|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima svoj OS koji je nekompatibilan s bilo kojim drugim, a baza softvera za njega je nikakva. U ovom trenutku, bilo koji mobitel sa Android OS-om je bolji izbor. Za tu lovu je bolji izbor SE Xperia X8 koja u bonbon paketu dođe 1.000kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Dobio ga danas besplatno na produzenje ADSL-a. Mobitel ko mobitel je fakat igračka, ima 100 nepotrebnih aplikacija, gadgeta, ovoga onoga, stvarno je nakrcan, od mijenjanja fonta, načina vibracije do koje čega iphone skopiranog. Ono drugo što mi se svidjelo je što dolazi sa karticom od 2 gige i nekim simpa paketom sa 900mb prometa, i kompletnim setupom za spojiti ga u autu, onim holderom za na staklu, svime, mislim to vrijedi barem 150 kn. Za 1 kn fenomenalna kupovina, neznam koliko košta u simpa paketu ali ako je ispod 1000 kn onda je jako povoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Mogu li korisnici ovog moba reci nesto više o njemu. Koliko je trajanje baterije, Kakav mu je internet, 3G, WiFi, je li usporen, kakvo je scrolanje stranica, pregledavanje nazad napred Kakava mu je kamera Kakav mu je music player Što god vam padne na pamet |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Scrolanje je bolje nego na recimo X10 kojeg takodjer imam, sporije al bolje. Music player je dobar, kameru nisam probao al pretpostavljam da je losa. Kao sto sam napisao za 1 kunu je super. Max koliko bi dao za njega, 800-900 kn. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|