|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
koji cooler za 9700pro?
posto sam nabavio 9700pro i ono crno smece od coolera je vrucezelio bih kupiti neki cooler koji dobro hladia da nije pretjerano skuppretpostavljam neli silencer ali koji?neznam koji ide na 9700pro?hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Uzmi Arctic Silencera rev.3, bit će uvrh glave. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
motocross
|
a onaj zalman vf700 jel valja kaj,i da ne otvaram novi topic jel valjaju kaj 9700pro bas atijeve,znaci built by ati?nisam se imo vremena zahebavat sa clockanjem,sad ako neko ima volju kupit mi silencera nka mi na pm posalje broj od tekuceg od staraca i ja cu uplatit 100kn na racun pa da mi posalje postom ako nije bed?fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..komere komere,pa zar nisi rekao da si nabavio vga silencera za buducu grafu,na kraju ce te to sve skupa ispasti vise nego da si kupio kod mene grafu,ali nema veze,obavezno kupi pasivce za memoriju i kvalitetniju pastu za bolji overclock... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#16 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
motocross
|
ma silencer je moj izbor,necu se zajebavat za 100kn,a vruc je coller ovaj stock,nije mi stvarno sila da se grafa przi,samo nek mi radi dobro i to je to btw 2099 reza u 3dmark2k5 nije niti lose?ili je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zalman ZM80D-HP:clap: + 12cme vent i hladš i memoriju s time...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
motocross
|
a jel bi bilo dobro cooler od proca stavit,imam neki manji i odrezat ga na odredene dimentije ,probusit rupe,zasarafit i to je to,metnut naravno neki ventilator? na koje bi dimenzije trebo izrezat hladnjak?ako neko zna da mi akze,il da skine obican hladnjak i izmejri jer ja imam problema sa onim plasticnim sarafima koji drze cooler za grafu(onaj harpun) mi je izlizan pa me strah da ne sjebem,a htio bi izmjerit to i napravit hladnjak za grafu!aj nek neko izmjeri i kaze!tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
najjednostavnije i najjeftinije rjesenje, 80mm fan sa starog napajanja. Prstomjerom 10-15° manje na stock cooleru i memi. Sa vruceg na mlako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ovako, sutra namjeravam uzeti Silencera, pa sam malo gledao kako bi skinuo stock sa svoje 9700pro! Baš mi se ne cini jednostavno, htio bi skinuti stock da ga ne oštetim, a one kopče na poleđni mi izgledaju ko da ču ih strgati ako ih pritisnem!! probao sam s pincetom stisnuti ali nece ici! kako ste ga vi skinuli? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|