, zašto ne odradiš preko http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&lang=en&cc=uk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Jesam, al to nije taj driver tj. ne da se instalirati.E to me je zanimalo, dal je moguce da taj everest grijesi.budem probao s drugim programom analizirati komponente |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi novi BIOS. Starije verzije su znale imati sličnih problema koje su uspješno rješavane novijim BIOS-om.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hvala svima, proradilo je.Windowsi su 32-bitni. Išao sam driver po driver i proradilo je.Samo mi je čudno što je taj driver koji radi Broadcommov, a onaj drugi Realtekov.Ko ga *ebe, nek radi dok radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eto jako čudno da radi sa Broadcom - ovim drajverom a Device ID počinje sa 14E4-4727 šta je Broadcom BCM4313 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|