|
![]() |
#241 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
provjeri samo taj zadnji lijevi zvucnik, izvadi ga van i probaj na bilo kakvom radiu. Ako radi ok onda ti je propucao kanal na radiu.. Posudi od nekog radio ili zamjeni svoj. Moralo bi radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
@tiho: falit ce ti basa svakako ne samo njega nego i kicka na 13-icama...i s tim kaj ces kupit focala za soma kn nece nis postic znacajno vise nego i s orginalima ako ih nespoji na neko pojacalo i da im snage i nenapravi dobru pripremu za njih....sve ovisi sta ocekuje od njih da,,,jel tu nema onog kolko para tolko muzike,,, nego kolko pripreme tolko muzike... @juan moze koja slika tog boka da vidim o cem se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Je, DSP je negdje zaribao u sistemu. Zamjenio sam kanale i problem se samo preselio na drugi kanal. Problem je što nitko to ne želi gledati. Čak i kad sam vadio vw gammu van i uzeo alpine, u Ronisu su rekli da je to nemoguće spojitim, odnosno prijedlog je bio da provlačim nove instalacije i lotam žice direkt na sisteme. LOL, kako da ne. HU sam uspio spojiti sa adapterom koji nosi ime "adapter za audi aktivne sisteme", pa je valjda bilo teško povezati da jedan gti ima išta zajedničko sa audijem. I naletim u oglasniku na polovni sub i dsp jedinicu i kupim da se riješim traženja majstora koji bi uopće htio uklanjati takav kvar. I stvar bude još više ironična, i na tom drugom kompletu ista stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
|
Da tebe ne zahebavaju negdje kabeli od tog kanala jel cisto sumnjam da na oba dsp-a isti problem...ako hoces mogu ti dat broj od decka iz galdova kraj jaske koji se bavi popravljanjem sveg i svaceg a pogotovo auto akustike i fakat decki iz cijele hrvatske dolaze kod njega popravljat pojacala...pogotovo ovi s db draga....i nema sta nije slozio pa ga cimnes dogovorite se doletis do njega pa ti pogleda nece te odbit sigurno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Jedno glupo pitanjce, jesi ti probao dsp prije nego si ga kupio? Mislim na taj polovni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Eddie
|
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 07.02.2011. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 07.02.2011. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Eddie
|
Ne znam baš da je premalo snage, vidio sam da prilično dobro radi sub (na yubitou) sa 150W RMS-a. Kolega ga je imao u BR kutiji, ne sjećam se s čim je terao ali to je lupalo ajme. Izgleda će sutra biti sve smontirano. BTW, sad kad gledam tvoju kutiju izgleda isto ko moja, čini mi se da sam se ja preračunao u računanju litraže HAHA. Iznutra uopće nije dampirana, šta dobivam i gubim sa damping spužvom?!
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 08.02.2011. u 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Dampingom gubiš kune u naovčaniku a dobivaš to da ti kutija manje rezonira, čvršči i definiraniji bass... Kompresija od 52L je definitivnoo prevelika... 150W definitivno neće taj woofer iskoristiti do kraja posebno u kompresiji... radit će on i na manje ali ne punim plučima! uvijek je bolje imati rezervu snage. kad pojacalo radi na max-u gubi se na kontroli itd... a kad se gubi na kontroli dolazi do klipanja a onda najčešče i do bjelog dima... a pojačalu neće biti ništa ako je na kutiju prišarafljeno, ako ti je tu zgodno ne moraš ga micati |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
|
mislim da ova litraza mozda namijenjena za bas refleks ali neko nije imo love za cijev he he pa nije izbusio rupu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jel zna netko nekoga da izrađuje distance ili adaptere za zvucnike? uzeo sam 16.5 zvucnijke hertz DSK 165 i ne stane mi u rupu,odnosno,fali mi 2cm dubine...dakle nekakav adapter od mdf-a debel 2cm... radi li to tko (za prodaju) ? glupo mi je kupovat ubodnu pilu samo za to... btw auto je civic type r...
![]() |
#258 |
Premium
|
Kupio sam pojačalo Helix H400 Esprit http://www.audioaffinityusa.com/heli...ers_esprit.htm Vani dođe 350 eura ja sam ga dobio za 700kn polovnog u odličnom stanju... Nisam puno razmišljao možda sam i trebao pogledat na netu prije ali mislim da nisam fulao...jeli imao netko iskustva s istim?
![]() |
#260 |
Premium
|
nisi puno platio... super pojačalo je to... šta planiraš spajati na njega? ove hertze ili? btw imam dva para tih dsk-a i zadovoljan sam. sasvim zadovoljavajuće rade i spojeni samo na radio (bez vanjskog pojačala)
![]() |
#262 |
Premium
|
uf slažem se za dsk visoke (dt-16 im jeoznaka akose ne varam)... imam u prednjim vratima dva para 16-ica i jedan par visokih... dva po vratima bi bila previše za uši... ovako je relativno prihvatljivo. ali i za 350kn po paru kolko sam ih platio nove se ne mogu buniti. zadovoljavajuče su radili preko zime... sad je došlo toplo vrijeme pa ću vjerovatno visoke zamjeniti kad mi se bude dalo rastaviti vrata i provuči kablove iz gepeka. na ormaru čekaju novi visoki i jedan 4ch amp... kickovi ostaju iz DSK sistema zasad
![]() |
#263 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma kick još igra oke, čak i ova 13ica... zapravo iz cijelog kompleta bi ostavio samo kickove, stavio skretnicu prvog reda na kick i novi visoki i ta priča je riješena... onda još samo izlit woofer, zamijeniti amp bla bla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
Pojačalo je ipak HXA 400 a ne Esprit ![]() pitanje... Ovako,imam Hertz DSK 165 i iza Pyle eternal http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLE69%2E3 Spojio bi to sve na pojačalo Helix HXA 400 MK2 http://amp-performance.de/469-Helix-HXA-400.html Šta sve treba kupit? Ja nebi ugradnju radio,ali čisto da opremu riješim...ako može preporuka kabela i gdje da iste nađem...(ronis?) Btw u budućnosti planiram mjenjat DSK165 za ESK165 ili nešto treće,uglavnom upgrade u svakom slučaju... Bilo bi idealno s linkovima! ![]()
![]() |
#265 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali trebalo bi to ok svirat,nije ni pojačalo baš puno snage ali nadam se kvalitetnom zvuku ponajviše zbog amp-a
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
|
Ma ok su i dsk... Naravno da su esk kvalitetniji, ali onda možeš za par stotina kn više i Hsk uzeti i tako u nedogled... ![]() Puno više ćeš dobiti dobrom pripremom vrata (damping/paneli itd...) nego sa, za "par kuna", kvalitetnijim zvučnicima... ako ti vrata nisu dampirana možeš zaboraviti na kvalitetan zvuk... osim ako voziš neki auto visokeklase koji samo po sebi ima kvalitetna i masivna vrata
![]() |
#270 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|