|
![]() |
#7234 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
The Hobbit - behind the scenes video... Jedva čekam ovaj film, treba prvo knjigu još jednom pročitat. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=LqzJ1LFh6x0
![]() |
#7236 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
je da je proslo dosta vremena al hobbit mi je kao knjiga bio zanimljiviji od gospodara (nikad kraja pogotovo trecoj knjizi)... bumo vidli kak bu film ispal.
![]() |
#7237 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Gospodari su ispali sasvim solidno. Prvi dio je možda najpoštenija ekranizacija neke knjige koju sam gledao. Iskreno ne znam koliko su radnju mogli pratiti oni koji nisu čitali knjige. Ja sam se gledajući film prisjećao dijelova iz knjige ![]() Drugi dio mi se nije svidio, previše je akcijski napravljen. Zadnji je bolji od drugog iako mi je kraj u knjizi bolje napravljen. Uhhh, kad se sjetim koju sam knedlu u grlu imao ![]()
![]() |
#7239 |
Premium
|
Dobar soundtrack ima Queen od the damned, pa preporučam. Soundtrack, ne film, film je sranje kakvog nema.
![]() |
#7240 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7241 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7242 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda san Exam (2009) Idejom me podsjeća na 12 Angry Men, cijela radnaj se događa u 5 metara kvadratnih ![]() Ipak, preporuka ![]()
![]() |
#7243 | |
Guest
|
Queen of the Damned. Evo, dobio proljev. Idem na WC odmah! Šteta. Heh, kad bi doživio ekranizaciju Lestata, Tale of the Body Thief te personal favourite nakon lestata. Memnoch the Devil. Također da barem budu na razini intervjua! Citiraj:
http://bluray.highdefdigest.com/5108/crow_japanese.html |
|
![]() |
![]() |
#7244 |
Premium
|
E vidiš, Vranu sam zaboravila. ![]() Eh, i ja bih ekranizaciju Lestata, al ak ju nismo dosad dobili... ![]()
![]() |
#7246 |
Premium
|
E sad... ![]() ![]()
![]() |
#7248 |
Guest
|
Meni je taj Constantine žešći prosjek. Mislim. Lijepo je meni vidjeti interesantne teme. Bilo ih je i u True Bloodu, Supernaturalu (pogotovo vezano uz anđele do kraja prošle sezone). Ali na kraju dana. Nije to dovoljno dobro! -- Kaj se tiče Black Swana. Nemam još živaca pogledati. Te drametine mi znaju čamiti i do godinu dana na disku prije nego ih pogledam. Ne zato jer je loš film, često je mnogo dobar ali većinu vremena nisam raspoložen za tak neš. Svatko ima svoje preferirane žanrove jednostavno. Che part 1 i 2 mi čami u kolekciji već prek 2 godine! ![]() |
![]() |
![]() |
#7249 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pogledao Batman Begins i The Dark Knight. Iako sam u pocetku ocekivao da bude dosadan i jednolican,film me odusevio. Nego,vidim da imaju neki Batman filmovi iz 1989 i poslije sa Jokerom,jesu li to isti filmovi ko ovi sada tj.da li su ovi sada prerade ili što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7251 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Haha, jel se ti šališ?? Ako misliš na Batmana s Jokerom kojeg je glumio Jack Nicholson, pogledaj obavezno.. Te filmove sam gledao hrpu puta, predobri su. Drugi dio je s Pingvinom, treći s Two Face i Riddlerom, a četvrti s Ledenim je nekako još i najgluplji (Batmana glumi George Clooney ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7252 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni su izvrstna oba Batmana od Burtona. Jacky kao jocker je genijalan, kao i DeVito i Christopher Walken. Ovi ostali batmani iza toga su bzvze, dok ga se ne ulovi Nolan i onda opet postaje dobar serijal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7254 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Limitless (2011) http://www.imdb.com/title/tt1219289/ Sinoć sam ga pogledao i odličan je ali mi se kraj nije baš svidio ![]() Tko ima priliku neka ga pogleda ![]()
![]() |
#7255 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7257 | |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Exam je nesto drugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7258 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
LJudi,molio bih ako netko zna,pogledao sam trilogiju Undisputeda i Blood and Bone,pa ako jos netko zna slicne filmove,hvala!
![]() |
#7259 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Vratili 110KN a vidio kak to izgleda u 3d ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|