|
![]() |
#7713 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bar nije ko CR2 gdje svaki retard moze chitat mjenjajuci .ini datoteku, aha scar=50, budem stavio na 200 i vidim sta ce se dogoditi...cool 1 shoot killovi, koje lame odnos prema kupcima, a za chitere ce 100% okrivit piratsvo na pcu...ovdje bar treba coder da napise cheat ![]() Opako se razmisljam da se pretplatim na AA u dokolici da vidim o cemu oni to pricaju na tim forumima ffs.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7714 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni ti ljudi koji "drže" PB nikako nisu jasni,pretpostavljam da su plačeni od strane proizvođača igre da naprave PB podršku za tu igru jer nisu valjda ludi da to sve rade bespla. Zašto se onda oni npr. ne registriraju na taj AA i druge stranice gdje se prodaju cheatevi i kupuju redovito te cheatove kad izađu,nije neka velika lova u pitanju,i tako bi mogli odmah po izlasku cheata vidjet njegov "kod" ili šta več i odmah apdejtat PB? Ne kužim se u programiranje i to kako cheatovi točno rade pa sam možda bubnuo glupost,ako se netko bolje kuži u to neka objasni zašto oni tako ne postupe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7715 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovaj AA cheat je 100% undetectable od strane PB-a, jer se klijent veze direktno na AA server i sa njega "strima cheat" ako to tako mogu nazvati, tako da PB skenirajuci sta vec skenira nema sanse da ga nade. E sad, kad bi PB ili sama igra ili neki treci anti-cheat software smio skenirati sve procese na tvom kompu,a ne samo ovo sta sad radi (vjerojatno samo procese/igru/ram/cash), vec kad bi mogao "vidjeti" ajmo reci da se ti se pc veze na IP s kojega se strimaju cheatovi, sve bi bilo lakse. Al ne smije i tu prica zavrsava. S druge strane nije mi jasno zasto ne. Blizzard recimo u sc2, wow etc sasvim fino u kad kliknes OK na onaj zid texta prilikom instalacije, slozio si se da ti monitoraju SVE sta bi moglo dovesti do krsenja UELA, i nitko se ne buni, privatnost prava korisnika na stranu, i svi su sretni kako val za valom banaju cheatere. Ono sta jos nisam prokljuvio: 1. zasto EA ne napravi isto?/ili bilo koji proizvodac fps-a, sad je vec smjesno, homefornt/crysis imaju 20$ hackove vec prije nego li su izasli, a ovi ih vec najavljuju za bf3..... 2.Kolko je tesko pravnim putem ih ugasiti? ; kladim se ako se sutra registriram na AA, posaljem sc kako cheatam i rugam im se, da ce moj account bannati, a AA ce i dalje biti na mjestu :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7716 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda se radi o nekakvoj simbiozi proizvođača cheatova i "anticheatova". Lijepo jedni drugome stvaraju posao (i profit) i jedini koji pljugaju ovdje su pošteni gejmeri. I kako paderi i cheateri koji stoje na vrhu leaderbordsa još uvijek imaju profile meni je nevjerojatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7717 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
mene ovo pitanje muci jos od vremena kad sam zbog cheatera prestao igrati America's Army nije mi jasno da nitko, ali bas nitko nema par milijuna $ za uloziti u zastitu svog AAA naslova u kojeg su ulozili nekoliko stotina milijuna $, nije mi jasno ![]() btw. jeste primjetili da nitko ni ne spominje zastitu za BF3, ni na forumu, ni novinari u svojim interviewima, nitko |
![]() |
![]() |
![]() |
#7718 | |
Premium
|
Citiraj:
1.NE moze biti toliko tesko zatvoriti site/banati lika sa AA u imenu na vrhu ljestvice zaboga 2.Svaki put kad banaju cheatera ovaj samo kupi novi cd-key (extra $$$), a ekipa kojoj kvari filing je vec svoje $$$ dala pa nema smisla sada ulagati da se zastiti njih Ma meh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7719 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Meni se gade cheateri još od vremena IDKFA, IDDQD, DNSTUFF i DNCORNHOLIO. ![]() Ne vidim smisao cheatanja. Botovi u diablu su barem imali nekog smisla (iako mi se i oni gade) jer su ljudima davali itemove, al ovdje mi je jedina zabava igranje. Cheat oduzima jedino zabavno u ovoj igri. Nikad ne ću bit ni blizu vrha ljestvice, al i ovo malo što sam napravio, napravio sam saam. Meni cheat ubije igru, a još gore mi je kad naletim na cheatera, pa mi on ubije zabavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7720 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#7721 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Igram danas Valparaiso i skočim sa brijega pred neprijatelja, saspem u njega rafal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Neznan jesam li naletija na neku bug/megalagg ili jos neki cheat al san se ono posteno nasmija (da nebi zaplaka)...uglavnom branim na rush-u i dode neki lik taman do objectiva i ja ga ubijen ..al vidi cuda nakon 5-6 sekundi objective se arma sam od sebe...nije bilo nikoga okolo jer sam samo došeta do njega i disarma. ps. nisan prije spominja al ingame nick mi je ivan_st (level 48 ...nisan noob al ni neki strucnjak) pa ako ocete bacit koju partiju slobodno se javite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7723 | |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nije sve u cheat-anju, prije da nas EA sve pomalo prcen sa QoS-om...
![]() |
![]() |
#7724 |
Addicted to music.
|
Dobio sam admin ovlasti na jednom serveru sa solidnim pingom! Nizozemci me vole! ![]() Uglavnom, napokon igranje na cheater-free serveru.Yeey! Kažem vam sve poslije, dragi moji prijatelji. ![]() Čujemo se na TS-u. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7727 |
Addicted to music.
|
@ Neo, vremena ne pamte kada si mi ti zadnji put tag uzeo.No, zato pamte kako ja tebi uzimam jedan...po jedan. ![]() @ Lepi - No, tri mape su za sada u rotaciji, incl. Valparaiso, naravno.Dodam još kad se dogovorim s ovima.
![]() |
![]() |
#7728 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7730 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
OT: Zaigrao sam malo stariji DICE-ov proizvod danas malo za promjenu i gle čuda, ni tu detekcije nevalja... baš me zanima hoće li biti drugačije sa BF3 ![]() http://youtu.be/a3huiLl82hM?hd=1 Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 07.04.2011. u 04:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7731 | |
Premium
|
Citiraj:
1. choper 2. jet 3. parkiras se kraj cratea i nadespam Ako bas inzistiras da moras pogoditi nekoga, mg36 nije TOLIKO tragicna kao sve ostalo. Full sam zaboravio kako mi ova: "enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted", debilana ne nedostaje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7732 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 07.04.2011. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7733 |
Guest
|
e kak počet ![]() |
![]() |
![]() |
#7734 | |
Guest
|
Citiraj:
e drito to! Baš me briga koji sam po rankingu glavno da se mi zajebavamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7735 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
Cheatera ima, ali čak i America's Army, koji je imao najbolje sređen PB i kickanje i bananje cheatera imao je hrpe cheatova i cheatera. Čak me ne živciraju toliko oni koje odmah skužiš da su cheateri (ono, headshoti s jedne na drugu stranu mape) nego oni koji negdje čuče i po malo prduckaju metke uokolo i ubiju hrpu ljudi a da nitko ne skuži jedno 2-3 runde. Ja igram BFBC2 isključivo jer je zarazno zabavan kad imaš dobru ekipu. Nađe se nekad hrpa tutleka koji stoje kao vrtni patuljci i gledaju mene kako jurim do protivničkog MCOM-a, tamanim protivnike i ginem od tenkovske granate da bi se netko nakom 3-4 minute sjetio opaliti mortar attack ili šiknuti raketu prema tenku. Nekad si dam gušta pa sa dobre pozicije bacam 40mm granatice po protivnicima, razrušim pola sela, nekad glumim Mad Maxa sa Humveyem, uglavnom, znam se i dobrano nasmijati kakvih ima sve komičnih situacija. Zadnje sam pucao od smijeha kada sam jurio do MCOM-a, naletio na protivnički tenk i trčao oko njega dok me tip pokušavao naciljati i pregaziti, trajalo to nekih dvije minute, još se ja čudim da me nitko od protivnika nije gađao a moja ekipa raznjela tenk raketama tako da sam sa malim zakašnjenjem ipak stigao do MCOM-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7736 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma sve to stoji , zabava je ok, ekipa je ok.I citere nekako podnosim, ali igrati HM od 1000 ticketa, preko 15-20 k bodova i sta ja znam i 100 ticketa prije kraja samo freeze ??? bez obzira na oc , mrezu itd igra je u banani.Ova ekipa po sluzbenom forumu koja kaze provjerite internet konekciju su placeni dupelisci i nemaju veze s vezom.I dalje igram bc 2 jer je zabavan i nemoze dopizditi ali crash pri loadingu, pa igras pa crash u pol igre pa opet udjes i igras i kad nekako uspijes zavrsiti mapu, crash prilikom mjenjanja mape i loadinga.
![]() |
#7738 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7739 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako hočeš igrati CoD, igraj CoD! Ako hočeš igrati BF, igraj BF! Zašto bi netko želio da BF bude CoD?! Jbt pa ti ako želiš igrat arkadu tipa NFS, ćeš kupiti i instalirati GTR, LFS, nema sada veze što, i očekivati i željeti da bude NFS? ![]() Ljudi igraju BF umjesto CoDa jer je to potpuno drugačija igra od CoDa i ne žele da se to promijeni, pa zašto sada odjednom svaka druga osoba želi da svaka igra bude "CoD like"? Pitam se zašto se DICE sada, umjesto da teži poboljšanju BFa, oni teže poboljšanju CoDa što potvrđuje i ona njihova zadnja izjava što je netko ovdje postao. Jbt oni se krenu natjecat a CoDom umjesto da rade BF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|