|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
IR upravljanje na USB
Pozdrav može pomoć. imam ir prijemnik po shemi Igora Ceska. program Girder. plugin Igor... i to je radilo kao beba na serijskom portu. Sad sam prešao na laptop i usb. kupio kabel serial na usb i spojio. ali... Girder radi ali mi prima nebuloze sa daljinskog. svaki put drugi kod sa iste tipke. probao više daljinskih ali ista stvar. dali postoji koje drugo rješenje. Os je Vista32 bitna girder verzija 3. radilo i na visti al preko seriala. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
ah, shema za serial je par puta jednostavnija neznam dali bude ti to radilo kak spada... uglavnom mene je to isto tako zabejavalo dok nisam skužil da treba iskorpirati IgorXP plugin u plugins folder od girdera i aktivirati ga. Evo ti plugin. Javi ako si što sredio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Akutna lijenčina
|
Negdje sam pročitao na ovom forumu pred par sati za EventGhost, predobra stvar, šljaka sa mojom USB receiverom, ima i integrirani cesko-v plugin, obavezno instaliraj. stvar šljaka iz prve... (download) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Gdje si nabavio usb receiver? Zadnje izmijenjeno od: reno666. 20.04.2008. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Akutna lijenčina
|
Probaj iz EventGhosta ako ti ga prihvati kao universal infrared receiver... neda mi se zajebavati sa slaganjem toga, dijelovi te malo dođu ali je jedini problem i zajebancija programiranje atmela. Kupi te dijelove i daj nekom elektroničaru da ti to polemi za par piva ![]() U ovom EventGhostu sprogramiraš ovaj IC u roku 5 minuta i dalje pičiš muziku i filmove iz kreveta, koja komocija, nikad više girder ![]() Evo ti demonstracija IC porta (snimano je izbliza da se vidi kako reagira receiver, efekt se čuje na muziki u pozadini i vidi se ledica na receiveru dok ulovi signal iz daljinskog) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
|
|