|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
My computer ne prepoznaje novoinstalirani hard
Ugradio sam novi dodatni hard od 80 gb. Postavio ga uredno kao slave, formatirao ga, dao mu ime (G), u Disk managementu ga označio kao aktivnog i u svim načinima ga računalo prepoznaje kao uredan disk, jedino ga nije moguće vidjeti u My Computer ( što je i najbitnije da bi ga mogao i koristiti). Windowsi su XP Home i ako je bitno za priču, stari disk (master) sa dvije particije C i D je FAT32 a ovaj novi (slave) sam stavio NTFS, može li to biti problem?
![]() |
#2 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: My computer ne prepoznaje novoinstalirani hard
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Jesi li stavio disk na isti kabao na kojem je prvi? NTFS i FAT32 nebi smjelo igrati ulogu jer kod jednog frenda radi bez problem, ali svaki disk ima na drugom kablu i ima WinXP Pro sa SP2. Nadam se da sam pomogao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
sam da mi te videt kak si instaliral OS na S-ATA disk koji ak je PIII u igri valjda na PCI kartici..... joooj , bas je postalo zabavno.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: je,je..
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Prigorec po defaultu
|
![]() @Buba:hinc! ![]() a znajuci kak su nasi Junci(JR) strpljivi ..samo si mislim....kak ta instalacija moze zgledat.. Buba,sala..,kuis,ne? ![]() ![]() @ostali: da nebi ispal stari spamer i oftopicar,odgovor si je covjek sam dal..OS na FAT particiji ne vidi NTFS particije...Bar dok se ne posarafi sve,a uvjek ima nacina...tak bar Rakonja veli,a kaj se tice diskovlja..tu mu skidam kapu i potkapu..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: hehe.
Citiraj:
Something said or done to evoke laughter or amusement, especially an amusing story with a punch line. I refuse to participate in such frivolous action. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
nemam kaj napisati
|
Re: hehe.
Citiraj:
@mitzek vidim da je čovjek novi na forumu, pa ga ne treba odmah napadati. Ne znaju svi sve o kompjutorima. Na greškama se uči. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a kaj smo mi uboznica? uff, ne tak davno kad sam ja "opal" na forum,se je drukcije pripovedalo..mladji su ucili od starijih,pokusali doprinjeti sa svojoj mladoscu i svjezom mozdanom tvari za dobro svih, a ne lupetat po svim threadovima koji mu se dopadnu...Znam, znam.. zvucim ko Vasi Tateki i dedeki... ![]() nadalje, ne zelim nikog novog na forumu ni ponizit niti vredjat,ali primjetio sam da ama niti 10 % novog zivalja nema tri ciste procitati pravila ponasanja i koristiti Trazi u opcijama foruma da bi nesto proucili, nego svaki drugi thread zgleda ko ovaj... sorry, ja moro rec kaj mislim, pa ipak je ovo neki fakin forum, ne? a ak bu se svak napizdil na nas starosjedioce na forumu ,misleci da se ponasamo i drzimo kak mudre sovuljage..zajebite! naucil sam 300 stvari od mladaca kojima mogu lahko bit tata... prema tome ,nije da ne cijenim mladost, samo mi se ne svidjaju musavi smrkljivci koji cim skupe 10 posteva prosipaju pamet i prodaju muda od bubrege.. ak ne vjerujete starom Mudonji..ukucajte si u Trazi nekaj i 90 % je da bute nasli od prije 5,10 metri to kaj vas interesira.... bah,sad bute rekli da mi je to od dijete il nejebice pa da sam nervozan.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: hehe.
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Re: ma da...?
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Prigorec po defaultu
|
![]() sreca tvoja kaj te jos trebam.....inace bi te tvoje Toplice popisal zi svojega brega,da im se voda procisti., fakin jen... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mitzek se nes prosiril................ na forumu narafno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
driver
|
Re: ma da...?
Citiraj:
namakali, tak nam je danas imendan, pa ti ovim putem želim se najbolše, puno ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Re: Re: ma da...?
Citiraj:
uvijek vam rado peneze zememo ![]() comment@sig willy, a ne willie ![]() Igrao sam ga na Spectrumu 128 ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
driver
|
Re: Re: Re: ma da...?
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Re: Re: Re: Re: ma da...?
Citiraj:
![]() Nakon toga negdje 96 upala 486 na 133, tj 150 ![]() Sutra se ide na pravi OC, s otvorenim prozorom ujutro ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|