Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.03.2011., 14:36   #7711
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
znači uskoro treba očekivat botove.gg
Staro 30.03.2011., 14:51   #7712
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Šta im je sada previše i stisnuti lijevi klik?!?!
lol@Lepi2407
Staro 30.03.2011., 15:41   #7713
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Bar nije ko CR2 gdje svaki retard moze chitat mjenjajuci .ini datoteku, aha scar=50, budem stavio na 200 i vidim sta ce se dogoditi...cool 1 shoot killovi, koje lame odnos prema kupcima, a za chitere ce 100% okrivit piratsvo na pcu...ovdje bar treba coder da napise cheat

Opako se razmisljam da se pretplatim na AA u dokolici da vidim o cemu oni to pricaju na tim forumima ffs....
zen_sux je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2011., 16:28   #7714
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Meni ti ljudi koji "drže" PB nikako nisu jasni,pretpostavljam da su plačeni od strane proizvođača igre da naprave PB podršku za tu igru jer nisu valjda ludi da to sve rade bespla.
Zašto se onda oni npr. ne registriraju na taj AA i druge stranice gdje se prodaju cheatevi i kupuju redovito te cheatove kad izađu,nije neka velika lova u pitanju,i tako bi mogli odmah po izlasku cheata vidjet njegov "kod" ili šta več i odmah apdejtat PB?
Ne kužim se u programiranje i to kako cheatovi točno rade pa sam možda bubnuo glupost,ako se netko bolje kuži u to neka objasni zašto oni tako ne postupe?
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2011., 16:46   #7715
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Meni ti ljudi koji "drže" PB nikako nisu jasni,pretpostavljam da su plačeni od strane proizvođača igre da naprave PB podršku za tu igru jer nisu valjda ludi da to sve rade bespla.
Zašto se onda oni npr. ne registriraju na taj AA i druge stranice gdje se prodaju cheatevi i kupuju redovito te cheatove kad izađu,nije neka velika lova u pitanju,i tako bi mogli odmah po izlasku cheata vidjet njegov "kod" ili šta več i odmah apdejtat PB?
Ne kužim se u programiranje i to kako cheatovi točno rade pa sam možda bubnuo glupost,ako se netko bolje kuži u to neka objasni zašto oni tako ne postupe?
Gle, mene zadnjih mjesec dana intrigira isto pa sam malo istrazivao.
Ovaj AA cheat je 100% undetectable od strane PB-a, jer se klijent veze direktno na AA server i sa njega "strima cheat" ako to tako mogu nazvati, tako da PB skenirajuci sta vec skenira nema sanse da ga nade.
E sad, kad bi PB ili sama igra ili neki treci anti-cheat software smio skenirati sve procese na tvom kompu,a ne samo ovo sta sad radi (vjerojatno samo procese/igru/ram/cash), vec kad bi mogao "vidjeti" ajmo reci da se ti se pc veze na IP s kojega se strimaju cheatovi, sve bi bilo lakse. Al ne smije i tu prica zavrsava.

S druge strane nije mi jasno zasto ne. Blizzard recimo u sc2, wow etc sasvim fino u kad kliknes OK na onaj zid texta prilikom instalacije, slozio si se da ti monitoraju SVE sta bi moglo dovesti do krsenja UELA, i nitko se ne buni, privatnost prava korisnika na stranu, i svi su sretni kako val za valom banaju cheatere.

Ono sta jos nisam prokljuvio:
1. zasto EA ne napravi isto?/ili bilo koji proizvodac fps-a, sad je vec smjesno, homefornt/crysis imaju 20$ hackove vec prije nego li su izasli, a ovi ih vec najavljuju za bf3.....
2.Kolko je tesko pravnim putem ih ugasiti? ; kladim se ako se sutra registriram na AA, posaljem sc kako cheatam i rugam im se, da ce moj account bannati, a AA ce i dalje biti na mjestu :/
Staro 30.03.2011., 16:49   #7716
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Možda se radi o nekakvoj simbiozi proizvođača cheatova i "anticheatova". Lijepo jedni drugome stvaraju posao (i profit) i jedini koji pljugaju ovdje su pošteni gejmeri.
I kako paderi i cheateri koji stoje na vrhu leaderbordsa još uvijek imaju profile meni je nevjerojatno...
Staro 30.03.2011., 16:55   #7717
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
mene ovo pitanje muci jos od vremena kad sam zbog cheatera prestao igrati America's Army

nije mi jasno da nitko, ali bas nitko nema par milijuna $ za uloziti u zastitu svog AAA naslova u kojeg su ulozili nekoliko stotina milijuna $, nije mi jasno

btw. jeste primjetili da nitko ni ne spominje zastitu za BF3, ni na forumu, ni novinari u svojim interviewima, nitko
Staro 30.03.2011., 17:00   #7718
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Možda se radi o nekakvoj simbiozi proizvođača cheatova i "anticheatova". Lijepo jedni drugome stvaraju posao (i profit) i jedini koji pljugaju ovdje su pošteni gejmeri.
I kako paderi i cheateri koji stoje na vrhu leaderbordsa još uvijek imaju profile meni je nevjerojatno...
Inace bih se rugao na "teoriji urote", al ne mogu jer razum nalaze:
1.NE moze biti toliko tesko zatvoriti site/banati lika sa AA u imenu na vrhu ljestvice zaboga
2.Svaki put kad banaju cheatera ovaj samo kupi novi cd-key (extra $$$), a ekipa kojoj kvari filing je vec svoje $$$ dala pa nema smisla sada ulagati da se zastiti njih

Ma meh.
Staro 30.03.2011., 17:19   #7719
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Meni se gade cheateri još od vremena IDKFA, IDDQD, DNSTUFF i DNCORNHOLIO.
Ne vidim smisao cheatanja. Botovi u diablu su barem imali nekog smisla (iako mi se i oni gade) jer su ljudima davali itemove, al ovdje mi je jedina zabava igranje. Cheat oduzima jedino zabavno u ovoj igri. Nikad ne ću bit ni blizu vrha ljestvice, al i ovo malo što sam napravio, napravio sam saam. Meni cheat ubije igru, a još gore mi je kad naletim na cheatera, pa mi on ubije zabavu.
D1viry je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2011., 19:14   #7720
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2011., 19:58   #7721
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Igram danas Valparaiso i skočim sa brijega pred neprijatelja, saspem u njega rafal a on samo uspije dignuti oružje i puknuti doslovno jedan metak sa F2000, on pada mrtav i ja padam mrtav od tog jednog jedinog metka? Aimbot? Inače je protivnička ekipa bila loša, nikakva taktika, nikakvo pokrivanje, samo trče i pucaju i vidim na chatu da im svi iz moje ekipe nabrajaju sve po spisku jer padaju mrtvi iz naoko nemogućih situacija. Uglavnom, bili oni cheateri ili ne, oprali smo pod s njima , par puta. Server je bio {ATF} Noobs playground.
Sinac je online   Reply With Quote
Staro 01.04.2011., 00:22   #7722
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Neznan jesam li naletija na neku bug/megalagg ili jos neki cheat al san se ono posteno nasmija (da nebi zaplaka)...uglavnom branim na rush-u i dode neki lik taman do objectiva i ja ga ubijen ..al vidi cuda nakon 5-6 sekundi objective se arma sam od sebe...nije bilo nikoga okolo jer sam samo došeta do njega i disarma.

ps. nisan prije spominja al ingame nick mi je ivan_st (level 48 ...nisan noob al ni neki strucnjak) pa ako ocete bacit koju partiju slobodno se javite
afterburner je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2011., 13:26   #7723
Miratz
Ursus maritimus tyrannus
Moj komp

Miratz's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
dode neki lik taman do objectiva i ja ga ubijen ..al vidi cuda nakon 5-6 sekundi objective se arma sam od sebe...nije bilo nikoga okolo jer sam samo došeta do njega i disarma.
Mislin da je neki megagejlag u điru... isto tako, uletavam u kuću armat, mele-am vrata i kao trčim unutra. I onda skontam da nisu prsnula, stanem da vidim wtf i 3... 2... 1... prsnu predamnom...

Nije sve u cheat-anju, prije da nas EA sve pomalo prcen sa QoS-om...
Staro 01.04.2011., 14:25   #7724
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Dobio sam admin ovlasti na jednom serveru sa solidnim pingom!
Nizozemci me vole!
Uglavnom, napokon igranje na cheater-free serveru.Yeey!
Kažem vam sve poslije, dragi moji prijatelji. )))))))
Čujemo se na TS-u.

Staro 01.04.2011., 15:08   #7725
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Oh ne, sad ti ne smijem uzet tag jer ćeš me banirat?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2011., 15:11   #7726
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Dobio sam admin ovlasti na jednom serveru sa solidnim pingom!
Valparaiso 24/7?
Staro 01.04.2011., 15:48   #7727
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

@ Neo, vremena ne pamte kada si mi ti zadnji put tag uzeo.No, zato pamte kako ja tebi uzimam jedan...po jedan.

@ Lepi - No, tri mape su za sada u rotaciji, incl. Valparaiso, naravno.Dodam još kad se dogovorim s ovima.

Staro 01.04.2011., 16:17   #7728
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
@ Neo, vremena ne pamte kada si mi ti zadnji put tag uzeo.No, zato pamte kako ja tebi uzimam jedan...po jedan.

@ Lepi - No, tri mape su za sada u rotaciji, incl. Valparaiso, naravno.Dodam još kad se dogovorim s ovima.
Ništa ne dodavaj nego miči te 2 mape viška
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2011., 21:48   #7729
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Al se nakotilo kretena u ovoj igi, nisam igrao cca tjedan dana i nisam izdrzao vise od cuku vremena maloprije...
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 06.04.2011., 23:16   #7730
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

OT: Zaigrao sam malo stariji DICE-ov proizvod danas malo za promjenu i gle čuda, ni tu detekcije nevalja... baš me zanima hoće li biti drugačije sa BF3
http://youtu.be/a3huiLl82hM?hd=1

Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 07.04.2011. u 04:36.
PointDexter je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2011., 20:49   #7731
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
OT: Zaigrao sam malo stariji DICE-ov proizvod danas malo za promjenu i gle čuda, ni tu detekcije nevalja... baš me zanima hoće li biti drugačije sa BF3
http://youtu.be/a3huiLl82hM?hd=1
Lol noob ne igra se bf2 tako :
1. choper
2. jet
3. parkiras se kraj cratea i nadespam

Ako bas inzistiras da moras pogoditi nekoga, mg36 nije TOLIKO tragicna kao sve ostalo.

Full sam zaboravio kako mi ova:

"enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted","enemy spotted", debilana ne nedostaje
Staro 07.04.2011., 23:34   #7732
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 07.04.2011. u 23:43.
JuiceBox je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 08:10   #7733
ivan77
Guest

e kak počet ? Koji je najbliži oblik igre da mi bude slično kao TDM u COD?
  Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 08:13   #7734
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Meni se gade cheateri još od vremena IDKFA, IDDQD, DNSTUFF i DNCORNHOLIO.
Ne vidim smisao cheatanja. Botovi u diablu su barem imali nekog smisla (iako mi se i oni gade) jer su ljudima davali itemove, al ovdje mi je jedina zabava igranje. Cheat oduzima jedino zabavno u ovoj igri. Nikad ne ću bit ni blizu vrha ljestvice, al i ovo malo što sam napravio, napravio sam saam. Meni cheat ubije igru, a još gore mi je kad naletim na cheatera, pa mi on ubije zabavu.

e drito to! Baš me briga koji sam po rankingu glavno da se mi zajebavamo , a di si se sjetio ovog , IDDQD , IDKFA , je bila i IDCLIP za hodanje po zidove , tako sam našo secret levele , onaj di je bio "commander keen" u "wolf 3d" okruženju :rofl
  Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 09:27   #7735
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ova igra je ku***.dva reinstala windowsa , dvaput skidanje igre i isto sranje svaki put.minimalno 7-8 puta crash to desktop, yebeni heavy metal je nemoguce zavrsiti od 500+ ticketa kao ni pokupiti pol zasluzenih bodova.i za koji k sluzi onaj yebeni punkbuster? kao mice citere, je kak da ne, a lik s m60 ubija iz D u A na panami. Bitno da su znali uzet 120 kn za key, a sto je igra najvece smece ( kolko god srali o CoD-u on nema ovakvih problema).O vrhunskom hitregu , lagu retardiranim medicima s body armorom i mutavim vukijima uopce necu jer mi se neda.EA i DICE svaka cast, ako vam BF3 bude ovakav, yebali vas svi oni silni traileri po youtube-u...
Ajde, ajde, nije baš takva katastrofa. Onaj crash to desktop, koliko sam skužio, povezan je sa pucanjem mrežne veze, meni se dešavalo da mi par puta crashala igra na taj način i onda startam ponovo pa mi javi da EA server nije dostupan ili baš taj server na kojem sam bio nije više online.
Cheatera ima, ali čak i America's Army, koji je imao najbolje sređen PB i kickanje i bananje cheatera imao je hrpe cheatova i cheatera. Čak me ne živciraju toliko oni koje odmah skužiš da su cheateri (ono, headshoti s jedne na drugu stranu mape) nego oni koji negdje čuče i po malo prduckaju metke uokolo i ubiju hrpu ljudi a da nitko ne skuži jedno 2-3 runde.
Ja igram BFBC2 isključivo jer je zarazno zabavan kad imaš dobru ekipu. Nađe se nekad hrpa tutleka koji stoje kao vrtni patuljci i gledaju mene kako jurim do protivničkog MCOM-a, tamanim protivnike i ginem od tenkovske granate da bi se netko nakom 3-4 minute sjetio opaliti mortar attack ili šiknuti raketu prema tenku.
Nekad si dam gušta pa sa dobre pozicije bacam 40mm granatice po protivnicima, razrušim pola sela, nekad glumim Mad Maxa sa Humveyem, uglavnom, znam se i dobrano nasmijati kakvih ima sve komičnih situacija. Zadnje sam pucao od smijeha kada sam jurio do MCOM-a, naletio na protivnički tenk i trčao oko njega dok me tip pokušavao naciljati i pregaziti, trajalo to nekih dvije minute, još se ja čudim da me nitko od protivnika nije gađao a moja ekipa raznjela tenk raketama tako da sam sa malim zakašnjenjem ipak stigao do MCOM-a .
Staro 08.04.2011., 10:51   #7736
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ma sve to stoji , zabava je ok, ekipa je ok.I citere nekako podnosim, ali igrati HM od 1000 ticketa, preko 15-20 k bodova i sta ja znam i 100 ticketa prije kraja samo freeze ??? bez obzira na oc , mrezu itd igra je u banani.Ova ekipa po sluzbenom forumu koja kaze provjerite internet konekciju su placeni dupelisci i nemaju veze s vezom.I dalje igram bc 2 jer je zabavan i nemoze dopizditi ali crash pri loadingu, pa igras pa crash u pol igre pa opet udjes i igras i kad nekako uspijes zavrsiti mapu, crash prilikom mjenjanja mape i loadinga.
Staro 08.04.2011., 10:56   #7737
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
OVO NIJE COD.
Staro 08.04.2011., 11:07   #7738
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ma sve to stoji , zabava je ok, ekipa je ok.I citere nekako podnosim, ali igrati HM od 1000 ticketa, preko 15-20 k bodova i sta ja znam i 100 ticketa prije kraja samo freeze ??? bez obzira na oc , mrezu itd igra je u banani.Ova ekipa po sluzbenom forumu koja kaze provjerite internet konekciju su placeni dupelisci i nemaju veze s vezom.I dalje igram bc 2 jer je zabavan i nemoze dopizditi ali crash pri loadingu, pa igras pa crash u pol igre pa opet udjes i igras i kad nekako uspijes zavrsiti mapu, crash prilikom mjenjanja mape i loadinga.
Jesi siguran da se tebi nešto ne pregrijava? RAM si istestirao? Često nešto tebi igra crasha...
Staro 08.04.2011., 11:13   #7739
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Ako hočeš igrati CoD, igraj CoD!
Ako hočeš igrati BF, igraj BF!

Zašto bi netko želio da BF bude CoD?!

Jbt pa ti ako želiš igrat arkadu tipa NFS, ćeš kupiti i instalirati GTR, LFS, nema sada veze što, i očekivati i željeti da bude NFS?

Ljudi igraju BF umjesto CoDa jer je to potpuno drugačija igra od CoDa i ne žele da se to promijeni, pa zašto sada odjednom svaka druga osoba želi da svaka igra bude "CoD like"?
Pitam se zašto se DICE sada, umjesto da teži poboljšanju BFa, oni teže poboljšanju CoDa što potvrđuje i ona njihova zadnja izjava što je netko ovdje postao. Jbt oni se krenu natjecat a CoDom umjesto da rade BF
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2011., 11:22   #7740
Rudy
Premium
Moj komp

Rudy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
mislim da je covjek samo htio pitati koji je mod najslicniji codu da mu prelazak s coda bude sto blazi...jer ocito zeli probati nesto novo a ne igrat cod...ja bi rekao igraj conquest za pocetak
Rudy je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na