|
![]() |
#7771 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Zar postoji kakav pravilnik EA-a za servere? Ako netko kupi server svojim novcem valjda može izmišljati pravila kakva mu god padnu na pamet i koliko god glupa bila. Ipak je on platio za taj server. Što se njega tiće može postaviti pravilo da igrači dube na glavi dok igraju ili kick ![]() Ili ne? ![]()
![]() |
#7772 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Eh ima ti pravilnik kojeg prihvatis kada server kupis ili igru, ne znam tocno nikad to ne citam ![]() Kao tipa da se ne smiju klase ogranicavat, mijenjat nacin igre, neka costum pravila itd (na ranked serverima jel)...što je po meni glupo, ako su oni tako fejlali balans, pa normalno da će ljudi sami probat koliko toliko popraviti igru...samo što se to nekima to ne sviđa, što mi iskreno nije jasno zašto, jer ako ti se server ne svidi, pa ono nije jedini -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7773 |
Guest
|
ne , ne može se ništa. Da je on rekao da ne "prima igrače iz Hrvatske jer su Hrvati" , to je rasizam....isto kao kad gase servere debila "no jew allowed"..ali ovako , tip će reći da , primjerice..."ne voli igrače iz Hrvatske zbog velikog pinga"...i ajd dokaži da nije... |
![]() |
![]() |
#7777 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jeb** ovo od chitera i retardiranih admina se nije dalo par dana uopce igrat (los niz ![]() uzeli moji diabolic server, ping je fantastican jer je valjda server u hr, samo tri pravila: 1.teamplay 2.no cheats 3.no retards Dobio sam sifre i UI za kick/ban etc, i nemogu docekati da zaljepim SLAPBAN prvom koji nekom ukrade tenka dok ga popravlja ![]() Server je: KOBRE conquest HC, im ga u listi bez problema,al jos je prazan (radi se po danu ![]() Pozz svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7779 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Pyc9+%5E+%5E I uzeli ste samo game server ili i TS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7780 |
Premium
|
Da u HC ih se nakotilo ko zeceva ![]() Mislim da nismo TS jer svi koristimo Steam chat, koje su prednosti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7781 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Kod mene na serveru nema chat spam-a, nema 'PLAY NOW' idiota, ping limit je 200, nema čitera retardiranih i ne podnosim kempere koji su totalno beskorisni timu. Kako god, nema lag-a većinom, a ako i ima to je radi EA master servera. ![]() EDIT: Svi ste pozvani, samo se najavite na TS-u kada dolazite da vam rezerviram mjesto.
![]() |
![]() |
#7782 |
Guest
|
ovo je dorbo ako se ne igra kao cod , jer se tako nemre igrat. Najgori je prijelaz , jer u cod je dosta na HC modu raspalit rafalom nekad , ovdje treba zbilja korsitit zaklone i pratit ekipu. Ima dobrih noob servera i igra postaje bolja kad s otključa ona druga puška za assault klasu |
![]() |
![]() |
#7783 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
dobar dan evo jedno pitanje ajmo reci da sam se navukao na igru na netu i sada moje pitanje probao sam sp na svome lapu i radi mi onako dovoljno dobro za igranje pitanje dali je mp zahtjevniji ili jednostavniji od sp eto tek toliko hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#7792 |
Premium
|
Daj mi objasni to, uvjek me zanimalo. Imas 2000 kilova sa at4. Pucao si 14 000 puta. Po kojoj matematici ti je accuaracy 81.4%, a ne 14.2 ??? ako uzmemo u obzir da su kilovi vecinom vozila, pa ih radis vise jedim hitom, sigurno bi trebao biti ispod 10%...ne kuzim, jesam ja poglupio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7793 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da ali nemaju veze sami killovi sa time, nego koliko je puta on baš pogodio nekog. Možeš ti npr. tenk 5 puta sa time pogodit, ali ga ne raznjeti jer ga hrpa inženjeraca popravlja sa druge strane; ali će ti accuaracy biti 100% jer si ga svih 5 puta pogodio. (ne znam dal tu ovisi gdje ga pogodiš). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7794 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
za vecinu pogodaka transportnih helikoptera koje srusis ne dobijes nista kilova jer svi iskoce van prije nego eksplodira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7795 |
Premium
|
Aha, tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7796 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
No opet ako pogodis npr heli i unistis ga kao i jos 2 putnika unutra, napravio si 3 hita sa 1 raketom pa ti je accuracy 300% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7797 |
Guest
|
opcenito kad ostetis ili ozlijedis vise vozila/igraca accuracy se podebljava. glupo, ali na kraju krajeva i nebitno. |
![]() |
![]() |
#7798 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da nije tako. Jedna raketa i jedan hitmark je 100% preciznost. Kada pogosiš Apache mislim da je moguće dobiti samo jedan hitmark iako ubiješ dvojicu. Jedino na Blackhawku nekada se dobiju 2 ili više hitmark-a i to zato jer iz Blackhawka uspiješ iskočiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#7799 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.pohrani.com/f/2J/lZ/23yoWzlv/pwn.jpg ovako to izgleda kad imate dobrog vozača ![]() ![]() i na kraju... http://www.pohrani.com/f/3d/bq/2qkwf...-04-18-23-.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7800 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koja je situacija sa Bnetom i pingovima u ovoj igri? Planiram se prebaciti sa T-coma da uštedim lovu, a i imaju novu instalaciju u mojoj zgradi pa ne bi trebalo biti problema...
![]() |
|
|