|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
CTRL + F12 > tab "forms" > "password Manager" > pobrisi sve i kad budes nanovo dodao password i user name pitat ce te jel zelis spremiti i sljakat ce
![]() |
#994 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
ak imaš ekstenzije instalirane vjerojatno ti se kolje s nekom najlakše rješenje - instaliraj ekstenziju lastpass - odlična je eh kad si uninstall radio jesi li pobrisao folder u kojem ti se prvotno instalirala opera i folder u documents&settings/user/application_data/opera mislim da se tako radi kompletni uninstall, inače ti ostaju postavke od prijašnje instalacije i ekstenzije i ostalo NAPOMENA: prvo sejvaj bookmarkse i ostalo šta ti treba da mi ne ebeš kasnije sve živo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel normalno da Opera ne prikazuje na www.adm.hr onaj prozor sa popisom robe? http://i53.tinypic.com/2dw8bv8.jpg ![]() About Opera Version 11.01 Build 1190 Platform Win32 System Windows XP XHTML+Voice Plug-in not loaded |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#998 | |
Registered User
|
Citiraj:
možda ti on blokira meni normalno radi i ak imaš ad-block ekstenziju, makni je i koristi operin content blocker |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Premium
|
Da, Adm je sređen sa "mask as firefox", hvala! ![]() Još samo da sredim http://www.nabava.net/ Search polje nije "klikabilno" ![]() Firefox sad koristim samo za pretraživanje cjenika preko nabave. Probao sam brisati cookie u operi, cache, maskirati kao firefox/IE i opet ništa. Ne mogu koristiti search polje jer ga opera uopće ne prepoznaje kao polje za unos teksta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Premium
|
Naveo si me na pravi trag....ali nije addon nego nešto još banalnije. Prikaz svih stranica je zoomiran na 120%, kad je tako onda mi search polje na nabavi nije "klikabilno" ![]() Na 100% radi okej, eto, nevjerojatno ali istinito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Registered User
|
pa ne znam zašto bi trebao maskirati ADM kao ff meni radi normalno u operi bez ikakvog maskiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
muka mi je vise od tih opera snapshootova a jos vise od mamlaza koji ih skoro svakodnevno instaliraju i klicu kako im je to super (ne odnosi se na tebe vec na autore komentara ispod svake nove alfa beta gama verzije).. Moje iskustvo je da to (skoro) uvijek rezultira potrebom friske reinstalacije opere kad izade final build.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidim promijenili malo speeddial u beti, a ja tek nedavno otkrio kako povećati broj redova/stupaca i napokon dobio ono što sam htio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Neznam jel meni stara beta bila shebana al brate ova finalna verzija mi je dosta brža. Novi speed dial mi baš odgovora, pogotovo opcije sa zoomom pa si ih porihtaš kako ti odgovara. Nisam primjećivao na ranijim verzijama to, možda je i bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Registered User
|
kak se miče iz novog speed diala ovaj search? izbrisao bing u search opcijama ali mi se na njegovo mjesto nasadio google search ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Registered User
|
hvala jel znaš još kako podesiti slike linkova u speed dialu? drugačije mi prikazuje slike nekih stranica nego prije, u večini samo dio oko loga foruma/stranice |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Registered User
|
As of version 11.10, Opera for desktop allows content creators to control how their site looks in Speed Dial. By default, Speed Dial uses a screen capture of the web site. But now site owners can specify an icon or serve Speed Dial-specific CSS or content. više nije screen capture za sve pa mi je čudno malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Čudan mi je ovaj speed dial. Malo mi je glupo što je scrollable. Na prošloj verziji je samo smanjio veličinu "kučice". Brzina browsera je za sada odlična. edit- zna netko jel moguće kako promijenit sliku na speed dialu? Za par kučica me slika živcira, odnosno ne predstavlja ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
|